πρεπει....πρεπει....πρεπει....πρεπει το ενα....πρεπει το αλλο...
Γαμιουνται τα "πρεπει" και οσοι μας τα τα σερβιρουν ως μονοδρομους....
αγορίνα μου, αν ήσουν σαν εμένα δεν θα'χες τα πρέπει
πρεπει....πρεπει....πρεπει....πρεπει το ενα....πρεπει το αλλο...
Γαμιουνται τα "πρεπει" και οσοι μας τα τα σερβιρουν ως μονοδρομους....
Βίλμα....συμφωνείς,ότι ο άνδρας αν δε φαίνεται μικρότερος τουλάχιστον 5 χρόνια από την ηλικία του,είναι για τα μπάζα;
αγορίνα μου, αν ήσουν σαν εμένα δεν θα'χες τα πρέπει
Κιθαρα ξερεις την αποψη μου για τους αντρες
Παω μονο με ραμολιμεντα με σαπιο πουλι
Βίλμα....συμφωνείς,ότι ο άνδρας αν δε φαίνεται μικρότερος τουλάχιστον 5 χρόνια από την ηλικία του,είναι για τα μπάζα;
Παω μονο με ραμολιμεντα με σαπιο πουλι αλλά που και που πάω με καβλιάρικα τεκνά
Τοτε εγω που ενω ειμαι 23 φαινομαι 18 ειμαι ο απολυτος αντρας?
Μα εμενα δεν μου αρεσουν τα "πρεπει" για αυτο και προσπαθω να μεινω εξω απο λαιφσταιλαδικες ντιρεκτιβες....
Εσυ τι εισαι δηλαδη τυπε μου?
Για σένα ραμολιμέντο μπορεί να είναι και ο 50αρης......
Δεν ειμαι παιδεραστρια αγαπητε ...
Και νομιζα οτι ησουν καυλακι :-Τοτε εγω που ενω ειμαι 23 φαινομαι 18 ειμαι ο απολυτος αντρας?
αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις...από την νέα σμύρνη μέχρι το κολωνάκι και από τον κορυδαλλό μέχρι την κηφισσιά, οι γυναίκες θέλουν τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης, απλά αλλάζει το περιτύλιγμα με το οποίο θα τους το πλασσάρεις...
Και νομιζα οτι ησουν καυλακι :-
Καλα αν το παρεις ετσι η 10ετια 30 - 40 που συνηθιζω ναααα ειναι εφηβοι ... αρα ναι γουσταρω πιπινια Δεν ειμαι παιδεραστρια αγαπητε ... Και νομιζα οτι ησουν καυλακι :-
Στα αρχιδια μου Πετρο Κωστοπουλε....
Καλα αν το παρεις ετσι η 10ετια 30 - 40 που συνηθιζω ναααα ειναι εφηβοι ... αρα ναι γουσταρω πιπινια
το'χεις κάψει εντελώς... .-
εμένα να δεις
Βολφάκι...εσύ τουλάχιστον μοιάζεις με 15;
εμένα να δεις
18-20
sta 30 8a look like 25
Μηπως εισαι λιγακι teen cougar ?
το'χεις κάψει εντελώς... .-
Κιθαρα αφου ξερεις γιατι ρωτας ?35αρηδες με μαλλί φράχτη και έτσι,να υποθέσω;;; ;)
Βολφάκι...εσύ τουλάχιστον μοιάζεις με 15;
Οποιος καθεται και διαβαζει τον καθε απατεωνα παπατζη λαιφσταιλ νεο-φιλοσοφο για να ριξει γκομενες μαλλον τον νοιαζει και τον κοφτει....