Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.148
- Πόντοι
- 3.656
Ε ναι...στα λόγια μου έρχεσαι...Τύπε το ψυχακιας το μάθαμε εκ τον υστέρων
Ο συνοδός δήλωσε ότι δεν έκανε μήνυση επειδή δεν τον φοβόταν
Αν ήσουν αξυπ και είχες άλλες πόσες δουλειές να κάνεις θα ασχολιωσουν με τους καυγάδες δύο πρώην;
Στο είπα κ πριν άλλο ΑΤ Αγίων Αναργύρων και άλλο Άμεση Δράση. Το ΑΤ δεν έχει άπειρα περιπολικά
Και το ΑΤ δεν έκατσε να ασχοληθεί με μια πρώην που δεν φοβάται τον πρώην της. Αν έλεγε φοβάμαι για τη ζωή μου ίσως η εξέλιξη ήταν διαφορετική.
Επίσης μια φορά του έκανε μήνυση και την πήρε πίσω.. στο θέμα κακοποιητικης συμπεριφοράς δεν έχει κάποια καταδίκη.
αν αντιμετωπίζεις μια γυναίκα που έρχεται να ζητήσει βοήθεια σαν δημόσιος υπάλληλος σε ΔΟΥ του τελευταίου χωριού.....σε φάση ''έχω και άλλες δουλειές" ...σε βραδινή βάρδια....πρέπει να έπηζαν....
τότε ναι...αν θεωρείς ότι ο αστυνομικός που στελεχώνει το τμήμα είναι το ίδιο με τον άχρηστο χοντρόμπαρμπα που πατάει σφραγίδες στο αρχείο της υπηρεσίας και πάει στη δουλειά με τις σαγιονάρες....όλα κομπλέ...
αν θεωρείς ότι η αστυνομία πρέπει να έχει υπαλλήλους που παίρνουν μυρωδιά πότε δεν είναι ώρα για ''δημόσιο'' τότε κάτι πάει στραβά....
γενικά τα έχουμε ξανά πει....οι δημόσιοι υπάλληλοι (ως νοοτροπία) είναι ο καρκίνος της Ελλάδας....όταν το κράτος δουλέψει σαν ιδιωτική επιχείρηση όλα αυτά θα φτιάξουν.