Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
εγω 25. Μια χαρα ξηγιεσαι.

...ασε που φαινομαι για 18 στην φατσα...τωρα αμα αρχισω και κυκλοφορω σαν τον Dr Troy απο το Nip/Tuck εξω για να ριξω γκομενακια θα γελανε ολοι.... :2funny:
Οποτε αυτα τα σαιτ με τους "καμακοσυμβουλατορες" μου ειναι αχρηστα.... :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...ασε που φαινομαι για 18 στην φατσα...τωρα αμα αρχισω και κυκλοφορω σαν τον Dr Troy απο το Nip/Tuck εξω για να ριξω γκομενακια θα γελανε ολοι.... :2funny:
Οποτε αυτα τα σαιτ με τους "καμακοσυμβουλατορες" μου ειναι αχρηστα.... :cheesy:

Ποιος εισαι ρε τυπε ο παπαζολ?  :2funny: :2funny:

OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εσεις ασχοληθειτε με ολες αυτες τις μαλακιες-παπαριες για να γαμησετε το καθε μπαζακι ενω εγω θα γαμαω αμετρητες ρωσομουναρες μονο με 20-50 ευρω κανοντας το <<deal>> μεσα σε ενα λεπτο! :cum: :grin:

φιλε μου σεβαστο αυτο που λες. οντως μπορεις με λιγα λεφτα να πηδηξεις αμεσως μια μουναρα αλλοδαπη.

αλλα πες την αληθεια:

Σαν αντρας δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο το συναισθημα το ψυχολογικο του να γαμησεις μια γκομενα με τις "ικανοτητες" σου στο στενο μαρκαρισμα-πεσιμο-καμακι - οπως θες πες το - απο το να πας να πληρωσεις και να το "αγορασεις"

Ειναι σα να παιζεις Video-game με cheat και κωδικους.

Η ευχαριστηση στο σεξ ειναι δεν ειναι απλα να βαλεις το πουλι σου σε μια ωραια γυναικα. Αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα.

Η πραγματικη ευχαριστιση ειναι ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. Το τι παιχνιδι επαιξες για να καταληξεις εκει.
Τουλαχιστον σε μενα αυτο ισχυει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιος ο λογος να γινεις χακερας στις γκομενες αγαπητε φιλε

και οχι στους υπολογιστες η σε καποια αλλη επιστημη?

Για μενα θα ειναι μεγαλυτερη η ικανοποιηση... παρα να γινω στις γκομενες.

απλο παιχτη μου. το πουλι μας δε χωραει στη τρυπα του usb

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
απλο παιχτη μου. το πουλι μας δε χωραει στη τρυπα του usb
Δεν το ξερεις, μπορει του φιλου να χωραει κα να το βαζει εκει καθε βραδυ.

Μπορώ να βγω οποιαδήποτε νύχτα της βδομάδας και να ψαρέψω κάποια. Μπορώ να την ψαρέψω μπροστά σε όλους τους φίλους της (με 80% επιτυχία σε κάθε προσέγγιση). Οι γυναίκες μου δίνουν κρυφά το τηλέφωνο τους όταν ο γκόμενός τους είναι στην τουαλέτα. Μπορώ να πιάσω κουβέντα σε γυναίκες στο δρόμο ή στο μπακάλικο και αν αναγκαστώ να συμβιβαστώ απλα σε τηλέφωνο (και τη συναντήσω άλλη μέρα, υποθέτοντας πως δεν με έχει πουλήσει) θα την πηδήξω ΕΚΕΙΝΗ τη μέρα.
Ναι.

Κι εγω μια φορα γαμησα δεκα τουριστριες στην Μυκονο, ενω ημουν στην Σαλονικη. Γιατι την εχω πολυ μεγαλη.
Προχτες μου εφυγε και μια πορδη και γαμηθηκε η Ιαπωνια. Ειδες αμα δεν προσεχεις...
Παω τωρα να αποπληρωσω το χρεος 360 δις ευρω της Ελλαδας. Θα μου φαει δυο μηνιατικα, αλλα τι να κανω, θα θυσιαστω για την πατριδα.

Επισκέπτης
Καταφερα να διαβασω μεχρι εκει που αρχιζει να δινει συμβουλες. Βαρετο. Παιζει να το εχει γραψει και γυναικα οπως εγραψε καποιος πιο πανω. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε ολες οι γυναικες εχουν τις ιδιες "αναγκες". Ουτε οι σχεσεις ειναι ποδοσφαιρικος αγωνας για να αγωνιζομαστε ποιος θα βαλει τα πιο πολλα γκολ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αναφερόμεθα σε γυναίκες ή σε Ελλεηνίδες? :think:
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της."
Λόρδος Βύρων, 1788-1824.

Λες να ειπώθηκε για τις ελλεηνίδες;;; :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της."
Λόρδος Βύρων, 1788-1824.

Λες να το έγραψε για τις ελλεηνίδες;;; :grin:

Το πιό πιθανό, είναι ότι το έγραψε γι'αυτές ακριβώς, αν κρίνω από τα γραφόμενά του και το πέρασμα που έκανε ανα την Ελλάδα.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το πιό πιθανό, είναι ότι το έγραψε γι'αυτές ακριβώς, αν κρίνω από τα γραφόμενά του και το πέρασμα που έκανε ανα την Ελλάδα.....
Τί ουδέτερη ματιά θέεε μου... :cheesy:

Από τότε το φαινόμενος της ελλεηνίδας άραγε;;; :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
Αναφερόμεθα σε γυναίκες ή σε Ελλεηνίδες? :think:

Velvy, Vilma, νεραΐδάκι, marianna2004 και οι κλώνοι σας παρακαλώ να πάρετε θέση άμεσα και καταλυτικά! Θίγεται το εθνικό μας γόητρο!!! Σε λίγο μόνο με Ρωσιδούλες, Μολδαβές, Τσέχες, Ρουμάνες και άλλες απορριπτέες (!!!) γυναίκες θ'ασχολούμαστε.....
που καταντήσαμε.. :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Από τότε το φαινόμενος της ελλεηνίδας άραγε;;; :2funny:

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, όλες, μα όλες, οι γυναίκες ανα την υφήλιο, γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους. Δεν την χρησιμοποιούν όμως όπως συμβαίνει εδώ. Απλά, εδώ στην ψωροκώσταινα, το φαινόμενο γιγαντώνεται και σ'αυτό φταίμε κι εμείς οι άνδρες.

Απάντηση από συναγωνιστή εντός του site, σε πρόσκληση για ταβέρνα με μεγάλη παρέα συναγωνιστών για Σαββατόβραδο (ενώ πρώτα είχε πει ότι θα παρευρεθεί και θα φέρει και την κοπέλα του μαζί): "Αν λείψω Σάββατο βράδυ, θα πέσει παντόφλα".

Απάντηση από έτερο συναγωνιστή εντός του site για την ίδια πρόσκληση: "Το Σάββατο ανήκει στις γυναίκες μας", λες και μαζί του συναντιέμαι κάθε μέρα (ενώ στην πραγματικότητα, είχα να τον δώ από πέρυσι το Φθινόπωρο).

Τα συμπεράσματα δικά σας.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
καλα τα λεεη αλλα δεν θα το αναγαγουμε τωρα και σε επιστημη εγω διαβασα αυτο το κατεβατο κ ζαλιστηκα ποτε δεν ημουν και του διαβασματος ε δεν προκειται να γινω και επισημονας για να ανοιξει τα ποδαρια για ενα μπες βγες 5-10 λεπτα η αλλη.Αν τα ανοιξει καλος αν οχι παμε πουτανες δεν θα το κανουμε και το γαμησι επιστημη !!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Είδα αυτό το θρεντ χτες το βράδυ, και λόγω του προχωρημένου της ώρας ομολογώ πως με έβαλε σε σκέψεις. Μετά το ξανασκέφτηκα...

