Επισκέπτης
Κιθαρα αφου ξερεις γιατι ρωτας ?
Γιατί ελπίζω να άλλαξες άποψη από τότε.....
Άλλα τι να σου πω....εγώ έναν σημερινό 35αρη τον φαντάζομαι να παίζει Sega Saturn,και να ακούει στο stereo τραγούδια των Prodigy
Κιθαρα αφου ξερεις γιατι ρωτας ?
Άλλα τι να σου πω....εγώ έναν σημερινό 35αρη τον φαντάζομαι να παίζει Sega Saturn,και να ακούει στο stereo τραγούδια των Prodigy
πάλι είσαι λάθος...
αυτά που έγραψα είναι σύμφωνα με την πείρα μου, γι'αυτό υπέγραψα κιόλας...
Τι πειρα εννοεις?....διαβασες ολους τους λαιφσταιλ σοφους, εκανες cross examination και μας παρεδωσες το πορισμα για πως να να ριξουμε το "κελεπουρι" (την μεση αποβλακωμενη "greek dream" μικροαστη γκομενα)?
και[/URL] να ακουει nick drake
αυτά τα κάνω κι εγώ που είμαι 40 χρόνια μικρότερος
Καλα αν το παρεις ετσι η 10ετια 30 - 40 που συνηθιζω ναααα ειναι εφηβοι ... αρα ναι γουσταρω πιπινια
xaxaxaxax...οκ..γουατ έβερ...τζαστ λιβ γιορ λαιφ και θα το καταλάβεις από μόνος σου
[size=30pt]και[/URL] να ακουει nick drake[/size]
Δεν είναι ο Nick Drake αυτός
Δεν εισαι στο ταργκετ γκρουπ μου
40;;; -5 είσαι;;; Από το μέλλον μας έρχεσαι;;;
Τι πειρα εννοεις?....διαβασες ολους τους λαιφσταιλ σοφους, εκανες cross examination και μας παρεδωσες το πορισμα για πως να να ριξουμε το "κελεπουρι" (την μεση αποβλακωμενη "greek dream" μικροαστη γκομενα)?
Αμα ολη η ζωη μου περιστρεφοταν στο πως να κανω greek καμακι θα ειχε οσο νοημα εχει και η ζωη μιας βδελας.....
Αμα ολη η ζωη μου περιστρεφοταν στο πως να κανω greek καμακι θα ειχε οσο νοημα εχει και η ζωη μιας βδελας.....
Εγώ ζεσταίνομαι
Για πες μας,child of the future.....πως είναι η μόδα του 2030;;;;
οι αγαμίες φταίνε
πώς θες να'ναι δλδ?
ok...κάνε albanian καμάκι που'χει όσο νόημα έχει η ζωή του αγαπούλη...
Να είναι όλοι ξυρισμένοι ΚΟΝΤΡΑ
Η ζωη του μουνοδουλου να δεις....Κοινωνικο καθηκον ειναι η αφαιρεση της....