George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.284
- Πόντοι
- 1.056
Επιτρεπεται ο αξιωματικος υπηρεσιας να ειναι γυναικα γαμω το σπανιο μου..?
Τύπε δεν νομίζω να αποφασίζει ο τηλεφωνητήςΔηλαδή, ο τηλεφωνητής και ΜΟΝΟ, αποφασίζει να δώσει προτεραιότητα στο περιστατικό; Υποθετικά, αν υπάρχουν 10 τηλεφωνητές, και κρίνουν όλοι ότι τα περιστατικά τους δικαιούνται προτεραιότητα, τι γίνεται τότε;
Νταξει τύπεΩραίες γενικότητες![]()
Τύπε μουΕπιτρεπεται ο αξιωματικος υπηρεσιας να ειναι γυναικα γαμω το σπανιο μου..?
Εδώ δεν ήταν καν αξιωματικός, 22 χρονών αστυφύλακας ήταν και εσύ λες για το φύλο!Επιτρεπεται ο αξιωματικος υπηρεσιας να ειναι γυναικα γαμω το σπανιο μου..?
Όχι, δεν θα κατηγορήσω τον τηλεφωνητή γιατί όντως πρέπει να υπάρχει μια προτεραιότητα.Ο τηλεφωνητής ΔΕΝ δύναται να ξέρει αλλά ΟΥΤΕ και να αποφασίσει το ΠΟΤΕ θα στείλει το Κέντρο περιπολικό, αυτό είναι δουλειά του τύπου που κάνει αξιολόγηση των περιστατικών, σωστά; Ο τελευταίος θα αξιολογήσει, ανάλογα και με τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ που έχει μπροστά του, σε ποιό θα δώσει προτεραιότητα, κάνω λάθος;;; Είμαι περίεργος να μάθω αν δεν ισχύει αυτό που λέω.
Ξέρεις πολλούς να ορμήξουν να αφοπλίσουν τύπο με μαχαίρι; Ξέρεις πολλούς να πλησιάσουν να βοηθήσουν άτομο με μεγάλη αιμορραγία / ακρωτηριασμό; Εγώ ΟΧΙ. Επίσης, ακόμα και να βρεθούν, η πλειοψηφία θα είναι ΑΝΤΡΕΣ που θα το κάνουν, οι γυναίκες κοιτάνε από μακριά, κάτω η Πατριαρχία.
Για να δουμε αν μαντεψα σωστα....
Υπονοεις οτι η μανα της, που φαινεται στις φωτο, τσιγγανοφέρνει?
Και επομενως μαλλον η ΑΞΥΠ περασε την κοπελα για τσιγγανα και αδιαφορησε?
Για πες?
ευκολοτερη ερωτηση,θα την ειχε διωξει η μπατσεα ετσι για πλακα αβιαστα αν η κοπελα ηταν μπαλαμη ,ξανθια ,με μεγαλο επωνυμο?ερωτηση κουιζ.....
ΠΟΣΟΙ μπατσοι,περιπολικα,δυναμεις ασφαλειας θα ειχαν φτασει και σε ΠΟΣΟ χρονο αν τρομαγμενη κοπελα ειχε παρει τον ιδιο μπατσο-τηλεφωνητη οτι περιεργοι τυποι πετανε μακαρονια μαρατα εξω απο το σπιτι του σπυρου-αδωνι Γεωργιαδη?
μονο λαθος απαντησεις παρακαλω
Απ οτι ειπαν 40 συνολικα σε 4 βαρδιες δηλ 10 σε καθε βαρδια μειον 2-3 που θα χουν αδεια 7 περιπου.ποσοι τηλεφωνητεςαν ειναι 2 το πολυ 3 καλα ειναι
![]()
oxι η αστυνομια πρεπει να κανει τη δουλεια της νομιζω εισαι λαθοςΆμα έπαιρναν σοβαρά την κάθε τέτοια περίπτωση όλες με αστυνομικό θα κυκλοφορούσαν αντί για σκύλο.