Λοιπόν, ας δούμε ψύχραιμα τι έγραψε ο τύπος:
1)κάποτε πίστευε σε ρομαντισμούς κτλ κτλ, μετά από του κόσμου τις χυλόπιτες και καθώς μεγάλωνε είδε την πεζή αλήθεια (συμβαίνει σε όλους)

2) Οι γυναίκες δεν έχουν πίστη/μπέσα/λόγο τιμής άρα είναι ικανές για όλα και για να κερατώνουν αβέρτα. Σαφώς κ υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας αυτός είναι (τίποτα καινούργιο ως τώρα)

3)Μετά αρχίζει τις συμβουλές όπως: Να μην τις κατακρίνουμε, να μη θυμώνουμε μαζί τους, να μην είμαστε "αγαπούληδες" γιατί ξενερώνουν (απο τα λίγα που συμφωνώ ως τώρα), να μην κάνουμε καραγκιοζιλίκια για να τις εντυπωσιάσουμε (επίσης συμφωνώ, λίγο πολύ τα χουμε δει σχεδόν όλα σ αυτόν τον κόσμο, δύσκολα πια να εντυπωσιαστεί κάποιος). Να την φορτίζουμε συναισθηματικά (οκ είναι κομμάτι του γυναικείου ψυχισμού  αλλά όχι κάτι νέο),για ότι μαλακία και να γίνεται να πέρνουμε την ευθήνη πάνω μας (βολικό για αυτές), να μας πάνε οι φίλες τους (παλιόοοοο κόλπο) και τέλος να τις πάμε σε όσα περισσότερα μέρη μπορούμε (= οι γκόμενες θέλουν λεφτά/χορηγούς ΞΑΝΑ τίποτα το καινούργιο). Είπε επίσης να τους λέμε ψέμματα (αυτλον περιμέναμε) και ότι κάπου εκεί στα 30 αρχίζουν να συμβιβάζονται από φόβο του πόσο περνάει η μπογιά τους (άλλο παλιόοοοο κι αυτό)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Κατά τη γνώμη μου ο τύπος δεν είπε κάτι το λάθος, απλά χτες είχε "ελεύθερο χρόνο" και μάζεψε πολλές συμβουλές ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ σε ένα θρεντ. Επίσης...σύμφωνα με όλα όσα είπε καταλήγουμε ΞΑΝΑ ότι σχεδόν όλες είναι πουτάνες, ότι σχεδόν όλες είναι ανάξιες εμπιστοσύνης και ότι το τζάμπα είναι πιο ακριβό (να τις πας σε πολλά μέρη= έξοδα κτλ κτλ).
Είναι λογικό ότι όποιος αχολείται ΤΟΣΟ πολύ με ένα θέμα (Γυναίκες στην περίπτωση του φίλου) είναι λογικό να βελτιώσει την απόδοσή του στη συγκεκριμένη κατηγορία (πχ:είναι σαν να πας γυμναστήριο τακτικά/να τρως σωστά αρα θα δείς αποτέλεσμα, έτσι και αυτός στο δικό του χόμπυ).
Προσωπικά πιστέυω πως πρέπει να διεκδικούμε τις γυναίκες και όχι να τις "κυνηγάμε". Το πρώτο σε κάνει άντρα, το δεύτερο ξελιγωμένο. Οποιος είναι προετοιμασμένος να μπει σε μια τόσο ψυχοθφόρα διαδικασία το να κάνει όλα αυτά για να γαμήσει με γειά του με χαρά του. Προσωπικά την θεωρώ αναξιοπρεπή ως διαδικασία, μη αρμόζουσα σε αρσενικό (με την ολική έννοια και όχι την αυστηρώς σεξουαλική), χρονοβόρα και πολυδάπανη.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν έστω και 1 στο εκατομμύριο όντως μπορεί να πηδάει "όποια θέλει" από την πολύ εξάσκηση (εύκολα ακόμα καιγκόμενες/γυναίκες φίλων κτλ) απλά ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom