Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Είδε κανείς οτιαποτελεί μετάφραση κειμένου;;Ήμόνο εγώ;;;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάντως είναι μια "τέχνη","τεχνικη","κλίση" πείτε το όπως αγαπάτε που δύσκολα "διδάσκεται". Δε σημαίνει πως όποιος διαβάζει-μάθει τα παραπάνω θα γαμάει αβέρτα.Είναι να σου βγαίνει και φυσικά σα να πίνεις ένα ποτήρι νερό.Βασικά δε θα πρέπει να σε ενδιαφέρει καθόλου αν θα γαμήσεις ή όχι.Πιστέψτε με οι γυναίκες το κόβουν αυτό,θετικά,από χιλιόμετρα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
αααα
και κατι αλλο
αν ειναι να γινω επιστημων για να χωσω
δεν παω καλυτερα στο γκομενακι που χαμογελαει ωραια,που ειναι συνεχεια με μπικινι
που κανει ωραια πιπα δινοντας ενα εικοσαρικακι ,ετσι κι αλλιως φτηνοτερα θα μου βγει ,
θα κερδισω χρονο και χρημα και θα ειμαι και πισω στο σπιτι πριν αρχισει το ματς..... ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Πάντως είναι μια "τέχνη","τεχνικη","κλίση" πείτε το όπως αγαπάτε που δύσκολα "διδάσκεται". Δε σημαίνει πως όποιος διαβάζει-μάθει τα παραπάνω θα γαμάει αβέρτα.Είναι να σου βγαίνει και φυσικά σα να πίνεις ένα ποτήρι νερό.Βασικά δε θα πρέπει να σε ενδιαφέρει καθόλου αν θα γαμήσεις ή όχι.Πιστέψτε με οι γυναίκες το κόβουν αυτό,θετικά,από χιλιόμετρα.

Το πλέον σίγουρο φίλτατε!  :thumbsup:

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Είδε κανείς οτιαποτελεί μετάφραση κειμένου;;Ήμόνο εγώ;;;;

Προκειται για παλια και κλασικη παπαρια τυπου Mans Health -
Φαε πιτσα, ζησε για παντα - χτισε χερια κουπια - διπλασιασε το μισθο σου αυριο - γαμα 5 γυναικες την μερα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Έχετε ήδη μπει εντός του και δε γνωρίζετε ποιό είναι? :new_shocked:

Πίστευα, μέχρι πρότινος, πως οπουδήποτε εισέλθουμε εντός, γνωρίζουμε τα στοιχειώδη.....

ρε μποι το διαβασα ...
απλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο να ασχολουμαστε με αρθρα του στυλ "10+1 τροποι να την ριξετε στο κρεβατι με ενα σφηνακι"
γενικα ναι εχει δικιο ...
αλλα ακομα και στς προβλεψεις των ζωδιων αυτο το "γενικα εχει δικιο " υπαρχει ... ποσο ομως τα εμπιστευεσαι .... ?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
γενικα ναι εχει δικιο ...
αλλα ακομα και στς προβλεψεις των ζωδιων αυτο το "γενικα εχει δικιο " υπαρχει ... ποσο ομως τα εμπιστευεσαι .... ?

Η άποψή μου είναι ότι στις προσωπικές σχέσεις-επαφές το κριτήριο είναι η χημεία, το κλικ, αυτό το κάτι που ακόμη κι αν τα χάνεις από την αμηχανία της στιγμής, εκπέμπεις μια ιδιαίτερη γοητεία, που ακόμη κι αν δεν είναι αποδεκτή από το "στόχο" σου, θα γίνει ενδεχομένως από άλλο "στόχο", κάπου παρακάτω. Κανόνες (πλην των στοιχειωδών), κλισέ εκφράσεις-συμπεριφορές και τακτικές πάνε περίπατο...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα γαματε σαν ροκ σταρς....
:2funny: :2funny:

..μα ηδη γαμαμε σαν ροκ σταρς

φατε γλαρο.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Η άποψή μου είναι ότι στις προσωπικές σχέσεις-επαφές το κριτήριο είναι η χημεία, το κλικ, αυτό το κάτι που ακόμη κι αν τα χάνεις από την αμηχανία της στιγμής, εκπέμπεις μια ιδιαίτερη γοητεία, που ακόμη κι αν δεν είναι αποδεκτή από το "στόχο" σου, θα γίνει ενδεχομένως από άλλο "στόχο", κάπου παρακάτω. Κανόνες (πλην των στοιχειωδών), κλισέ εκφράσεις-συμπεριφορές και τακτικές πάνε περίπατο...

ανα γειιια σουυυ ...
σε ελκυει ο αερας η ομορφια το βλεμμα το χαμογελο κτλ ...
στη συνεχεια
ειναι πως θα δεσει το γλυκο αναμεσα στα 2 ατομα ...
αυτα που λεει ο μεσιε ειναι σωστα αλλα θεωρητικα, πρακτικα απλα ισως ειναι ιδιαιτερα ελκυστικος (οχι μονο εμφανισιακα) και ετσι καταφερνει και τς ριχνει αλλα εχει και τη μαγκια να τς κραταει ... δν μπορουν να το κανουν ολοι ..
οσα τετοια αρθρα και να διαβασουν  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βίλμα εγώ θέλω ν αποκτήσω την ικανότητα να τις διώχνω γρήγορα. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
ανα γειιια σουυυ ...
στη συνεχεια
αυτα που λεει ο μεσιε ειναι σωστα αλλα θεωρητικα, πρακτικα απλα ισως ειναι ιδιαιτερα ελκυστικος (οχι μονο εμφανισιακα) και ετσι καταφερνει και τς ριχνει αλλα εχει και τη μαγκια να τς κραταει ... δν μπορουν να το κανουν ολοι ..

:cool2:

Απλά την τοποθέτησή σας στο θέμα.
Εάν το επιθυμείτε φυσικά.

Σας το είπα. Δεν θα σας απογοητεύσει.  :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει σχεδιο.....εγω, αυτο που ξερω ειναι οτι αν εισαι ο εαυτος σου τοτε βρισκεις αυτο που θες. Τωρα, το να κανεις το παιζεις κατι διαφορετικο απο αυτο που δεν εισαι, δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.

Αυτος που τα εγραψε αυτα, κατ' εμε, τα εχει ψιλοτσιμπησει απο μπλογκ και τα εχει αλλαξει λιγακι να ειναι πιο βατα.

Παντως, απο τις δικες μου εμπειριες, οταν πας σε μια γκομενα και εισαι αυτος που εισαι, τοτε ολα βαινουν καλως. Εχω δει φιλους μου που γενικα το παιζουν καπως και παντα μα παντα στο τελος την πατανε με τον αλφα η' βητα τροπο. Για 'μενα, η ουσια ειναι να πηδηξεις μια γκομενα επειδη σε γουσταρει για αυτο που εισαι και οχι για αυτο που δειχνεις οτι εισαι η' οτι θελεις να εισαι.

Για παραδειγμα, αμα δεν εισαι λεφτας, μη το παιζεις λεφτας για να γαμησεις. Ειναι λυπηρο......

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
ανα γειιια σουυυ ...
στη συνεχεια

συμφωνω, και αυτο δεν ειναι ρομαντισμος, ειναι απλα φυσικοτητα.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

var irairaira28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ανα γειιια σουυυ ...
στη συνεχεια
:thumbsup:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει σχεδιο.....

Για 'μενα, η ουσια ειναι να πηδηξεις μια γκομενα επειδη σε γουσταρει για αυτο που εισαι και οχι για αυτο που δειχνεις οτι εισαι η' οτι θελεις να εισαι.

Για παραδειγμα, αμα δεν εισαι λεφτας, μη το παιζεις λεφτας για να γαμησεις. Ειναι λυπηρο......

Π
:thumbsup: :cool2:

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
φιλε μου σεβαστο αυτο που λες. οντως μπορεις με λιγα λεφτα να πηδηξεις αμεσως μια μουναρα αλλοδαπη.

αλλα πες την αληθεια:

Σαν αντρας δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο το συναισθημα το ψυχολογικο του να γαμησεις μια γκομενα με τις "ικανοτητες" σου στο στενο μαρκαρισμα-πεσιμο-καμακι - οπως θες πες το - απο το να πας να πληρωσεις και να το "αγορασεις"

Ειναι σα να παιζεις Video-game με cheat και κωδικους.

Η ευχαριστηση στο σεξ ειναι δεν ειναι απλα να βαλεις το πουλι σου σε μια ωραια γυναικα. Αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα.

Η πραγματικη ευχαριστιση ειναι ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. Το τι παιχνιδι επαιξες για να καταληξεις εκει.
Τουλαχιστον σε μενα αυτο ισχυει

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Γιατι πρεπει να παιξεις παιχνιδι για να γαμησεις? Προσωπικα, οταν δω ενα μωρο που μ'αρεσει, δε σκεφτομαι πως να την ριξω, αλλα πως να της δειξω οτι μου αρεσει και αν γουσταρει, τοτε ευχαριστως να "παιξουμε".

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom