relationspublic
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ηδη υπογραφτηκαν τα συμβόλαια!
να κανουν τι ρε τυπε?Ηδη υπογραφτηκαν τα συμβόλαια!
να κανουν τι ρε τυπε?
Ηδη υπογραφτηκαν τα συμβόλαια!
τυπε εγω νομιζα οτι ειχε το ελευθερο να χεζει στους δρομους της αθηνας ο δημητρακηςψηνει να βγαλει αδεια χεσιματος στο δημο αθηναιων
τυπε εγω νομιζα οτι ειχε το ελευθερο να χεζει στους δρομους της αθηνας ο δημητρακης
Ο Δημητρακης με την κοπελα του ειναι αυτοι?
λαθρομεταχεστης ειναι
Θέλω σόου με τίτλο, χέστε (σ)την Ελλάδα, γαμήστε Ρωσσίδια, χέστε Ελλεεινίδες, πορνομεταναστεύστε στη Ρωσσία: Ο πλήρης οδηγός.Ηδη υπογραφτηκαν τα συμβόλαια!
Παιζει να είναι φωτομονταζ?Ηδη υπογραφτηκαν τα συμβόλαια!
Αντε βρε μάγκα μου, σκάσε το παραμύθι και μας έσκασες.
Τι υπόγραψαν οι δυο τιτάνες;;;;;;;; ήταν ο Ισιος στα συμβολαια;;;;;;
Στη Ρωσσία θα είναι το σόου ή εδώ; Και ελπίζω να έχει να κάνει σχέση με (πορνο)μετανάστευση και Ρωσσία και προπαντώς Ρωσσίδες.Το πηγαιο ταλεντο αλλα προπαντως η σκληρή δουλια παντοτε αμοιβονται στο τελος.
Η φωτογραφια είναι από την επίσκεψη του Ηλία στην αγια πετρουπολη την περασμένη εβδομάδα μαζί με γνωστή ηθοποιό την ταυτότητα της οποιας σεν μπορω, ακομα, να ανακοινωσω. Αντικείμενο της επισκεψης ήταν ένα καινουριο σωου στην τηλεοραση με πρωταγωνιστικο ρόλο στον Δημητρη.
Και τα καλυτερα ερχονται...
Στη Ρωσσία θα είναι το σόου ή εδώ; Και ελπίζω να έχει να κάνει σχέση με (πορνο)μετανάστευση και Ρωσσία και προπαντώς Ρωσσίδες.
OkΤο σωου θα γυριζεται στην ελλαδα θα ναι κατιδιαφορετικο απ αυτο που μας εχει συνηθισει ο διμιτρακης εντυπωσιαστηκαν πολυ μαζι οΗλίας καιο σκηνοθετης που ειχαν παει στην Αγια Πετρουπολη για να τον συναντησουν. Θα το παρουσιαζει ο Διμιτρακης μαζίμε γνωστη τηλε παρουσιαστρια και ας πουμε οτι το concept του ειναιη αναδειξει νεων ταλεντων μεσα απο χιουμοριστικα σκετσακια.
τυπε εγω νομιζα οτι ειχε το ελευθερο να χεζει στους δρομους της αθηνας ο δημητρακης
χα χα , καλό μήνα τώρα............Παίκτη που άνοιξες το θρεντάκι καλό αλλά η πρωταπριλιά θέλει ακόμα λίγο....