Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:rolleyes: :zfuck:Κιθαρα αφου ξερεις γιατι  ρωτας ? :birdman: :thumbsup:

Γιατί ελπίζω να άλλαξες άποψη από τότε.....

Άλλα τι να σου πω....εγώ έναν σημερινό 35αρη τον φαντάζομαι να παίζει Sega Saturn,και να ακούει στο stereo τραγούδια των Prodigy :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Άλλα τι να σου πω....εγώ έναν σημερινό 35αρη τον φαντάζομαι να παίζει Sega Saturn,και να ακούει στο stereo τραγούδια των Prodigy :rockon:
Javier-Bardem.jpg
και[/URL] να ακουει nick drake  :sunglasses:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

αυτά τα κάνω κι εγώ που είμαι 40 χρόνια μικρότερος :birdman:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
πάλι είσαι λάθος...

αυτά που έγραψα είναι σύμφωνα με την πείρα μου, γι'αυτό υπέγραψα κιόλας...

Τι πειρα εννοεις?....διαβασες ολους τους λαιφσταιλ σοφους, εκανες cross examination και μας παρεδωσες το πορισμα για πως να να ριξουμε το "κελεπουρι" (την μεση αποβλακωμενη "greek dream" μικροαστη γκομενα)?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τι πειρα εννοεις?....διαβασες ολους τους λαιφσταιλ σοφους, εκανες cross examination και μας παρεδωσες το πορισμα για πως να να ριξουμε το "κελεπουρι" (την μεση αποβλακωμενη "greek dream" μικροαστη γκομενα)?

xaxaxaxax...οκ..γουατ έβερ...τζαστ λιβ γιορ λαιφ και θα το καταλάβεις από μόνος σου

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
xaxaxaxax...οκ..γουατ έβερ...τζαστ λιβ γιορ λαιφ και θα το καταλάβεις από μόνος σου

Αμα ολη η ζωη μου περιστρεφοταν στο πως να κανω greek καμακι θα ειχε οσο νοημα εχει και η ζωη μιας βδελας..... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:thumbsup:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αμα ολη η ζωη μου περιστρεφοταν στο πως να κανω greek καμακι θα ειχε οσο νοημα εχει και η ζωη μιας βδελας..... :2funny: :2funny: :2funny:

ok...κάνε albanian καμάκι που'χει όσο νόημα έχει η ζωή του αγαπούλη...

Επισκέπτης

Το χειρότερο καμάκι έβερ το γκρικ......

Να πεις σε καμιά σαχλοτουρίστρια που ήρθε για.......τουρισμό ( :jerking:) "i love you",να σου πει αυτή "i love you too",και να πετάξεις την κοτσάνα "i love you three".... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom