polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σωπατε ρε, η ανους ειναι καλο κοριτσι, δικια μας ειναι. Απλα ειχε να μπει καιρο και τα λεει λιγο μαζεμενα.
δεν παρεξηγουμε εμεις...μονο εξηγουμε!!!!!!!Σωπατε ρε, η ανους ειναι καλο κοριτσι, δικια μας ειναι. Απλα ειχε να μπει καιρο και τα λεει λιγο μαζεμενα.
Σωπατε ρε, η ανους ειναι καλο κοριτσι, δικια μας ειναι. Απλα ειχε να μπει καιρο και τα λεει λιγο μαζεμενα.
συ εισαι σκληρη εννοεις??τις δερνεις???!!!!!τωρα πια οπως εχει η κατασταση στο ελλαντα στα 30 ειναι ηδη πολυ παρτωμενες και σοβαντισμενες, ασε που απο την φυση τους ειναι και ψιλομυτες καιουσιαστικα κοροιδευουν τον εαυτο τους. οσον αφορα το αν υπαρχουν γυναικες, ε οχι, εγω προσωπικα μονο κακομαθημενα κοριτσακια του μπαμπα εχω γνωρισει, που αν δεν τουσ βαλει φαγητο η μαμα τρωνε τσιπς απο το περιπτερο. και οχι δεν κοροιδευω. ειμαι παθουσα να το πω ετσι.
πολεμιστη εισαι καλα? τι κανει η κοπελια σου? :-*
γουσταρεις ξυρισμενα ανους εεε...σε καταλαβαινωοχι απλα ημουν με μια ελληνιδα καιρο και μου εψησε το ψαρι στα χειλη. εκτος απο μια παιδικη φιλη που εχω δεν πολυ ασχολουμαι μαζι τους, με κουραζει το νιανια νια νια νια, η γκρινια και η τριχοφυια. μονο σκανδιναβες. ειναι πιο ψηλες απο μενα αλλα πιο καλες κοπελες.
τωρα πια οπως εχει η κατασταση στο ελλαντα στα 30 ειναι ηδη πολυ παρτωμενες και σοβαντισμενες, ασε που απο την φυση τους ειναι και ψιλομυτες καιουσιαστικα κοροιδευουν τον εαυτο τους. οσον αφορα το αν υπαρχουν γυναικες, ε οχι, εγω προσωπικα μονο κακομαθημενα κοριτσακια του μπαμπα εχω γνωρισει, που αν δεν τουσ βαλει φαγητο η μαμα τρωνε τσιπς απο το περιπτερο. και οχι δεν κοροιδευω. ειμαι παθουσα να το πω ετσι.
αργεις αργεις....α τωρα καταλαβα τοτε γραψε λαθος το ποστ που εγραψα παραπανω
γουσταρεις ξυρισμενα ανους εεε...σε καταλαβαινω
λαθος αννους.μεγα λαθος.ποσο χρονων εισαιεεε δεν γλφς μνι, γλφς βιλουδ. αναφερομαι και στην τριχοφυια σε χερια, ποδια κοιλιες κτλ. προσπαθουν στα πρινου, δεν λεω, αλλα το laser δεν εβλαψε ποτε κανεναν!
αυτος που μου αρεσε, οχι απλα βγηκα μαζι του, τον παντρευτηκα κιολας.
δε θα σε δω εσενα...θα τα πουμι γκορομ...και μενα ξυρισμενα μ αρεσουν εσυ τι προβλημα εχεις μωρη
Καλά του έκανες. Απάνω του.αυτος που μου αρεσε, οχι απλα βγηκα μαζι του, τον παντρευτηκα κιολας.
ανους θελω να με αποτριχωσεις,χεχεξυρισμενα εντελως. αλλιως εγω δεν πλησιαζω. οι τσοντες του '70 δεν μου αρεσουν
ξυρισμενα εντελως. αλλιως εγω δεν πλησιαζω. οι τσοντες του '70 δεν μου αρεσουν
Καλά του έκανες. Απάνω του.