Νέα

Attilas gym. H αρχή της σιδερικής αυτοκρατορίας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Aν έχεις προδιάθεση για μπούστης δεν σώζεσαι....

Λίγα τα λόγια για άρχοντα πιτσιλιστή
μιστι μου εχουμε αναγκι ατακτουσ χειτερσ να τουσ γλεντισουμε!!!να τουσ κανο ανδρικελα να ασελγισο πανο στουσ φιλιδονουσ μιονεσ τουσ να τουσ χαρισο τον πιο εκοφαντικο σιδερικο οργασμο!!!
κερναο παρτουζα χειτερσ μεταξουπολι να καθαρισι το μιαλο τουσ απο το σινεφο τισ ατακτισ γκαυλασ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πορνοσιδερική πανδαισία σε πραγματικό χρόνο, στο Αττίλας Τζιμ!!!! Τώρα στο Γιου Τουμπ!!!

Πορνοηδονή δίχως όριο, οι χύστες τα δίνουν όλα και ξεσκίζουν τις μπάρες και τις τρύπες από τους δίσκους...
εγινε πανικοσ καυλεα μου!!!
τρελο γελιο!!!σιδερικι καυλαντα μεχρι εσχατον!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Κλάμα.

Καλά τα λένε πως οι γυμναστηριακοί καβλώνουν περισσότερο με τα μούσκουλα των αντρών παρά με τα μουνιά των γυναικών.
εχουμε αναγκι δροσερουσ ιδονοβλεψιεσ θεατεσ να μασ βλεπουν καθος παλονε οι λαγνοι φιλιδονοι μιονεσ ιπο τον ριθμο τισ σιδερικισ ιδονισ!
ιμαστε ανομαλαρεσ και γουσταρουμε!!εχουμε αναγκι να μιρασουμε γκαυλαααααα αφιλοκερδοσ στο δροσερο κινο μασ!!!
χισεεεεε ιθικε ατολμε εραστι τισ παλινδρομικισ ιδονισσσσ χισεεεε λεβεντι μου χισεεεεε τσιρτσιναμπα μου!!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Χαιρετώ τους υπερκαυλιάρηδες που γουστέρνουν την άτακτη σιδερική φάση και την ρομαντικότητα του ATTILAS GYM! Άλλη μια ρομαντική ντεκαντάνς νύχτα στο υγρό καλντερίμη του σιδερικού οργασμού περιμένοντας Αττίλα και επιβήτορα για βρώμικα σιδερικά παιχνίδια γεμάτα σιδερικό πάθος και έξαψη!!! Σφίγγω ζώνη και μπαίνω νταής...!

ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ένας για όλους, όλοι για ένα!!! 'Ετσι λοιπόν και εμείς σαν άλλοι γενναίοι σιδερικοί σωματοφύλακες στην υπηρεσία της σιδερικής ηδονής μπαίνουμε νταήδες ενωμένοι,δυνατοί για την τελική σιδερική παρτουζολαγνεία!!! Απολαύστε τον επιβήτορα σε έναν σιδερικό εκκωφαντικό έρωτα δίχως αύριο μέχρι οργασμικής πτώσεως!!! ΟΙΚΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ATTILAS GYM!!!

ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

ΕΓΡΑΦΗ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΙΔΕΡΙΚΗ ΗΔΟΝΗ!!!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Φαρμακωτοι σηκωθείτε από τα κρεβάτια σας και ελάτε για ένα 3 λεπτό γύρο να βάλουμε γάντια στο Αττίλας ,gym
ελάτε στην υπογα που δεν την βλέπει το φως της ημέρας να αντιμετωπίσετε τους χειρότερους εφιάλτες σας
IMG_20230807_123304.jpg

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Φαρμακωτοι σηκωθείτε από τα κρεβάτια σας και ελάτε για ένα 3 λεπτό γύρο να βάλουμε γάντια στο Αττίλας ,gym
ελάτε στην υπογα που δεν την βλέπει το φως της ημέρας να αντιμετωπίσετε τους χειρότερους εφιάλτες σας
IMG_20230807_123304.jpg
:wanker::wanker: 2 κουβάδες σπέρμα άδειασα με την φωτό

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Πολύ χρήσιμο βίντεο καθώς οι λεπροί πλέον έχουν αποθρασυνθει και ειδικά στην πιάτσα είναι πολύ επικίνδυνοι!!!!!

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΛΕΠΡΟΥ!!!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Η πιάτσα πιο άγρια απο ποτέ!!! Οι απανταχού μύστες που σουλατσάρουν στην άγρια και συνάμα ρομαντική πιάτσα του λεπροχωρίου ανά πάσα στιγμή μπορούν να δεχτούν μια επίθεση από κάποιον λεπρό!!! Γι αυτό και εμείς μπαίνουμε νταήδες με το πρώτο επεισόδιο και ξετυλίγουμε το κουβάρι της αυτοάμυνας! Σε αυτό το επεισόδιο θα εξετάσουμε αποκλειστικά και μόνο και θα σταθούμε στις ΑΜΥΝΕΣ εναντίον δυνατών γροθιών...είτε από λεπρό στην πιάτσα είτε από οποιονδήποτε επικίνδυνο άνθρωπο! Θα καταστρέψουμε τις γροθιές του επιτιθέμενου με κάποιες άμυνες που παρουσιάζονται σε διάφορες πολεμικές τέχνες που ουσιαστικά εγώ προσωπικά δε βάζω ταμπέλες και δεν δίνω σημασία στα ονόματα! Άλλωστε αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα!!! Αναζητήστε την δική σας εμπειρία! Κρατήστε ότι σας ταιριάζει! Κρατήστε ότι δουλεύει για εσάς! Μην είστε κλισέ!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Σιδερένιε γυπαετέ, τύπε @pitsilistis ,για μοίρασε την τεράστια πείρα σου και πες μας!!!
Θέλω να μπω νταής μετά από τρίμηνο αποχής περίπου από τα κιλά!!! Τώρα που οι isolate στοιχίζουν όσο ένα διαμέρισμα στο Λεπροχώρι, τι προτείνεις για συμπλήρωμα επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τρώω 30 αυγά τη μέρα!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Σ. Σ. Αν οποιοσδήποτε νταής έχει να προτείνει καμία αξιόπιστη όμως καθαρή επιλογή, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Σιδερένιε γυπαετέ, τύπε @pitsilistis ,για μοίρασε την τεράστια πείρα σου και πες μας!!!
Θέλω να μπω νταής μετά από τρίμηνο αποχής περίπου από τα κιλά!!! Τώρα που οι isolate στοιχίζουν όσο ένα διαμέρισμα στο Λεπροχώρι, τι προτείνεις για συμπλήρωμα επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τρώω 30 αυγά τη μέρα!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Σ. Σ. Αν οποιοσδήποτε νταής έχει να προτείνει καμία αξιόπιστη όμως καθαρή επιλογή, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
ελα πορνε μου!!!ελα πορνονταη μου!!!πως παν οι σιδεροκαυλες?
προσωπικα απο τοτε που τα ακριβυναν τα συμπληρωματα δεν εχω ξαναπαρει τιποτα εκτος κρεατινης βεβαια!
και χωρις πρωτεινη σιγα τα ωα!πυρφοριες να πλουτιζουν οι πυρφοροεταιριες απο τους πυρφορους!
καλα δε χρειαζεται να τρως 30 αυγα ρε σιγα.
φαε και αλλα φαγητα για πρωτεινη...ελευθερα ψαρια,μοσχαρακι,αρνακι,κατσικακι,τυρακι κατσικισιο η προβειο,γιαουρτακι προβειο και κατσικισιο,γαλα κατσικισιο....κανα κοτοπουλο ελευθερας βοσκης που κ που...και αλλα πολλα!
τοσες επιλογες υπαρχουν!κανε μια πορνοερευνα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom