Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.859
- Πόντοι
- 3.186
Παραμπαχαλεψε το νήμα
εδω ειναι η απαντηση γιατι τα μεσα μας τριβελιζουν το κεφαλι με τον μουλο-μωυση....Η τραγική ευρωνία είναι η ενημερωτική καμπάνια που υπάρχει στους συρμούς του μετρό.
Παλι ενας ανεπαρκης κ ανεκπαιδευτος σε θεση ευθυνης....Η εμπειρη αστυνομικη ρεπορτερ Μινα Καραμητρου, ειχε την καταθεση της αξιωματικου υπηρεσιας, που προτεινε στην κοπελα να καλεσει το 100, αφου οπως της ειπε δεν υπηρχε διαθεσιμο περιπολικο. Και οτι η νεαρη αξιωματικος εκανε το λαθος να δεχθει να καλεσει η ιδια η κοπελα το 100, αντι να την κρατησει μεσα στο τμημα και να καλεσει η αστυνομικος το 100 για να την παραλαβει ασφαλη.
Επισης η Καραμητρου παρουσιασε και την καταθεση της αξιωματικου που εκανε και χρεη εποπτη στη βαρδια, και ηταν κι εκεινη παρουσα. Καταθετει οτι δεν γνωριζει τα στοιχεια ταυτοτητος ουτε της κοπελας, ουτε αυτου που την απειλουσε. Αφου ποτε δεν της τα ζητησε.
Εισαι αξιωματικος υπηρεσιας, και δεν κανεις ουτε το βασικο, να ζητησεις ταυτοτητα απο τον πολιτη που ερχεται να σου καταγγειλει κατι;
Γιατι; Για να τον ξαποστειλεις μια ωρα αρχιτερα και να συνεχισεις το κουτσομπολιο και το αραλικι;
Κακούργημα το σιδηρικό ....Ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται
αν κινδυνευει η ζωη μου και σιδερικο θα εχω πανω μου
Τυπάρα .... να αυξήσετε την αποχή ....εδω παλιομαλακες οπαδοι του κωμματος που εχει γαμησει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει βλεπετε που οδηγουν καταστασεις που οι πωλητικες σας επιλογες δημιουργουν....παρακαλανε για τανκς ,μπιστολια και γλυξμπουργκ το 2024
τα αρχιδια μου θα παρουν παιχτη...Τυπάρα .... να αυξήσετε την αποχή ....
Τα 4.600.000 που δεν ψήφισαν ... ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 6.000.000
Με 2.150.000 ψήφους πήραν 41% με μη ψηφίσαντες 4.600.000 εγγεγραμμένους.
Με 1.800.000 ψήφους, αν οι μη ψηφίσαντες εγγεγραμμένοι , γίνουν 5.800.000
θα πάρουν 44 %
Μετά όλα μια χαρά. Θα αρχίσετε να ψοφάτε από τη δίψα.
ΙσοτηταΕπιτρεπεται ο αξιωματικος υπηρεσιας να ειναι γυναικα γαμω το σπανιο μου..?
![]()
Άγιοι Ανάργυροι: «Μας είπε ότι ο πρώην της την ενοχλεί αλλά δεν το προσδιόρισε» - Η κατάθεση της υποδιοικήτριας του ΑΤ
Τι υποστηρίζει η υποδιοικήτρια η οποία είναι ανάμεσα σε αυτούς που «ξηλώθηκαν» από τις θέσεις τους μετά την τραγωδία - «Επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό, της είπαμε να καλέσουμε την Άμεση Δράση»www.protothema.gr
...ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην ανακρίτρια υπόμνημα στο οποίο φέρεται να κάνει εκτενή αναφορά σε ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος με το υπόμνημα του στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023) νοσηλεύτηκε τουλάχιστον 7 φορές.
Μεταξύ άλλων, όπως φέρεται να υποστήριξε, εκτός από το Δαφνί και το Αττικόν νοσηλεύτηκε και σε ιδιωτικές κλινικές. Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, οι οποίες του έχουν προκαλέσει και ψυχωσικα επεισόδια.
Ακόμη, στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα -περισσότερα από 10- και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας...
Αν ισχύουν ο τύπος ειναι τρελός για δέσιμο.
Αυτό δεν το πολύ -κατάλαβα από βιδεο αλλά η αντίδραση του ήταν ξεκάθαρα γυναικεία...ο τύπος μέσα του είναι γυναίκα...και βρήκε γκόμενα;;;;;
Δικαίωση των μυστών μας που έχουν πει πολλάκις ότι γυναικωτοι βρίσκουν γκόμενα.
Σκέφτομαι κατάθεση......
"Είμαι έφεδρος στρατεύσιμος, φέρω το βαθμό του στρατιώτη τυφεκιοφορου πεζικού και σήμερα το βράδυ εκτελούσα στο στρατόπεδο χρέη εποπτη αξιωματικού υπηρεσίας."
ΤΟ απόλυτο ξεχαρβάλωμα ζούμε.
Όπως λέει και το άσμα:"Sad but true".Στο μεταξύ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
Φταίνε όλες οι κυβερνήσεις που θεσπίσαν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
στο οποίο ΔΡΟΥΝ & ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ οι αστυνομικοί .
Για εσάς ρε μαλάκες που γράφετε εδώ, δεν υπάρχει αστυνομία.
Εκτός κι αν χρωστάτε ΦΠΑ ή πολλά στον ΕΦΚΑ.
Τότε μια χαρά λειτουργεί και θα έρθει να σας μπουζουριάσει
ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
Πάρτε τα αρχίδια μου.
Θέλετε και αστυνομία ....
Δεν έχετε Συνταγματάρχες ... δεν έχετε φασίστες .... διώξατε τους Γλυξμπουργκ
γιορτάζετε κάθε χρόνο την εξέγερση του πολυτεχνείου .... το νοέμβριο ...
και τον ιούλιο τη μεταπολίτευση .........
Όταν σας πυροβολούν ή σας σφάζουν ή σας πατάνε κάτω το κεφάλι ή σας σοδομίζουν να λέτε ...
1)η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα
2) να τραγουδάτε ένα το χελιδόνι και η άνοιξη .... τα @@ μου ...
3)να χαίρεστε που δεν κλωτσήθηκε καμία ... γάτα.
Στο διάολο .....
Ψόφο .