Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
ε ναι ρε. Ποσο χρονων εισαι?
23...
μικρος ειμαι ακομα νομιζω....
ε ναι ρε. Ποσο χρονων εισαι?
23...
μικρος ειμαι ακομα νομιζω....
εγω 25. Μια χαρα ξηγιεσαι.
...ασε που φαινομαι για 18 στην φατσα...τωρα αμα αρχισω και κυκλοφορω σαν τον Dr Troy απο το Nip/Tuck εξω για να ριξω γκομενακια θα γελανε ολοι....
Οποτε αυτα τα σαιτ με τους "καμακοσυμβουλατορες" μου ειναι αχρηστα....
Ποιος εισαι ρε τυπε ο παπαζολ?
Τι εστι Παπαζολ τυπε μου?
ΕΝας τυπος απο εδω....
ειναι συμβολο της ορθοδοξιας τυπε.
Εσεις ασχοληθειτε με ολες αυτες τις μαλακιες-παπαριες για να γαμησετε το καθε μπαζακι ενω εγω θα γαμαω αμετρητες ρωσομουναρες μονο με 20-50 ευρω κανοντας το <<deal>> μεσα σε ενα λεπτο!
Ποιος ο λογος να γινεις χακερας στις γκομενες αγαπητε φιλε
και οχι στους υπολογιστες η σε καποια αλλη επιστημη?
Για μενα θα ειναι μεγαλυτερη η ικανοποιηση... παρα να γινω στις γκομενες.
Δεν το ξερεις, μπορει του φιλου να χωραει κα να το βαζει εκει καθε βραδυ.απλο παιχτη μου. το πουλι μας δε χωραει στη τρυπα του usb
Ναι.Μπορώ να βγω οποιαδήποτε νύχτα της βδομάδας και να ψαρέψω κάποια. Μπορώ να την ψαρέψω μπροστά σε όλους τους φίλους της (με 80% επιτυχία σε κάθε προσέγγιση). Οι γυναίκες μου δίνουν κρυφά το τηλέφωνο τους όταν ο γκόμενός τους είναι στην τουαλέτα. Μπορώ να πιάσω κουβέντα σε γυναίκες στο δρόμο ή στο μπακάλικο και αν αναγκαστώ να συμβιβαστώ απλα σε τηλέφωνο (και τη συναντήσω άλλη μέρα, υποθέτοντας πως δεν με έχει πουλήσει) θα την πηδήξω ΕΚΕΙΝΗ τη μέρα.
Δεν ήμουν σεξιστής προτού καταλάβω τις γυναίκες.
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της."Αναφερόμεθα σε γυναίκες ή σε Ελλεηνίδες?
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της."
Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
Λες να το έγραψε για τις ελλεηνίδες;;;
Τί ουδέτερη ματιά θέεε μου...Το πιό πιθανό, είναι ότι το έγραψε γι'αυτές ακριβώς, αν κρίνω από τα γραφόμενά του και το πέρασμα που έκανε ανα την Ελλάδα.....
Αναφερόμεθα σε γυναίκες ή σε Ελλεηνίδες?
Από τότε το φαινόμενος της ελλεηνίδας άραγε;;;
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της."
Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
Λες να ειπώθηκε για τις ελλεηνίδες;;;