Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.148
Πόντοι
3.656
Τύπε το ψυχακιας το μάθαμε εκ τον υστέρων
Ο συνοδός δήλωσε ότι δεν έκανε μήνυση επειδή δεν τον φοβόταν
Αν ήσουν αξυπ και είχες άλλες πόσες δουλειές να κάνεις θα ασχολιωσουν με τους καυγάδες δύο πρώην;
Στο είπα κ πριν άλλο ΑΤ Αγίων Αναργύρων και άλλο Άμεση Δράση. Το ΑΤ δεν έχει άπειρα περιπολικά
Και το ΑΤ δεν έκατσε να ασχοληθεί με μια πρώην που δεν φοβάται τον πρώην της. Αν έλεγε φοβάμαι για τη ζωή μου ίσως η εξέλιξη ήταν διαφορετική.
Επίσης μια φορά του έκανε μήνυση και την πήρε πίσω.. στο θέμα κακοποιητικης συμπεριφοράς δεν έχει κάποια καταδίκη.
Ε ναι...στα λόγια μου έρχεσαι...

αν αντιμετωπίζεις μια γυναίκα που έρχεται να ζητήσει βοήθεια σαν δημόσιος υπάλληλος σε ΔΟΥ του τελευταίου χωριού.....σε φάση ''έχω και άλλες δουλειές" ...σε βραδινή βάρδια....πρέπει να έπηζαν....

τότε ναι...αν θεωρείς ότι ο αστυνομικός που στελεχώνει το τμήμα είναι το ίδιο με τον άχρηστο χοντρόμπαρμπα που πατάει σφραγίδες στο αρχείο της υπηρεσίας και πάει στη δουλειά με τις σαγιονάρες....όλα κομπλέ...

αν θεωρείς ότι η αστυνομία πρέπει να έχει υπαλλήλους που παίρνουν μυρωδιά πότε δεν είναι ώρα για ''δημόσιο'' τότε κάτι πάει στραβά....

γενικά τα έχουμε ξανά πει....οι δημόσιοι υπάλληλοι (ως νοοτροπία) είναι ο καρκίνος της Ελλάδας....όταν το κράτος δουλέψει σαν ιδιωτική επιχείρηση όλα αυτά θα φτιάξουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.721
Πόντοι
9.297
Παίζει να ειναι καμιά αδελφή ο τύπος, την σήμερον ημερα η περισσότερες γυναικες εχουν και απο εναν πουστη για φιλο.

Αλλα για να λεμε και του στραβού το δικιο, ποσο εύκολα μπαίνεις ανάμεσα σε εναν ψυχακια με μαχαίρι;
O ψυχακιας είχε όλη του την προσοχή στην μακαρίτισσα...αν είχε τεστοστερόνη μέσα του ο τύπος δεν θα φώναζε αλλά θα χτυπούσε τον ψυχακια.
Η καημένη η κοπέλα έμπλεξε με ψυχακια και άνδρα με εκπτώσεις...στα πάντα άτυχη...κρίμα!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.567
Πόντοι
12.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.721
Πόντοι
9.297
Και η φωνή του εντελώς γυναικεία και από ότι κατάλαβα αυτός ήταν κάποια εποχή πρώην
Αυτό δεν το πολύ -κατάλαβα από βιδεο αλλά η αντίδραση του ήταν ξεκάθαρα γυναικεία...ο τύπος μέσα του είναι γυναίκα...και βρήκε γκόμενα;;;;;
Δικαίωση των μυστών μας που έχουν πει πολλάκις ότι γυναικωτοι βρίσκουν γκόμενα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.228
Πόντοι
6.166
Απαγορεύεται ΕΔΩ...Στο Αμέρικα όλες οι γκόμενες το έχουν στην τσάντα.
Ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται
αν κινδυνευει η ζωη μου και σιδερικο θα εχω πανω μου

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
Κλείστε το το μπουρδέλο να ησυχάσουμε.

Είμαι αστυνομικός, φέρω τον βαθμό της αστυφύλακα και υπηρετώ στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Σήμερα 1η Απριλίου βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία αξιωματικού υπηρεσίας. (...)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.567
Πόντοι
12.056
Ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται
αν κινδυνευει η ζωη μου και σιδερικο θα εχω πανω μου
με τον μιχαλη τον βαψομαλλια υπουργο :cool2: μηπως να κανεις προπονηση για καγκελαριος :headbaning1::headbaning2:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.567
Πόντοι
12.056
ηδη εχω ξεκινησει
ετσι γιατι ο ανθρωπος ειναι αυθεντια στους τρομοκρατες και στα κακοποια στοιχεια.... αστυνομικους μονο δεν εχει αλλα μπορει να κανει καμμια 10000 προσληψεις

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.859
Πόντοι
3.186
Ε ναι...στα λόγια μου έρχεσαι...

αν αντιμετωπίζεις μια γυναίκα που έρχεται να ζητήσει βοήθεια σαν δημόσιος υπάλληλος σε ΔΟΥ του τελευταίου χωριού.....σε φάση ''έχω και άλλες δουλειές" ...σε βραδινή βάρδια....πρέπει να έπηζαν....

τότε ναι...αν θεωρείς ότι ο αστυνομικός που στελεχώνει το τμήμα είναι το ίδιο με τον άχρηστο χοντρόμπαρμπα που πατάει σφραγίδες στο αρχείο της υπηρεσίας και πάει στη δουλειά με τις σαγιονάρες....όλα κομπλέ...

αν θεωρείς ότι η αστυνομία πρέπει να έχει υπαλλήλους που παίρνουν μυρωδιά πότε δεν είναι ώρα για ''δημόσιο'' τότε κάτι πάει στραβά....

γενικά τα έχουμε ξανά πει....οι δημόσιοι υπάλληλοι (ως νοοτροπία) είναι ο καρκίνος της Ελλάδας....όταν το κράτος δουλέψει σαν ιδιωτική επιχείρηση όλα αυτά θα φτιάξουν.
Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά.. δεν έγιναν προχθές ούτε θα σταματήσουν αύριο
Οπότε ο καθένας ας κανονίσει την πορεία του
Αν η κόρη σας η αδερφή σας η φίλη σας έχει πάρε δώσε με παραβατικους κανένα πρόβλημα από εμένα
Όπως επίσης ο γιος σας, ο αδερφός σας ο φίλος σας έχει πάρε δώσε με τέτοιους...
Όπως έχει η κατάσταση στη μπανανία που ζούμε δεν μπορείς ποτέ να είσαι ήσυχος.. αλλά όταν έχεις τέτοιους μέσα στο σπίτι σου, προκαλείς τη μοίρα σου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.410
Πόντοι
7.046
Περίμενε τώρα λίγο, στην σελίδα 33 θα δεις ένα βιντεάκι που ανέβασα με κάποιο περιστατικό.
Στα 5-6 δευτερόλεπτα που γράφεις αυτός που πραγματικά ξέρει να δουλεύει το πιστόλι το έχει βγάλει από τη θήκη, έχει πυροβολήσει και το έχει ξαναβάλει στη θήκη του. Έχει ειδοποιήσει και από τον ασύρματο πως πυροβόλησε για τα περαιτέρω.
Προχθές που έγινε ο φόνος τα έκαναν σκατά.
Που ακούστηκε να πηγαίνει κάποιος σε αστυνομικό τμήμα και να του λένε πάρε το 100.
Όχι ρε, εσύ θα ειδοποιήσεις υπηρεσιακά και θα λάβεις την απάντηση πάλι υπηρεσιακά.
Αυτό που ακούσατε "το περιπολικό δεν είναι ταξί" ούτε εξοργιστικό είναι, ούτε πρόβλημα δημιουργεί.
Η αλήθεια είναι.
Το πρόβλημα είναι στο σημείο που λέει ο τηλεφωνητής πως ναι μεν το καταγράφω το περιστατικό, Θαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στείλω, αλλά δεν ξέρω σε πόση ώρα θα έρθει.....εκεί πρέπει να πάει η κουβέντα για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Ο τηλεφωνητής ΔΕΝ δύναται να ξέρει αλλά ΟΥΤΕ και να αποφασίσει το ΠΟΤΕ θα στείλει το Κέντρο περιπολικό, αυτό είναι δουλειά του τύπου που κάνει αξιολόγηση των περιστατικών, σωστά; Ο τελευταίος θα αξιολογήσει, ανάλογα και με τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ που έχει μπροστά του, σε ποιό θα δώσει προτεραιότητα, κάνω λάθος;;; Είμαι περίεργος να μάθω αν δεν ισχύει αυτό που λέω.
Βλέπω στον Ευαγγελάτο κατάθεση του φίλου της μακαρίτισσας...ο τύπος αντί να ορμηξει να διώξει από πάνω της τον ψυχακια με το μαχαίρι αυτός ΦΩΝΑΖΕ...είναι αυτή αντίδραση άνδρα η γυναίκας;
Μόνο γυναικωτοι και νεροβραστοι χλεχλεδες με μούσια βρίσκουν γυναίκες;
Επίσης πως βγήκε στον αέρα η κατάθεση του;Τίποτα απόρρητο δεν υπάρχει;;;
Ξέρεις πολλούς να ορμήξουν να αφοπλίσουν τύπο με μαχαίρι; Ξέρεις πολλούς να πλησιάσουν να βοηθήσουν άτομο με μεγάλη αιμορραγία / ακρωτηριασμό; Εγώ ΟΧΙ. Επίσης, ακόμα και να βρεθούν, η πλειοψηφία θα είναι ΑΝΤΡΕΣ που θα το κάνουν, οι γυναίκες κοιτάνε από μακριά, κάτω η Πατριαρχία.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.567
Πόντοι
12.056
Ο τηλεφωνητής ΔΕΝ δύναται να ξέρει αλλά ΟΥΤΕ και να αποφασίσει το ΠΟΤΕ θα στείλει το Κέντρο περιπολικό, αυτό είναι δουλειά του τύπου που κάνει αξιολόγηση των περιστατικών, σωστά; Ο τελευταίος θα αξιολογήσει, ανάλογα και με τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ που έχει μπροστά του, σε ποιό θα δώσει προτεραιότητα, κάνω λάθος;;; Είμαι περίεργος να μάθω αν δεν ισχύει αυτό που λέω.
ετσι ακριβως ο τηλεφωνητης στην αμεσο δραση αποφασιζει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
Κλείστε το το μπουρδέλο να ησυχάσουμε.

Είμαι αστυνομικός, φέρω τον βαθμό της αστυφύλακα και υπηρετώ στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Σήμερα 1η Απριλίου βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία αξιωματικού υπηρεσίας. (...)
ανεκδοτο.....ο μαχαιροβγαλτης ειχε κατσει με το μαχαιρι στο χερι στο πεζουλι και ο σκοπος ηταν διπλα του....μιλαμε για τραγικες καταστασεις ....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.410
Πόντοι
7.046
ετσι ακριβως ο τηλεφωνητης στην αμεσο δραση αποφασιζει
Δηλαδή, ο τηλεφωνητής και ΜΟΝΟ, αποφασίζει να δώσει προτεραιότητα στο περιστατικό; Υποθετικά, αν υπάρχουν 10 τηλεφωνητές, και κρίνουν όλοι ότι τα περιστατικά τους δικαιούνται προτεραιότητα, τι γίνεται τότε;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.567
Πόντοι
12.056
Δηλαδή, ο τηλεφωνητής και ΜΟΝΟ, αποφασίζει να δώσει προτεραιότητα στο περιστατικό; Υποθετικά, αν υπάρχουν 10 τηλεφωνητές, και κρίνουν όλοι ότι τα περιστατικά τους δικαιούνται προτεραιότητα, τι γίνεται τότε;
ποσοι τηλεφωνητες :2funny::2funny::2funny: αν ειναι 2 το πολυ 3 καλα ειναι :wink:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.735
Πόντοι
9.931
Η αξιωματικός υπηρεσίας για τον πουτσο, δεν πηρε ουτε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας ουτε ζήτησε τα στοιχεία του πρωην!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.148
Πόντοι
3.656
Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά.. δεν έγιναν προχθές ούτε θα σταματήσουν αύριο
Οπότε ο καθένας ας κανονίσει την πορεία του
Αν η κόρη σας η αδερφή σας η φίλη σας έχει πάρε δώσε με παραβατικους κανένα πρόβλημα από εμένα
Όπως επίσης ο γιος σας, ο αδερφός σας ο φίλος σας έχει πάρε δώσε με τέτοιους...
Όπως έχει η κατάσταση στη μπανανία που ζούμε δεν μπορείς ποτέ να είσαι ήσυχος.. αλλά όταν έχεις τέτοιους μέσα στο σπίτι σου, προκαλείς τη μοίρα σου.
Ωραίες γενικότητες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom