Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.170
Πόντοι
2.696
βεβαια ο συγκεκριμενοος που εγινε αντιστρατηγος στην αστυνομια μια 15ετια νωριτερα δεν μας ειπε με ποιο τροπο το καταφερε???/ αλλα μαλλον καταλαβαμε ειναι απο την συγκεκριμενη ομαδα ΝΔ
Κοίταξα το "βιογραφικό" του στην βικιπαίδεια...
Τέλειωσε τεχνικό λύκειο ηλεκτρονικών, μετά μπήκε στην σχολή ενωμοταρχών (Κρητικός, παράδοση η Χωροφυλακή) και μετά πήγε Κορέλκο, προγραμματιστής... Σχολή αξιωματικών ΕΛΑΣ και ένα "μεταπτυχιακό πτυχίο" (της πούτσας, ξέρουμε τώρα) στην ποινικολογία...
Θα υπήρχαν εκατοντάδες άλλοι με σπουδές σε ΕΜΠ, εξωτερικό κτλ, αλλά το μέσον είναι μέσον...

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056
Τρόμπα ... να βλέπεις εσύ .... ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!!

Στην ηλικία σου, 40ρης άχρηστος .... είχε καλό τεμάχιο 10+ χρόνια μικρότερο ...

Πήγαινε να το παίζεις θλιμμένο αγόρι .

Μετά από 15 να έρθεις στο κυνηγετικό μου περίπτερο στην ουγγαρία
να πίνουμε μαζί τον κώλο μας τρώγοντας ελαφίσιο κρέας από αυτά που θα σκοτώνω με το μάνλιχερ ....

Τι μου τα λες ρε,τα ξέρω.

Είπαμε,πλέον μάγκας θεωρείται όποιος έχει λεφτά χωρίς να δουλεύει

Σου λέει η άλλη...για να ξυπνάει αυτός χαράματα για δουλειά...αποτυχημένος είναι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
836
Πόντοι
86
απ οτι βλεπεις.....
Συμφωνα με τον νομο, δεν ειναι ενοχος, (ακομα) κατηγορουμενος ειναι. Παλι συμφωνα με τον νομο καποιος πρεπει να αναλαβει την υπερασπιση του.
Κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι που με κανουν να υποστηριζω την αυτοδηκια και αν μου τυχει να απειληθει η ζωη μου θα το κανω, αν μπορω ασχετα με οποιες συνεπειες για μενα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.859
Πόντοι
3.186
Βλέπω τα μπαχαλα είναι ακόμα εδώ

Ας βάλω και γω το λιθαράκι μου

Τύποι τι σκατε;
Όσοι και όσες έχουν πάρε δώσε με παραβατικους έχουν το πρόβλημα
Ο απλός νοικοκυραιος του βου.κομ δεν έχει κάποιο πρόβλημα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.859
Πόντοι
3.186
Μάγκας ο τύπος πάντως..δε δούλευε..Της έπαιρνε και τα λεφτά..αλλά μάλλον αυτή βρήκε κάνα πλουσιο στη δουλειά..και ήθελε να τον χωρίσει.
..
Και δεν έχει βγει ένας να το πει..
..
Ποιό μέλος του βου.κομ είναι;
..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Μάγκας ο τύπος πάντως..δε δούλευε..Της έπαιρνε και τα λεφτά..αλλά μάλλον αυτή βρήκε κάνα πλουσιο στη δουλειά..και ήθελε να τον χωρίσει.
...διαχρονικά, σταθερά και συστηματικά λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Συνεπέστατος, μπράβο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ισότητα δεν εχούμε υπουργε?όταν τρώνε οι ελλεινιδες είναι καλά?βρέθηκε και ένας να τρώει λεφτά από την Ελληνίδα!!Κοντούλη..
Τύπε μήπως κάνεις σπαγγάτ ανάμεσα σε φορτηγά ?

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ 2.0 ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΟΥΛΟΥ....
434642034_392183783636716_2095550369316816028_n.jpg
Και αυτό έχει συμβεί.
Θυμάσαι τον Χίο;
που πήγε στο νοσοκομείο οδηγώντας έχοντας φάει σφαίρα; θυμάσαι τι του είπε ο σεκιουριτας του νοσοκομείου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.107
Πόντοι
3.656
Το όνειρο του κάθε τεμπελχανά λούσερ ε?

να βρει μια να τον ταΐζει και να κάθεται

και επειδή αντί για αυτό αναγκάζεται ως άχρηστος να κάνει χαμαλίκια για 4-5 ευρώ την ώρα

μετά αποκτά κόμπλεξ και αντί να λυπηθεί την κοπέλα που δολοφονήθηκε κάνει μάγκα το κατακάθι της κοινωνίας που την σκότωσε

το κακό είναι ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας...το καλό είναι ότι θα τους βλέπουμε πάντα μόνο πετάνε τα σκουπίδια μας :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.383
Πόντοι
7.046
Όχι, δεν θα κατηγορήσω τον τηλεφωνητή γιατί όντως πρέπει να υπάρχει μια προτεραιότητα.
Όποιος και να αξιολογεί από το τηλεφώνημα της κοπέλας, τον τρόπο που μιλάει (η νεκρή πλέον), δεν το χαρακτηρίζεις και επείγον περιστατικό.
Αλλά τέτοιο μπουρδέλο που είναι η Αθήνα, με τόσο πληθυσμό, κάτι πρέπει να κάνουν και να βγάλουν πιο πολλούς στο δρόμο.
Οπότε αυτό το θααααααααααααααα στείλω να γίνει 5-10-15 λεπτά.
Και όχι, δεν χρειάζονται νέες προσλήψεις (που θα τις κάνουν) ούτε να μαζεύουν λαό από την επαρχία (που ΘΑ τους αποσπάσουν πάλι).
ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που λες, ΔΕΝ θα γίνει. Οι λόγοι γνωστοί. Σαν να μου λες να μην ψηφίζουμε πια τους ΑΛΗΤΕΣ που μας κυβερνούν συνεχώς μετά την μεταπολίτευση, να δοκιμάσουμε νέους και να τους κρίνουμε διαρκώς. Απλώς δεν θα γίνει, ο κόσμος θέλει την βόλεψή του, οπουδήποτε σε οποιοδήποτε τομέα/δουλειά(πόσο μάλλον στο Δημόσιο) και να είναι καλά η κωλάρα του, δεν τον νοιάζει η κοινωνία, το σύνολο, η χώρα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Και να συμπληρώσω πως τότε που υπήρχε ο "σεβασμός" της κοπελας προς τον πατέρα και τον αδερφό, για τον αν εγκρίνουν τον υποψήφιο γαμπρό είχαμε το 5% από τις δολοφονίες που έχουμε σήμερα.
Διαλέχτε κυρίες μου και πάρτε ,όπως φωνάζουν και στο παζάρι.
Ας το κολλήσω εδώ.

Να πω πως λυπάμαι?
Το σχόλιο μου είχε την απάντηση πως να μείνει η κοπέλα ζωντανή.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.912
Πόντοι
3.556
Υποθέτω, εικάζω χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, ότι φορτώθηκε η κοπέλα τον παρανοϊκό καλά-καλά κι αυτός δεν ξεκολλούσε με τίποτα.

Έπεσε και σε αδιάφορη αντιμετώπιση από την αστυνομία έτσι όπως θα ήταν κι εκείνη με τα νεύρα σπασμένα η κακομοίρα, κι έγινε το κακό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι τυπε,θα εκθειαζουμε τον ΟΣΕ καθε μερα γιατι χιλιαδες κοσμος,παει στην δουλεια του,επιστρεφει σπιτι του,κανει τις διακοπες του.

Για την μια φορα θα ασχολουμαστε που σκοτωθηκαν 57;
Oυρανομήκης σαχλαμάρα.
ΠΡΕΠΕΙ, ανοητε, να επισημαινονται αυτα, για να αποτελουν παραδειγμα για ενα σωρο γυναικες που πρεπει να ωθηθούν να μιλησουν.
Αν το μονο που βγαινει στη δημοσιοτητα ειναι οταν κατι παει στραβα, λεμε στις γυναικες αυτες να μην κανουν τιποτα.

Τι μαλακια πεταχτηκες να πεις τωρα?
Μην τυχον δεν συνδεσετε με τα Τεμπη ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.117
Πόντοι
6.056
Oυρανομήκης σαχλαμάρα.
ΠΡΕΠΕΙ, ανοητε, να επισημαινονται αυτα, για να αποτελουν παραδειγμα για ενα σωρο γυναικες που πρεπει να ωθηθούν να μιλησουν.
Αν το μονο που βγαινει στη δημοσιοτητα ειναι οταν κατι παει στραβα, λεμε στις γυναικες αυτες να μην κανουν τιποτα.

Τι μαλακια πεταχτηκες να πεις τωρα?
Μην τυχον δεν συνδεσετε με τα Τεμπη ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ?
Αν οπλοφορούσε η γυναίκα τύπε ... θα την σκότωνε ;

Εργαλείο για γυναίκες ..... ΗΠΑ ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
να τον συλλαβουν και αυτοφωρο με πια κατηγορια :think: οτι την παρακολουθει δεν νομιζω
Απειλή.
Κάντου εσυ μηνυση για απειλη για να παει αυτοφωρο και μετα ας την βγαλει απο πανω του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν οπλοφορούσε η γυναίκα τύπε ... θα την σκότωνε ;
Ναι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.383
Πόντοι
7.046
Δελτίο ειδήσεων με τίτλο "Γυναικοκτονία", ΔΕΝ το παρακολουθώ. Αν θέλουν βοήθεια οι γυναίκες και να τις ακούμε περισσότερο, να σταματήσουν τέτοιες βλακείες τίτλους, ώστε να προσελκύουν άντρες θεατές αντί να τους απωθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom