Νέα

H δημοσιοϋπαλληλία αναστέλλει την πρόοδο.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
studian συνεχίζεις να κάνεις κριτική στους άλλους.Ανυπομονώ να δω το εικονίδιο κάτω από το nickname σου να είναι πράσινο.Αλλά κακώς το έκαναν πράσινο.Σου φέρνει αλεργία μάλλον.Έπρεπε να είχε επιλογή για μπλε...Κάτσε λοιπόν στους κρυφούς,με τη μάσκα της ανωνυμίας εις διπλούν.Ανώνυμος σε σχέση με τον έξω κόσμο,ανώνυμος και σε σχέση με το μέσα κόσμο..

leonoro άμεσα από το ΠΑΣΟΚ ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου δεν έχουμε πάρει ούτε 1 δρχ.Έμμεσα από τους νόμους και την πολιτική του έχουμε κερδίσει κάποια πράγματα.Αλλά όχι όσα θα κερδίζαμε αν ήμασταν κομματόσκυλα.Απλώς δε γουστάρω να προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν ότι τα πράγματα είναι καλά επειδή τα βλέπουν έτσι υπό την επήρεια χαπιών ή άλλων ουσιών.

Κι επειδή βλέπω ότι με περιτριγυρίζει το ban-δική μου εκτίμηση-θα αυτοδιαγραφώ μόνος μου.Και καθήστε να διαβάζετε τα κυρήγματα της ριγήλης.Αλήθεια ποια προσφορά του Λαλάκη στο βασικό θέμα του φόρουμ;
 

Επισκέπτης
δεν συμφωνώ και με τον dstp να λέει του studian να βγει από το thread. Ο καθένας έχει τις απόψεις του αλλά να μην ξεφεύγουν και από τα όρια (βλέπε lakis) που για τα πάντα φταίει το ΠΑΣΟΚ

Δεν είπα να βγει από το θέμα σύντροφε.Απλώς να μην κρύβεται πίσω από τη δυνατότητα που δίνει το φορουμ για να είναι κάποιος εκτός της λίστας των συνδεδεμένων χρηστών ζήτησα.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Αν εννοείς την εικόνα της οθόνης κάτω από το νικ μου εμένα μου φαίνεται βαθύτατα πράσινη. και δεν έχω καμμία αλλεργία με το πράσινο καθότι βάζελος. Κι έχω και την στενοχώρια μου για μια μεγάλη εμφάνιση χωρίς αντίκρυσμα.

Θέλεις να ξέρεις ανά πάσα στιγμή αν είμαι συνδεδεμένος; Μπορείς να το δεις κάνοντας κλικ στο όνομα μου και βλέποντας το προφίλ μου. ʼλλωστε είμαι τόσο ανώνυμος που μπορείς να δεις και e-mail address δική μου.

Αλήθεια το "τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία" δεν σημαίνει φύγε από το θρεντ. Ή βιάζουμε ομαδικά την κοινή λογική;

Λοιπόν, άσε τις υπεκφυγές και, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ, απάντησε στην παράθεση που έκανα από τα γραπτά σου. Εγώ ούτε για το ΠΑΣΟΚ μίλησα, ούτε για τίποτα άλλο από τις θέσεις που εκφράζεις κομματικά. Απλώς είπα ότι δεν είναι σωστό να προσβάλλεις την οικογένεια κάποιου. Εσένα αυτό δεν σε ενοχλεί. ΟΚ! με γεια σου με χαρά σου!

Και με τον Λάκη έχω διαφωνήσει σε άλλα θρεντ έντονα. αλλά πάντα κρατήθηκε η διαφορά σε ένα επίπεδο, που με σένα αυτό είναι εξαιρετικά δυσχερές.
 

Επισκέπτης
studian δε θα σε παρακολουθήσω στον ηλίθιο τρόπο σκέψης σου,διότι δεν τον ξέρω τον χώρο των ηλιθίων.
 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Για τον Αντρέα δεν έχω σκοπώ να γράψω πολλά, εξάλλου δεν τον θυμάμαι παρά αμυδρά. Στο "βρώμικο" 89 ήμουν μόλις 8 ετών και το μόνο που θυμάμαι ήταν κάποιον να πεθαίνει στο ειδικό. Φυσικά θυμάμαι καλά την Μιμή να τον ταΐζει με το κουταλάκι, μετά τις εκλογές, τις φωτογραφίες της "πορνοΜιμής" στην Αυριανή και τα λόγια συγγενή μου και γιατρού που κάλεσε ο Κρεμαστινός στο Ωνάσειο. Δεν μου λένε όμως κάτι αυτά για τον πολιτικό Αντρέα, είναι απλά η έκφραση του απαράγραπτου και αναντίρρητου προσωπικού δικαιώματος του καθενός στην ξεφτίλα.

Ιστορίες σαν αυτές του lakis έχω ακούσει πολλές. Κάποιες (ελάχιστες) από αυτές τις έχω δει και ο ίδιος. Και τις θεωρώ δικαιολογημένες (αν και καταφανέστατα λάθος): όταν κάποιος έχει μείνει στην απέξω για πολύ καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση να φερθεί λογικά ή δίκαια.

Υπάρχει όμως μια ιστορία που θυμάμαι και θεωρώ ενδιαφέρουσα.

Μέσα της δεκαετίας του 80, και μια οικογενειακή φίλη έρχεται για να πουλήσει ένα ακίνητο που είχε κληρονομήσει με τους 2 γιους της. Ο ένας της γιος ζει ακόμα μόνιμα στο εξωτερικό. Υπήρχε λοιπόν τότε ένας μεταξικός νόμος, που εφαρμοζόταν σε πωλήσεις ακινήτων από έλληνες κάτοικους εξωτερικού και όριζε ότι το τίμημα δεσμευόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος και ο δικαιούχος το έπαιρνε αναγκαστικά σε δόσεις. (προφανώς για να περιοριστούν οι εκροές συναλλάγματος στο εξωτερικό). Φυσικά και της κακοφάνηκε που θα έπαιρνε μέρος των χρημάτων και τα υπόλοιπα σε 10 χρόνια. Ανάβει λοιπόν τσιγάρο (ο αναπτήρας με τον ήλιο, όπως πάντα, καθότι και μέλος της κλαδικής αν και προς τιμήν της κανείς από την οικογένεια της δεν διορίστηκε κάπου) και λέει το εξής αμίμητο.

- ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ, ΠΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ;

Ο νόμος καταργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90, μετά από συστάσεις της ΕΕ. Ήταν αντίθετος με την συνθήκη του Μάαστριχτ.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
studian δε θα σε παρακολουθήσω στον ηλίθιο τρόπο σκέψης σου,διότι δεν τον ξέρω τον χώρο των ηλιθίων.

Μην με παρακολουθείς εσύ θα χάσεις!!

Αλήθει, από ποιό επίπεδο IQ και πάνω συνδιαλέγεσαι εσύ; Προφανώς ο κύκλος σου πρέπει να αποτελείται από υψηλοτάτης ευφυίας ανθρώπους! Εύγε!

Είναι λίγο αριστοκρατική (στερείται δηλαδή δημοκρατικότητας) η άποψη που λέει ότι δεν μιλάω από ένα επίπεδο ευφυίας και κάτω. Δεν συμφωνείς;
 

fawn

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες (ιδαίτερα ο dstp) μην μασάτε από ανθρώπους (?)- μασκαράδες βολεμένους, ή που ελπίζουν να βολευτούν γιατί το παίζουν βασιλικότεροι του βασιλέως.

Ο "saltzburg" το είπε ξεκάθαρα:
"ρε μαγκες σταματηστε να τσακωνεστε για το πασοκ και τη ΝΔ.
Δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ τους , ειναι σαν να προκειται να σας γαμησουνε και να τσακωνεστε για το πιο λιπαντικο θελετε να χρησιμοποιησουν για να σας πονεσει λιγοτερο.."

Ο αναξιοπαθής που άνοιξε αυτό το thread λοιπόν, κάνοντας προπαγάνδα της κακιάς ώρας, μόνο υποψίες γεννά για τα κίνητρά του.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και το κεφάλι στην δημόσια διοίκηση είναι η εκάστοτε πολιτική ηγεσία, με γενικούς γραμματείς, συμβούλους και παρασυμβούλους άξιους μόνο για ρουσφέτια. Ας μην συνεχίζουν την τρισάθλια προσπάθεια μετάθεσης των πολιτικών τους ευθυνών. Το μικρότερο και ευέλικτο κράτος (επανίδρυση, χα χα, ντροπή σας ρεεεεε!) που υποσχέθηκε ο "χοντρός της Ραφήνας" σε συνεργασία με τον "Φαυλόπουλο" δείτε που κατέληξε:

Με 1 εκατ. δημοσίους υπαλλήλους, μειώθηκε η ανεργία

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα καθώς το 2006 προστέθηκαν άλλοι 47.288 δημόσιοι υπάλληλοι.

Σύμφωνα με την επεξεργασία των στοιχείων της Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΣΥΕ) από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), το 96% των (μισθωτών) νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν τον περασμένο χρόνο αφορούσε θέσεις στον δημόσιο τομέα. Ετσι, οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα ξεπέρασαν, για πρώτη φορά στην ιστορία της δημόσιας διοίκησης, το 1 εκατ. Συγκεκριμένα, οι μισθοδοτούμενοι από τον κρατικό κορβανά έφθασαν το 1.004.872 άτομα. Κατά συνέπεια έτσι εξηγείται και το θετικό... έργο της κυβέρνησης στον τομέα της απασχόλησης όπου η ανεργία περιορίστηκε στο 8,8% του εργατικού δυναμικού το β' τρίμηνο του 2006.

Από τις σχεδόν 71.000 θέσεις κατά τις οποίες αυξήθηκε η απασχόληση το 2006, έναντι του προηγούμενου χρόνου, οι 49.381 αφορούν θέσεις μισθωτής εργασίας. Και εξ αυτών το 96%, δηλαδή οι 47.288 είναι νέες θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα και μόνο οι 2.093 στον ιδιωτικό τομέα. Την ίδια στιγμή οι μόνιμες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα μειώθηκαν κατά 10.820 άτομα. Αρα είναι μύθος ότι η (ιδιωτική) οικονομία δημιουργεί θέσεις εργασίας και έτσι μειώνεται η ανεργία. Αντιθέτως, η κυβέρνηση μειώνει την ανεργία με πληθώρα διορισμών, κατά κανόνα ημετέρων, στο Δημόσιο.

Ενδεικτικό των τάσεων στην αγορά εργασίας, σύμφωνα με τον ερευνητή Γ. Κρητικίδη, είναι το γεγονός ότι 7 στους 10 νέους εργαζόμενους προστέθηκαν στη δημόσια διοίκηση, την εκπαίδευση και τις μεταφορές-επικοινωνίες, ενώ οι 8 στις 10 θέσεις χάθηκαν στον τομέα των κατασκευών και της γεωργίας. Κατά συνέπεια, επιβεβαιώνονται οι φόβοι της ΓΣΕΕ για «καθίζηση» της απασχόλησης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το «πάγωμα» των μεγάλων έργων. Ετσι, και παρά τη στροφή των πολιτών στα ιδιωτικά έργα λόγω των μέτρων που έλαβε το υπουργείο Οικονομίας (ΦΠΑ στην οικοδομή, αύξηση αντικειμενικών αξιών κ.ά.), η απασχόληση μειώθηκε στις κατασκευές. Αλλά ήρθαν, στη συνέχεια, οι (ρουσφετολογικές) προσλήψεις στο Δημόσιο (συνεντεύξεις, απόκτηση εργασιακής εμπειρίας-Stage κ.ά.) για να επιδράσουν θετικά στην απασχόληση.

Πάντως, οι γυναίκες είναι οι κερδισμένες των προσλήψεων. Τα 7 στα 10 άτομα με τα οποία αυξήθηκε η απασχόληση και τα 8 στα 10 άτομα που έφυγαν από την ανεργία ήταν γυναίκες. Παρά ταύτα οι γυναίκες εξακολουθούν να αποτελούν το 60% των ανέργων, ενώ περιορίζονται στο 38,8% του συνόλου των απασχολουμένων.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/02/2007


 

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
1.129
Like
2
Πόντοι
16
Σε κάθε post του laki γίνεται της πουτάνας
Μη τα βλέπουμε τόσο στενά τα πράγματα. Απλώς ανοίχθηκε ένα θρέντ με κοινωνικο-πολιτικές διαστάσεις και είναι εύλογο να υπάρχουν εντάσεις.

 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Ήταν humor στο σχόλιο του dstp, αν δεν έγινε αντιληπτό
 

Επισκέπτης
Φίλε studian σου παραθέτω ένα κομμάτι από τα λεγόμενα του lalaki που λες ότι δεν έίναι σωστό να προσβάλλεις οικογένειες

Πρόκειται για ΑΛΗΤΕΣ-ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚ ΩΣ.ΑΔΙΣΤΑΚΤ Α ΤΟΜΑΡΙΑ, ΚΑΘΗΚΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ .

Αυτό είναι ένα κομμάτι της απάντησης του σε μένα που είχα πει ότι είμαι μέλος της ΠΑΣΠ. Και τέτοιο μήνυμα δεν έχει διαγραφεί από τους mods. Μπράβο στο δημοκράτη lalaki

Το κομμάτι αυτό είναι από εδώ:

Κατάλαβες τι τύπο υπερασπίζεις?
 

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
103
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε studian σου παραθέτω ένα κομμάτι από τα λεγόμενα του lalaki που λες ότι δεν έίναι σωστό να προσβάλλεις οικογένειες

Πρόκειται για ΑΛΗΤΕΣ-ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚ ΩΣ.ΑΔΙΣΤΑΚΤ Α ΤΟΜΑΡΙΑ, ΚΑΘΗΚΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ .

Αυτό είναι ένα κομμάτι της απάντησης του σε μένα που είχα πει ότι είμαι μέλος της ΠΑΣΠ. Και τέτοιο μήνυμα δεν έχει διαγραφεί από τους mods. Μπράβο στο δημοκράτη lalaki

Το κομμάτι αυτό είναι από εδώ:

Κατάλαβες τι τύπο υπερασπίζεις?
Και λιγα σου ειπε :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi: :ak: :uzi:
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε studian σου παραθέτω ένα κομμάτι από τα λεγόμενα του lalaki που λες ότι δεν έίναι σωστό να προσβάλλεις οικογένειες

Πρόκειται για ΑΛΗΤΕΣ-ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚ ΩΣ.ΑΔΙΣΤΑΚΤ Α ΤΟΜΑΡΙΑ, ΚΑΘΗΚΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ .

Αυτό είναι ένα κομμάτι της απάντησης του σε μένα που είχα πει ότι είμαι μέλος της ΠΑΣΠ. Και τέτοιο μήνυμα δεν έχει διαγραφεί από τους mods. Μπράβο στο δημοκράτη lalaki

Το κομμάτι αυτό είναι από εδώ:

Κατάλαβες τι τύπο υπερασπίζεις?

Συγγνώμη συντροφε στην οπαδική στεναχώρια απόψε χανούμι, αλλά δεν είχα δει το συγκεκριμένο ποστ του Λάκη. Αν το είχα δει τα ίδια θα έγραφα και σε αυτόν.

Εγώ όμως δεν υπερασπίστηκα τον Λάκη. Στον Λάκη έχω ασκήσει κριτική επανειλλημένως σε άλλα θρεντ, όπως σε ένα θρεντ για τα Ίμια πχ. Είπα απλώς στον dstp ηρεμήσει γιατί προσβάλλει οικογένειες. Ούτε στην ουσία της συζήτησης του θρεντ μπήκα. το θεωρώ άσκοπο αν θες.

Ελπίζω να λύθηκε η όποια παρεξήγηση πιθναόν δημιουργήθηκε.
 

Επισκέπτης
Γουστάρεις να τα ακούσεις βρε φασιστάκο?
 

Επισκέπτης
Φίλε studian κανένα πρόβλημα μαζί σου. Ούτε εγώ είμαι υπερ στο να προσβάλλεις οικογένειες (δεν μπορώ να έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά). Anyway βλέπεις τι νούμερα υπάρχουν στο forum? Κοίτα διαφορά ποιότητας μεταξύ εσού και του ivan36. Δες την απάντηση του και την απάντηση σου. Ήμαρτον...
 

Επισκέπτης
Φίλε panosmpos αυτό θα έπρεπε να το είχαν κάνει όταν έσβησαν και το δικό μου μήνυμα που του απάντησα ανάλογα. Ορθώς έσβησαν το δικό μου, αλλά το δικό του παρέμεινε.

Ρε ivan έχεις γέλιο. Μάλλον είσαι βαζελάκος. Είναι εκτός thread αλλά μάλλον ξεχνάς την πελατειακή σχέση που έχουμε τα τελευταία χρόνια
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε studian κανένα πρόβλημα μαζί σου. Ούτε εγώ είμαι υπερ στο να προσβάλλεις οικογένειες (δεν μπορώ να έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά). Anyway βλέπεις τι νούμερα υπάρχουν στο forum? Κοίτα διαφορά ποιότητας μεταξύ εσού και του ivan36. Δες την απάντηση του και την απάντηση σου. Ήμαρτον...

Όπως λέει και ο Πάνος παραπάνω ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει, αλλά δεν είναι σωστό να βρίζει είτε τον ίδιο τον συνομιλητή του ή την οικογένεια του. Δεν γνωριζόμαστε κι από χθες εδώ μέσα, ούτε ξέρει ο ένας την οικογένεια του άλλου.

Ο καθείς και τα όπλα του, όπως λέει ο ποιητής φίλε χανούμα.

Πάντως τα 4 τα φάγατε. Τώρα τι ακριβώς ήταν, όπως το βλέπει κανείς.  ;) ;) :cheesy: :cheesy:

Καλοπροαίρετη πλάκα μεταξύ ομοιοπαθών στην ευρώπη απόψε κάνω. ελπίζω να μην παρεξηγούμαι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom