Νέα

H δημοσιοϋπαλληλία αναστέλλει την πρόοδο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
παντως στην δικη μου δουλεια , επι πασοκ το 99 και το 01 οι προσληψεις  εγιναν με ασεπ και τωρα με τεστ πολλαπλων απαντησεων και συνεντευξη.Στα μειον σας αυτο κυριε Καραμανλη
Φίλε τα τεστ πολλαπλών απαντήσεων μην τα θεωρείς παρακατιανά! Χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο εξωτερικό και μάλιστα ακόμη και για κορυφαίες πιστοποιήσεις του επαγγελματικού χώρου. Πάρε ως παράδειγμα το PMP (Project Manager Professional)
Όσο για τις συνεντεύξεις δεν χρειάζεται να περιαυτολογήσω. Είναι γνωστή η αξία τους στον ιδιωτικό τομέα. Και μη μου πεις ότι ο δημόσιος φορέας είναι πιο επικερδής από τον ιδιωτικό ή ότι έχει καλύτερα στελέχη 

Βέβαια το θέμα είναι να χρησιμοποιηθούν σωστά....

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
ναι με την διαφορα οτι εδω ειναι στημενα.

Επισκέπτης
Μετά το 1985 θέλεις να πεις.Σίγουρα στην πρώτη τετραετία έγιναν κάποιες κομματικές προσλήψεις.Και εν μέρει είναι λογικό,αφού ακόμα και πριν 2 δεκαετίες από σήμερα δεν μπορούσε να κυβερνήσει ένα κόμμα χωρίς δικά του "χέρια" σε κάποιες θέσεις κλειδιά.Ότι γίνεται περίπου και τώρα που με το που βγαίνει μια καινούρια κυβέρνηση αλλάζουν τα στελέχη του δημοσίου.

Τώρα το είδα.Ποια εργατικά συνδικάτα του δημοσίου είχαν πλειοψηφία πριν το 1981;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πράγματα που δεν μπορεί να στηρίξει με αδιαμφισβήτητα στοιχεία δεν πρέπει να τα παραθέτει.Τον απείλησαν,του επέβαλαν πρόστιμο.Ποιος τα λέει αυτά;Πώς θα τα αποδείξει;Εγώ άλλωστε δε χρησιμοποιώ εκφράσεις που δηλώνουν ότι  κάτι έγινε.

Τι να σου πει κανείς! Είσαι πορωμένος. Την προσωπική του ιστορία λέει ο άνθρωπος κι εσύ την αμφισβητείς. Δεν λέει κάποιος μου είπε κάτι, κάτι άκουσα. Τι χρειάζεται να αποδείξει; Αν δεν τον πιστεύεις δικαίωμα σου. Δεν μπορείς να τον προσβάλλεις όμως λέγοντας ότι ο πατέρας του είχε κάνει κάτι και δικαίως εδιώκετο.

Λίγος σεβασμός στην ελευθερία έκφρασης του άλλου δεν βλάπτει!

Επισκέπτης
vasmav επειδή έχω πάρει κι εγώ συνεντεύξεις σε υποψηφίους-ες,οι ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα τις έχουν μετατρέψει από χρήσιμο  εργαλείο σε γελοία διαδικασία.Μου είχαν οδηγίες να ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα,ανούσια όμως για τις θέσεις που προορίζονταν.Και όταν ερχόταν κανείς γνωστός κάποιου μέσα από την εταιρεία,το βιογραφικό είχε ένα κύκλο με πράσινο στυλό!!!Σε μια συνέντευξη κοπέλας με απολυτήριο λυκείου 17-18 έμαθα ότι στη Μάχη του Μαραθώνα πολέμησαν οι Έλληνες με τους Τούρκους...Με τις υγείες μας!!!

Επισκέπτης
Τι να σου πει κανείς! Είσαι πορωμένος. Την προσωπική του ιστορία λέει ο άνθρωπος κι εσύ την αμφισβητείς. Δεν λέει κάποιος μου είπε κάτι, κάτι άκουσα. Τι χρειάζεται να αποδείξει; Αν δεν τον πιστεύεις δικαίωμα σου. Δεν μπορείς να τον προσβάλλεις όμως λέγοντας ότι ο πατέρας του είχε κάνει κάτι και δικαίως εδιώκετο.

Λίγος σεβασμός στην ελευθερία έκφρασης του άλλου δεν βλάπτει!

Δεν αμφισβήτησα.Αμφέβαλλα.Μήπως δεν πρέπει και αυτό να το κάνω; Δεν έβγαλα συμπέρασμα τι έκανε ο πατέρας του,απλώς έκανα κάποιες ερωτήσεις.Αντιδημοκρατικό και αυτό;

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
μπορει να υπηρχαν και στον ασεπ καποια πλαστα απολυτηρια η καποια πλαστα ενσημα αλλα οχι δεν ηταν στημενος

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
dstp και εγώ έχω πάρει συνεντεύξεις. Όσον αφορά τις βλακείες του HR τις άφηνα σε εκείνους και τη δεύτερη συνέντευξη. Εγώ ρωτούσα την ουσία και αυτά που πίστευα ότι θα μου κάνουν τη δουλειά μου. Τώρα το θέμα των γνωστών το αντιμετώπισα με χαλαρότητα αν δεν μου έκαναν δεν τους έπαιρνα και το αιτιολογούσα πάντοτε.

Όσο για μαργαριτάρια, άστα έχω ακούσει αρκετά... Κάποια μέρα θα φτιάξω ένα κολιέ με δαύτα

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
μπορει να υπηρχαν και στον ασεπ καποια πλαστα απολυτηρια η καποια πλαστα ενσημα αλλα οχι δεν ηταν στημενος
Δηλαδή τα πλαστά απολυτήρια και ένσημα τι ήταν; Αυτά δεν έδιναν μόρια;

Όσο για τις προκαθορισμένες θέσεις, θα ήθελα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω, παράδειγμα από τον στενό μου οικογενειακό κύκλο. Όποιος θέλει πιστεύει, άλλωστε και οι δυο μας δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι, είναι ο λόγος μου εναντίον του δικού σου

Επισκέπτης
Σε απόφοιτο λυκείου:
-Τι βαθμό απολυτηρίου έχετε;
-18
-Σε ποια δέσμη ήσασταν;
-Πρώτη
-Για ποια σχολή ενδιαφερόσασταν;
-Χημικών μηχανικών
-Γιατί δεν μπήκατε;
-Ήμουν άτυχος
-Δηλαδή;
-Δεν έγραψα καλά Φυσική.
-Σε άλλη σχολή θα μπορούσατε να μπείτε με λιγότερα μόρια.Πόσα είχατε συμπληρώσει;
-1100!!!

Εννοείται ότι δεν έβαλα υπογραφή να τον προσλάβουμε.Αλλά πήρε τηλ/νο ένας μαλάκας από ένα τμήμα και με απείλησε ότι αν δεν τον προσλάβω θα εισηγηθεί στον πρόεδρο την απομάκρυνσή μου.Δεν τον προσέλαβα,αλλά είχα ήδη συμφωνήσει με άλλη εταιρεία και έφυγα μόνος μου...

Επισκέπτης
Αν έχεις κάνει σε γραφείο προσωπικού φίλε,θα ξέρεις ότι και τα πτυχία κλπ που έρχονται στα γραφεία δεν ελέγχονται από κανέναν και ας είναι και λιγότερα από κάθε διαγωνισμό ΑΣΕΠ.Μόνο αν πρόκειται να πάρουν κανα δ/ντη τα ελέγχουν...Στους άλλους τίποτα

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ποιος ξέρει τι θέση είχε στις διώξεις των δημοκρατικών κατά τις περιόδους διακυβέρνησης των κυβερνήσεων της βίας και νοθείας για να τον έχουν στο "στόχαστρο"...

Και τώρα περιμένεις να πιστέψουμε ότι δεν είχε ατασθαλίες;Εκτός αν οι φοροκλοπές που έκανε μέχρι το 1981 δε μέτραγαν αφού ήταν τυλιγμένα σε γαλάζια κόλα...Αλήθεια,ο εργάτης αυτός ήταν ο μόνος που υπήρχε ή ο μόνος που εμφανιζόταν στα βιβλία;Μάλλον θα υπήρχαν και άλλοι που θα παρείχαν μαύρη εργασία,και δεν του άρεσε του μπαμπά σου που τα έκοψε αυτά ο Ανδρέας.

Για πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων έχεις ακούσει;Στη σύνταξη τους βοηθούσε και η Χωροφυλακή και η Αγροφυλακή.Οι ρουφιάνοι του χωριού...

Για τους Χίτες,να μη διαβάζεις τη σελίδα του Βορίδη μόνο...

Προφανώς έχεις ασθενή μνήμη. για να σου θυμίσω λοιπόν παραθέτω τα παραπάνω όπου εν ολίγοις κατηγορείς τον πατέρα του Λάκη για

1. Ρουφιάνο της αστυνομίας στις "διώξεις".
2. Φοροδιαφυγή.
3. Εξαναγκασμό σε μαύρη εργασία.
4. Εισφοροδιαφυγή.

Αν αυτά αποτελούν απλή αμφιβολία για αυτά που είπε ο Λάκης πάω πάσο. Όμως τι χειρότερο θα μπορούσες να πεις και συγκρατήθηκες; Αναρωτιέμαι!

Τι να σου πει κανείς; Καλύτερα πάντως να μην χρησιμοποιείς την έννοια της δημοκρατικότητας γιατί δεν την γνωρίζεις.

Επισκέπτης
studian πάρε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία που θα μας βγεις και από επάνω να μας πεις για δημοκρατικότητα.Τις 4 υποθέσεις εσύ τις έκανες όχι εγώ.Και πρώτα έπρεπε να διαβάσεις όλα τα πολιτικά θέματα και τις τοποθετήσεις του μέχρι τώρα να δεις τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ένθεν και ένθεν και μετά να μιλήσεις.Όσο για τη μνήμη μου,είναι πολύ καλύτερη και ουδέτερου χρώματος από τη δική σου και των ομοίων σου.

Επισκέπτης
studian γιατί κρύβεσαι πίσω από μάσκα;Πίσω από τη δυνατότητα που δίνει το φόρουμ για απόκρυψη;Αυτό σε όποιον έχει στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας θυμίζει μαύρες εποχές.Όπως τη σημερινή με μερικούς μαλάκες που με τις κουκούλες και τα κράνη πετούν μολότωφ και πέτρες στους δρόμους.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
dstp εγώ δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοια πίεση, ίσως γιατί πάντα αιτιολογούσα τις αποφάσεις μου στους εκάστοτε ενδιαφερόμενους και φρόντιζα να τους πληροφορήσω για τα μαργαριτάρια που άκουσα από τα μπουμπούκια τους και παράλληλα για τον ανταγωνισμό από τους άλλους υποψηφίους.

Σε HR δεν έχω κάνει γιατί δεν είναι ο τομέας μου, αλλά το ξέρω ότι δεν ελέγχουν τα πτυχία. Μόνο οπτικά μετά την πρόσληψη, λίγο πριν μπουν οι υπογραφές

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
studian πάρε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία που θα μας βγεις και από επάνω να μας πεις για δημοκρατικότητα.Τις 4 υποθέσεις εσύ τις έκανες όχι εγώ.Και πρώτα έπρεπε να διαβάσεις όλα τα πολιτικά θέματα και τις τοποθετήσεις του μέχρι τώρα να δεις τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ένθεν και ένθεν και μετά να μιλήσεις.Όσο για τη μνήμη μου,είναι πολύ καλύτερη και ουδέτερου χρώματος από τη δική σου και των ομοίων σου.

Προφανώς αδυνατείς να διαβάσεις τό δικό σου κείμενο που παράθεσα. Ή το αρνείσαι ότι είναι δικό σου; Ή δεν έχεις επίγνωση των λέξεων που χρησιμοποιείς; γιατί αυτά ακριβώς που λέω είπες, όσο κι αν το αρνείσαι. δυστυχώς τα γραφτά μένουν.

Δεν κατάλαβα πίσω από ποιά μάσκα κρύβομαι; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Έχω ένα νικ όπως ο καθένας. Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Μόνο ότι βλέπω από γραφτά σου ξέρω, κι ότι βλέπεις από γραφτά μου. Τι ακριβώς κρύβω;

Και που θα πάω με τα κουβαδάκια μου και σε ποιά παραλία θα κάθομαι δεν θα μου το υποδείξεις εσύ. Και προφανώς δεν γνωρίζεις τι σημαίνει δημοκρατική συμπεριφορά, όπως είναι προφανέστατο κι από τον τρόπο που μου απευθύνεσαι καλώντας με να φύγω από το θρεντ.

Αλλά ο φανατισμός ποτέ δεν άνοιξε το μυαλό, το κλείνει συνήθως.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Η "εκφραστικότητα" του laki είναι γνωστή όσο και η δική σου "ουδετερότητα". Τέτοιο μένος υπέρ του ΠΑΣΟΚ, μόνο σαν αντίδραση στα γραφόμενα του laki μπορεί να δικαιολογηθεί. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και έχουμε δει τις  :jerking: όλων

Επισκέπτης
Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να παρέμβω στην κουβέντα, θέλω να θυμίσω μόνο ότι ο lakis είχε πει ότι ειναι και αντιδημοκράτης. Με τι λοιπόν να ασχολούμαστε? Τέλος από μενα σε αυτό το thread. A και για να είμαι και δίκαιος δεν συμφωνώ και με τον dstp να λέει του studian να βγει από το thread. Ο καθένας έχει τις απόψεις του αλλά να μην ξεφεύγουν και από τα όρια (βλέπε lakis) που για τα πάντα φταίει το ΠΑΣΟΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom