Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.572
Πόντοι
5.506
Η τραγική ευρωνία είναι η ενημερωτική καμπάνια που υπάρχει στους συρμούς του μετρό.
εδω ειναι η απαντηση γιατι τα μεσα μας τριβελιζουν το κεφαλι με τον μουλο-μωυση....
κρατικη διαφημιση......

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Η εμπειρη αστυνομικη ρεπορτερ Μινα Καραμητρου, ειχε την καταθεση της αξιωματικου υπηρεσιας, που προτεινε στην κοπελα να καλεσει το 100, αφου οπως της ειπε δεν υπηρχε διαθεσιμο περιπολικο. Και οτι η νεαρη αξιωματικος εκανε το λαθος να δεχθει να καλεσει η ιδια η κοπελα το 100, αντι να την κρατησει μεσα στο τμημα και να καλεσει η αστυνομικος το 100 για να την παραλαβει ασφαλη.

Επισης η Καραμητρου παρουσιασε και την καταθεση της αξιωματικου που εκανε και χρεη εποπτη στη βαρδια, και ηταν κι εκεινη παρουσα. Καταθετει οτι δεν γνωριζει τα στοιχεια ταυτοτητος ουτε της κοπελας, ουτε αυτου που την απειλουσε. Αφου ποτε δεν της τα ζητησε.

Εισαι αξιωματικος υπηρεσιας, και δεν κανεις ουτε το βασικο, να ζητησεις ταυτοτητα απο τον πολιτη που ερχεται να σου καταγγειλει κατι;
Γιατι; Για να τον ξαποστειλεις μια ωρα αρχιτερα και να συνεχισεις το κουτσομπολιο και το αραλικι;
Παλι ενας ανεπαρκης κ ανεκπαιδευτος σε θεση ευθυνης....
Παλι το φαινομενο "σταθμαρχη".....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
Στο μεταξύ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.

Φταίνε όλες οι κυβερνήσεις που θεσπίσαν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
στο οποίο ΔΡΟΥΝ & ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ οι αστυνομικοί .

Για εσάς ρε μαλάκες που γράφετε εδώ, δεν υπάρχει αστυνομία.

Εκτός κι αν χρωστάτε ΦΠΑ ή πολλά στον ΕΦΚΑ.
Τότε μια χαρά λειτουργεί και θα έρθει να σας μπουζουριάσει
ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

Πάρτε τα αρχίδια μου.
Θέλετε και αστυνομία ....

Δεν έχετε Συνταγματάρχες ... δεν έχετε φασίστες .... διώξατε τους Γλυξμπουργκ

γιορτάζετε κάθε χρόνο την εξέγερση του πολυτεχνείου .... το νοέμβριο ...
και τον ιούλιο τη μεταπολίτευση .........

Όταν σας πυροβολούν ή σας σφάζουν ή σας πατάνε κάτω το κεφάλι ή σας σοδομίζουν να λέτε ...

1)η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα

2) να τραγουδάτε ένα το χελιδόνι και η άνοιξη .... τα @@ μου ...

3)να χαίρεστε που δεν κλωτσήθηκε καμία ... γάτα.

Στο διάολο .....
Ψόφο .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.732
Πόντοι
9.931

...ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην ανακρίτρια υπόμνημα στο οποίο φέρεται να κάνει εκτενή αναφορά σε ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος με το υπόμνημα του στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023) νοσηλεύτηκε τουλάχιστον 7 φορές.

Μεταξύ άλλων, όπως φέρεται να υποστήριξε, εκτός από το Δαφνί και το Αττικόν νοσηλεύτηκε και σε ιδιωτικές κλινικές. Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, οι οποίες του έχουν προκαλέσει και ψυχωσικα επεισόδια.

Ακόμη, στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα -περισσότερα από 10- και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας...

Αν ισχύουν ο τύπος ειναι τρελός για δέσιμο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.120
Πόντοι
3.656
Βγήκαν τα τανξ στους δρόμους ή ακόμα? :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.572
Πόντοι
5.506
εδω εχουμε ΜΟΝΟ αστυνομια ρε ΜΟΥΛΕ....
GKQzxh0WoAA7kDr.jpg
GKQzwsUXoAATjx2.jpg

GKQzvsMXEAAimxV.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
εδω παλιομαλακες οπαδοι του κωμματος που εχει γαμησει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει βλεπετε που οδηγουν καταστασεις που οι πωλητικες σας επιλογες δημιουργουν....παρακαλανε για τανκς ,μπιστολια και γλυξμπουργκ το 2024

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056

Και πόσα τέτοια υπάρχουν ακόμα,που δεν έχουν φτάσει σε φονικό.Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

Και μετά απορεί ο άλλος που δουλεύει,έστω και σε κωλοδουλειά των 600 ευρώ,γιατί δεν μπορεί να βρει ελλεεινίδα γκόμενα...

Έρχεται η ίδια η πραγματικότητα και ξεβρακώνει όσους μας λένε ότι το πρόβλημα το έχουν οι άντρες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.589
Πόντοι
2.356
Από την κατάθεση της υποδιοικητου του τμήματος.
"Το περιστατικό, λέει η αστυνομικός, έγινε περίπου δύο μέτρα από την σκοπιά του τμήματος."
Μη το δει ο ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μόνο και του 'ρθει κανας ταμπλας. :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
εδω παλιομαλακες οπαδοι του κωμματος που εχει γαμησει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει βλεπετε που οδηγουν καταστασεις που οι πωλητικες σας επιλογες δημιουργουν....παρακαλανε για τανκς ,μπιστολια και γλυξμπουργκ το 2024
Τυπάρα .... να αυξήσετε την αποχή ....

Τα 4.600.000 που δεν ψήφισαν ... ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 6.000.000

Με 2.150.000 ψήφους πήραν 41% με μη ψηφίσαντες 4.600.000 εγγεγραμμένους.
Με 1.800.000 ψήφους, αν οι μη ψηφίσαντες εγγεγραμμένοι , γίνουν 5.800.000
θα πάρουν 44 %

Μετά όλα μια χαρά. Θα αρχίσετε να ψοφάτε από τη δίψα.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565
το τι έγινε είναι άλλη μια απόδειξη αποτυχίας του επιτελικού κράτους, της φιλοσοφίας και πολιτικής και φυσικά το αποτέλεσμα της αλαζονικής αδιαφορίας των ταγών της εξουσίας. Πολιτική δεν υπάρχει, μόνο ρεκλάμα και ψέμα.
Σε μεγένθυση, η ηχώ από Τέμπη και διάφορα πρόσθετα μπορούν να δώσουν πολύ καλά την όψη μιας πολεμικής αναμέτρησης της χούντας του μητσοτακέϊκου εναντίον του λαού. Ολοκληρώνεται με την υποτέλεια στα έξωθεν συμφέροντα και την επερχόμενη καταστροφή στα εθνικά θέματα.

για τη δολοφονία της κοπελίτσας από τον άρρωστο μπροστά στο τμήμα, ένα είναι το νούμερο κλήσης ανάγκης, 1312

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
Τυπάρα .... να αυξήσετε την αποχή ....

Τα 4.600.000 που δεν ψήφισαν ... ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 6.000.000

Με 2.150.000 ψήφους πήραν 41% με μη ψηφίσαντες 4.600.000 εγγεγραμμένους.
Με 1.800.000 ψήφους, αν οι μη ψηφίσαντες εγγεγραμμένοι , γίνουν 5.800.000
θα πάρουν 44 %

Μετά όλα μια χαρά. Θα αρχίσετε να ψοφάτε από τη δίψα.
τα αρχιδια μου θα παρουν παιχτη...

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
484
Πόντοι
36
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ....

«Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και με έδιωξαν»

Την ίδια συμπεριφορά που είχε η 28χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων κατήγγειλε πως είχε πριν από δύο χρόνια κι άλλη γυναίκα-θύμα ενδοοικογενειακής βίας. «Πήγα να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός που ήταν στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε κατάλληλα. Ήμουν άγρια ξυλοδαρμένη. Μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω επάνω γιατί υπάρχει άλλη διαδικασία αυτοφώρου» κατήγγειλε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Πριν δύο χρόνια βίωσα ενδοοικογενειακή βία. Πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε σωστά. Ήμουν άγρια χτυπημένη, με μώλωπες και μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει πάνω μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε καλύτερα να φύγω. Γύρισα σπίτι και προσπάθησα ξανά την επόμενη ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και έγινε το ίδιο σκηνικό» ανέφερε.

Μάλιστα, την προέτρεψε να φύγει και να πάει να βρει δικηγόρο. Μετά την προτροπή αυτή, η ίδια αποχώρησε στην άθλια κατάσταση που βρισκόταν.

Η καταγγέλλουσα είπε πως πήγε την επόμενη ημέρα πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα και είχε την ίδια συμπεριφορά. Αποτρέποντας την να περιμένει, της είπε πως θα πρέπει να υπομείνει πολύ ώρα μέχρι να ανέβει στο τμήμα. «Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί υπάρχει πάνω αυτόφωρο και πάλι. Δεν μπήκα μέσα ποτέ», ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε:«Το θέμα είναι να αλλάξει και η νομοθετική ρύθμιση για να μη ρυθμίσουμε άλλα θύματα. Εγώ μετά κινήθηκα νομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό όταν το είδα. Πως πήγα να ζητήσω βοήθεια και δεν με άκουσαν».

Μετά τη συμπεριφορά αυτή, η καταγγέλλουσα είπε πως κινήθηκε νομικά.

Η γυναίκα είχε βιώσει βαριά κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα, περιέγραψε ένα περιστατικό, όπου η ίδια χρειάστηκε να φυγαδεύσει στο παρελθόν μία πελάτισσά της.

«Η πρώτη λέξη που έλεγαν οι αστυνόμοι όταν πήγαινε μία κακοποιημένη γυναίκα, ήταν πως κρατάνε χρόνια τα δικαστήρια, έχεις παιδιά. Έχει τύχει να οργανώσω της φυγάδευση γυναίκας από τη επαρχία με τα παιδιά της και το τέρας αυτό με πήρε εμένα τηλέφωνο και με απείλησε πως θα με σκοτώσει. Αυτό, γιατί ποτέ δεν είχε τη συμπεριφορά που έπρεπε από την πολιτεία. Υπάρχει διάταξη που πρέπει να θεσμοθετηθεί, το να πηγαίνει απευθείας η αστυνομία στο σπίτι».

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306

...ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην ανακρίτρια υπόμνημα στο οποίο φέρεται να κάνει εκτενή αναφορά σε ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος με το υπόμνημα του στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023) νοσηλεύτηκε τουλάχιστον 7 φορές.

Μεταξύ άλλων, όπως φέρεται να υποστήριξε, εκτός από το Δαφνί και το Αττικόν νοσηλεύτηκε και σε ιδιωτικές κλινικές. Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, οι οποίες του έχουν προκαλέσει και ψυχωσικα επεισόδια.

Ακόμη, στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα -περισσότερα από 10- και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας...

Αν ισχύουν ο τύπος ειναι τρελός για δέσιμο.

Και όμως οι σχιζοφρενείς και οι καταθλιπτικοί κάνουν λιγότερους φόνους σε σχέση με το μέσο όρο και ο λόγος είναι οτι είναι τόσο λιώμα που δεν είναι σε θέση να οργανώσουν,να σχεδιάσουν ή να διεκπεραιώσουν ο,τιδήποτε.Αυτός όλα μια χαρά τα σχεδίασε και τα εκτέλεσε,άμα ήτανε σχιζοφρενής θα έπεφτε από τη στέγη σαν πουλί ή θα άκουγε φωνές.Και το δικό του αυτομαχαίρωμα θέατρο ήτανε.Σιγά μην κάνουν οι καταθλιπτικοί χαρακίρι με μαχαίρια που τα μπήγουν πάνω τους.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056
Αυτό δεν το πολύ -κατάλαβα από βιδεο αλλά η αντίδραση του ήταν ξεκάθαρα γυναικεία...ο τύπος μέσα του είναι γυναίκα...και βρήκε γκόμενα;;;;;
Δικαίωση των μυστών μας που έχουν πει πολλάκις ότι γυναικωτοι βρίσκουν γκόμενα.

Σίγουρα ήταν πρώην της ο τύπος; Ή ο gay κολλητος που έχουν όλες;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.570
Πόντοι
206
Σκέφτομαι κατάθεση......
"Είμαι έφεδρος στρατεύσιμος, φέρω το βαθμό του στρατιώτη τυφεκιοφορου πεζικού και σήμερα το βράδυ εκτελούσα στο στρατόπεδο χρέη εποπτη αξιωματικού υπηρεσίας."
ΤΟ απόλυτο ξεχαρβάλωμα ζούμε.

Αγόρι μου σχεδόν το έχω κάνει. Ήμουν 1ο γραφείο στο Λόχο Διοικήσεως και ο Ταγματάρχης μας έλειπε σε άδεια. Συγκλήθηκε το κλασικό συμβούλιο ασφαλείας και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήθελε να πάει. Έστειλαν εμένα τον ΑΠΛΟ ΦΑΝΤΑΡΟ. Μόλις με είδαν με τον άλλο συνάδελφο άρχισε η καζούρα. Πήραμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από τις σκοπιές που είχε ο κάθε λόχος. Για μια εβδομάδα γαμήθηκε το σύμπαν. Εννοείται ενημερώθηκε ο διοικητής μας από τους άλλους και όταν γύρισε έστρωσε η φάση. Αλλά οι δικοί μας αξιωματικοί που είχαν υπηρεσία εκείνη τη μέρα και δεν πήγαν έφαγαν ωραίο γαμησάκι για λίγες μέρες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.708
Πόντοι
9.297
Στο μεταξύ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.

Φταίνε όλες οι κυβερνήσεις που θεσπίσαν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
στο οποίο ΔΡΟΥΝ & ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ οι αστυνομικοί .

Για εσάς ρε μαλάκες που γράφετε εδώ, δεν υπάρχει αστυνομία.

Εκτός κι αν χρωστάτε ΦΠΑ ή πολλά στον ΕΦΚΑ.
Τότε μια χαρά λειτουργεί και θα έρθει να σας μπουζουριάσει
ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

Πάρτε τα αρχίδια μου.
Θέλετε και αστυνομία ....

Δεν έχετε Συνταγματάρχες ... δεν έχετε φασίστες .... διώξατε τους Γλυξμπουργκ

γιορτάζετε κάθε χρόνο την εξέγερση του πολυτεχνείου .... το νοέμβριο ...
και τον ιούλιο τη μεταπολίτευση .........

Όταν σας πυροβολούν ή σας σφάζουν ή σας πατάνε κάτω το κεφάλι ή σας σοδομίζουν να λέτε ...

1)η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα

2) να τραγουδάτε ένα το χελιδόνι και η άνοιξη .... τα @@ μου ...

3)να χαίρεστε που δεν κλωτσήθηκε καμία ... γάτα.

Στο διάολο .....
Ψόφο .
Όπως λέει και το άσμα:"Sad but true".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom