Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καθε ηλικια εχει τα πλεονεκτημα της. απο 18-50 γαμαμε. υπαρχει 50αρα που αν τη δειτε στο δρομο θα ξεχασετε οτι ξερετε.

που να δεις τις τωρινες 20αρες, οταν γινουν 50αρες... ;) Σε 30 χρονια και το ελιξηριο της ζωης θα χουν βρει

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
καθε ηλικια εχει τα πλεονεκτημα της. απο 18-50 γαμαμε. υπαρχει 50αρα που αν τη δειτε στο δρομο θα ξεχασετε οτι ξερετε.
Έτσι είναι φίλε. Έχω μια 45άρα αυτό το διάστημα και στο σεξ έχω ξεχάσει το όνομά μου!

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ουτε οι αντρες, ουτε οι γυναικες, ουτε να μικροφερνουν, ουτε να μεγαλοφερνουν.

Για μενα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ η γυναικα να εχει ωραιο σωμα, η ηλικια της (ποσο ειναι ΚΑΙ ποσο φαινεται) ειναι αδιαφορη.

Για τους αντρες εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερα να φαινονται μεγαλυτεροι - εχουν καλυτερη επιτυχια ετσι στις γυναικες.

Παντως, τιποτα δεν συγκρινετε με την 40αρα, που μολις γνωριστηκαμε, και την επομενη με παιρνει τγηλεφωνο και μου λεει:
"Ειμαι πολυ κουρασμενη, θελεις να ερθεις απο το σπιτι μου να δουμε καμια ταινια;"...

Επισκέπτης
Για τους αντρες εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερα να φαινονται μεγαλυτεροι - εχουν καλυτερη επιτυχια ετσι στις γυναικες.

Διαφωνώ οριζωντίως και καθέτως και διαγωνίως, από τη σωστή και την ανάποδη......

Ο άνδρας πρέπει να μικροφέρνει φίλε......έτσι πιστεύω εγώ....ας πούμε εσύ στα 35 σου....καλό είναι να μη φαίνεσαι περισσότερο από 25.... :)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Σεβομαι την αποψη σου φιλε μου. Αλλα η αποψη των γυναικων που εχω ακουσει μετραει περισσοτερο.

Αν φαινομαι 40αρης επιτυχημενος επιχειρηματιας που εχει γυρισει τα βραδυα του και εχει κανει τις αλητειες του, οι γυναικες ψωνιζουν πιο ευκολα.
Σκεφτονται οτι αυτος θελει πια να κατασταλλαξει σε κατι σταθερο, κι εχουν να περηφανευονται και στις φιλες τους για το κελεπουρι.

Τωρα οσον αφορα την δικη μου εικονα για μενα, καθε χρονο ειμαι καλυτερος εμφανισιακα - μετα απο 19 χρονια ασταματητα προπονησεις-γυμναστηρια-αγωνες, και το αυτο επιθυμω για το μελλον! Μου αρεσει πολυ η ηλικια μου, και δεν γυρνουσα με τιποτα στα 20!

Επισκέπτης
Σεβομαι την αποψη σου φιλε μου. Αλλα η αποψη των γυναικων που εχω ακουσει μετραει περισσοτερο.

Αν φαινομαι 40αρης επιτυχημενος επιχειρηματιας που εχει γυρισει τα βραδυα του και εχει κανει τις αλητειες του, οι γυναικες ψωνιζουν πιο ευκολα.
Σκεφτονται οτι αυτος θελει πια να κατασταλλαξει σε κατι σταθερο, κι εχουν να περηφανευονται και στις φιλες τους για το κελεπουρι.

Τωρα οσον αφορα την δικη μου εικονα για μενα, καθε χρονο ειμαι καλυτερος εμφανισιακα - μετα απο 19 χρονια ασταματητα προπονησεις-γυμναστηρια-αγωνες, και το αυτο επιθυμω για το μελλον! Μου αρεσει πολυ η ηλικια μου, και δεν γυρνουσα με τιποτα στα 20!

Υπάρχουν 40αρηδες επιχειρηματίες σήμερα;;; Εγώ νόμιζα ότι μόνο από 50 και πάνω υπάρχουν πλέον.....έστω ότι φαίνεσαι 40αρης....άμα δουν την ταυτότητά σου και είσαι 35...να σε δω.....

Και ο 35αρης πλέον είναι σαν 20αρης....μην ανησυχείς..... :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Διαφωνώ οριζωντίως και καθέτως και διαγωνίως, από τη σωστή και την ανάποδη......

Ο άνδρας πρέπει να μικροφέρνει φίλε......έτσι πιστεύω εγώ....ας πούμε εσύ στα 35 σου....καλό είναι να μη φαίνεσαι περισσότερο από 25.... :)
εγώ στα 22 να μην φαίνομαι λες πάνω από 12;

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Αμα ειναι καποιος 40αρης επιτυχημενος επιχειρηματιας δεν χρειαζεται να δινει δεκαρα τσακιστη ποια θελει να τον "ψωνισει"...."Ψωνιζει"αυτος οτι θελει οποτε θελει.... :grin:

Επισκέπτης
Αμα ειναι καποιος 40αρης επιτυχημενος επιχειρηματιας δεν χρειαζεται να δινει δεκαρα τσακιστη ποια θελει να τον "ψωνισει"...."Ψωνιζει"αυτος οτι θελει οποτε θελει.... :grin:

40αρης επιχειρηματίας και επιτυχημένος μάλιστα υπάρχει;;;; Είναι δυνατόν;;; Θα μας τρελάνετε;;; :headbang: :headbang: :headbang:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
o Fid έχει πιάσει το νόημα της ζωής...μάλλον ο αρθρογράφος...

η γυναίκα, το επιτάσσει η φύση της, να την πειράζεις, να την ζεις και να σε ζει, να την ελκύεις με τον πιο περίεργο ξεχωριστό τρόπο, έτσι θα νιώθει μοναδική, να της φέρεσαι σαν να είναι τριαντάφυλλο στον κήπο σου αλλά και σαν ανεμώνη στην καταιγίδα...πρέπει να είναι μέσα και εκτός του μυαλού σου..πότε να σε χάνει πότε να σε πιάνει...τότε μόνο κρατάει το ενδιαφέρον για την πάρτη σου..τότε κολλάει...και ναι, το φτύσιμο παίζει το 70%...το ζητά ο οργανισμός της...θέλει να είναι η πριγκίπισσα του παραμυθιού σου που αποζητά την αγάπη, την αφοσίωση, την ευγένεια αλλά και το πουτανάκι σου που σε θέλει ξέσκισμα, φάπα και χύσια στη μάπα... πάνω απ'όλα σε θέλουν όπως είσαι...αν αλλάξεις κάτι,έστω και μηδαμινό θα φύγουν όπως ο διάολος με το λιβάνι..

wolfakis7

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

η γυναίκα, το επιτάσσει η φύση της, να την πειράζεις, να την ζεις και να σε ζει, να την ελκύεις με τον πιο περίεργο ξεχωριστό τρόπο, έτσι θα νιώθει μοναδική, να της φέρεσαι σαν να είναι τριαντάφυλλο στον κήπο σου αλλά και σαν ανεμώνη στην καταιγίδα...πρέπει να είναι μέσα και εκτός του μυαλού σου..πότε να σε χάνει πότε να σε πιάνει...τότε μόνο κρατάει το ενδιαφέρον για την πάρτη σου..τότε κολλάει...και ναι, το φτύσιμο παίζει το 70%...το ζητά ο οργανισμός της...θέλει να είναι η πριγκίπισσα του παραμυθιού σου που αποζητά την αγάπη, την αφοσίωση, την ευγένεια αλλά και το πουτανάκι σου που σε θέλει ξέσκισμα, φάπα και χύσια στη μάπα... πάνω απ'όλα σε θέλουν όπως είσαι...αν αλλάξεις κάτι,έστω και μηδαμινό θα φύγουν όπως ο διάολος με το λιβάνι..

wolfakis7

πρεπει....πρεπει....πρεπει....πρεπει το ενα....πρεπει το αλλο...
Γαμιουνται τα "πρεπει" και οσοι μας τα τα σερβιρουν ως μονοδρομους.... :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

wolfakis7

Ποσααα ξεεερειιιις εσυυυυυυυ ....  :rolleyes:
πρεπει....πρεπει....πρεπει....πρεπει το ενα....πρεπει το αλλο...
Γαμιουνται τα "πρεπει" και οσοι μας τα τα σερβιρουν ως μονοδρομους.... :rockon:
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom