Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Γαμω τον Δία ποια ανάγκη σε κάνει να γράφεις σαν παιδάκι
10 ετών τυπε μπρο τι σκατα εχετε μέσα στο κεφαλι ποτέ θα γίνετε άντρες ρε. Τι τυπε τι θα πει τυπε ρε μαλακα άντρα έχεις περπατήσει ποτέ έξω άκουσες κανένα ν; Λέει τον άλλο τύπο;
Ηρεμα τυπε.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Γαμω τον Δία ποια ανάγκη σε κάνει να γράφεις σαν παιδάκι
10 ετών τυπε μπρο τι σκατα εχετε μέσα στο κεφαλι ποτέ θα γίνετε άντρες ρε. Τι τυπε τι θα πει τυπε ρε μαλακα άντρα έχεις περπατήσει ποτέ έξω άκουσες κανένα ν; Λέει τον άλλο τύπο;
Όχι τύπε
Στο μαντρί πάω με το μουλάρι
Δεν έχουμε δρόμους
Τώρα σε πείραξε το τύπε; Για τις πίπες που λες παραπάνω θα πεις τίποτα ή πας να τις κάνεις γαργάρα;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ποια ψυχικη διαταραχή σε κάνει να γράφεις την λέξη τυπε; Αισθανεσαι ότι ανήκεις σε κάποια ομάδα με τύπους;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Ποια ψυχικη διαταραχή σε κάνει να γράφεις την λέξη τυπε; Αισθανεσαι ότι ανήκεις σε κάποια ομάδα με τύπους;
Για πες μου τύπε τι διάγνωση βγάζεις;
Κόψιμο πουτσα;
Κάτι άλλο;
Είμαι σοβαρά;
Θα ζήσω;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην κοινωνία μας, πολλοί ανήσυχοι πατεράδες με τεράστιες κοιλιές και καράφλα φωτοστέφανο :2funny:ανησυχούν για το που θα πέσουν οι κόρες τους την ίδια στιγμή που επισκέπτοντσι πουτάνες ρουφώντας βιάγκρα. Δεν ξέρουν τι γίνεται σπίτι τους, με ποιον γαμιέται η γυναίκα τους (ξέρουν όμως οι ίδιες) είτε η κόρη τους αλλά βγαίνουν να κουνήσουν το δάκτυλο για να ξεσπάσουν από την ασύμφορη συμφωνία γάμου που τελεσαν για να βρίσκουν ένα πιάτο φαί μπάρμπα Στάθη. Αααααααααν δηλαδή έχουν και μαγείρισσα σπίτι.

:2funny:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Γαμω την γαμημενη κοινωνια σας έχετε κολλήσει άντρες ενήλικες στα 12 έτη τυπε μπρο γκάφρα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Στην κοινωνία μας, πολλοί ανήσυχοι πατεράδες με τεράστιες κοιλιές και καράφλα φωτοστέφανο :2funny:ανησυχούν για το που θα πέσουν οι κόρες τους την ίδια στιγμή που επισκέπτοντσι πουτάνες ρουφώντας βιάγκρα. Δεν ξέρουν τι γίνεται σπίτι τους, με ποιον γαμιέται η γυναίκα τους (ξέρουν όμως οι ίδιες) είτε η κόρη τους αλλά βγαίνουν να κουνήσουν το δάκτυλο για να ξεσπάσουν από την ασύμφορη συμφωνία γάμου που τελεσαν για να βρίσκουν ένα πιάτο φαί μπάρμπα Στάθη. Αααααααααν δηλαδή έχουν και μαγείρισσα σπίτι.

:2funny:
Αίνος τύπε
Ο μπάρμπας είναι του Κούλη

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αίνος τύπε
Ο μπάρμπας είναι του Κούλη
Μόλις διάβασα ότι θα γαμήσεις γκόμενα (αν κατάλαβα καλά) μετά το ποιοτικό γαμήσι που έριξα χθες (σε γκόμενα), σε αναγνωρίζω ως ανώτατο μέλος και χρήζεις τίτλου αναγνώρισης. Σε ονομάζω γαμιά πουθεναδων! :rockon:Σημασία δηλαδή στο φόρουμ έχει τι λέω εγώ κι όχι κάποιοι ατέρμονοι πουθενάδες.
Αίνος καλός.
Σεβόμεθα Αίνο.

mFj1wd.gif

:rockon:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Έρχεται η κόρη μου προχτές τσακώθηκαν δύο γκόμενες έπεσε μαδομουνι μου λέει. Μπαίνω στο bou μαδάνε τις πουτσοτριχες οι τύποι μεταξύ τους, άι σιχτιρ και εσείς και το 2024. 2024 γκιλοτινες πούτσας χρειάζεται η Ελλάδα να έρθει στα ίσα της.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Μόλις διάβασα ότι θα γαμήσεις γκόμενα (αν κατάλαβα καλά) μετά το ποιοτικό γαμήσι που έριξα χθες (σε γκόμενα), σε αναγνωρίζω ως ανώτατο μέλος και χρήζεις τίτλου αναγνώρισης. Σε ονομάζω γαμιά πουθεναδων! :rockon:Σημασία δηλαδή στο φόρουμ έχει τι λέω εγώ κι όχι κάποιοι ατέρμονοι πουθενάδες.
Αίνος καλός.
Σεβόμεθα Αίνο.

mFj1wd.gif

Ακριβώς τύπε
Αλλά δεν το λέω άλλη φορά δημόσια εδώ μέσα.. με βρήκε μάτι.. οι πουθεναδες έσκασαν από τη ζήλεια τους..

Δεν ξέρω βέβαια ίσως τη γαμησω με καποτα.. θα δω τι θα πει κ ο γιατρός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.770
Πόντοι
2.816
Έρχεται η κόρη μου προχτές τσακώθηκαν δύο γκόμενες έπεσε μαδομουνι μου λέει. Μπαίνω στο bou μαδάνε τις πουτσοτριχες οι τύποι μεταξύ τους, άι σιχτιρ και εσείς και το 2024. 2024 γκιλοτινες πούτσας χρειάζεται η Ελλάδα να έρθει στα ίσα της.
Τύπε βγαλτα και συ από μέσα σου να ξαλαφρώσεις..
Όλοι μια παρέα είμαστε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.959
Πόντοι
6.946
Το θεμα πρέπει να το ψάξουμε βαθύτερα.
Ειναι δολοφονιες αλλα ποιος ο λογος που κάποιοι φτάνουν στο φονο?
Το να λενε κάποιοι ειναι ρεμαλια ανώμαλοι ψυχοπαθεις δεν δινει λυση στο πρόβλημα, ειναι ορισμένοι καθημερινοί άντρες που βλέπετε καθε μερα στο δρόμο εν δυναμη δολοφόνοι,τοτε με τον πιλοτο ο 39χρονος ηταν ο νορμαλ και σημερα έγινε αυτός δολοφόνος.
Η αιτια ειναι οτι ο αντρας ειναι αδύναμος στη σημερινή εποχή,δεν εχει τη δυναμη και την εξουσία που ειχε παλιά να μπορει να ελεγχει τις καταστασεις να παιρνει πρωτοβουλίες κλπ
Επίσης ενας αλλος λογος ειναι οτι όλοι αυτοί που έκαναν τους φονους δεν ειχαν έμπειριες απο γυναίκες δεν ειχαν πληθωρα επιλογών,οποτε εχτισαν ολη τη ζωη τους πανω σ αυτο το πρόσωπο, ουσιαστικά εχτισαν ολο τους το ειναι και την ύπαρξη, ελα ομως που αυτη η κοπέλα για χ ψ λογους δεν τον θέλει αλλο και θελει να τον χωρίσει, εκει η κατάσταση στη μερια του αντρα ξεφεύγει, χανει τη γη κατω απο τα πόδια του αισθάνεται αδικημενος παραμελλημενος μονος,εχει χτίσει τη ζωη του πανω σ αυτή τη κοπέλα.
Όταν ομως καταλάβει οτι την εχασε οριστικά εκεί μπαίνει το αίσθημα της επιβίωσης γι αυτον ο εγωισμος στο ζενιθ το μυαλο τρελαμένο και έρχεται το κακο.
Αυτό είναι πρόβλημα τεράστιο, κοινωνικό, στην σύγχρονη εποχή. Δεν δικαιολογώ την αντίδραση φυσικά, πάντα υπήρχε και υπάρχει αδικία στην ζωή και καταστάσεις που αλλάζουν, καταλαβαίνω όμως την ψυχολογία που υπάρχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, ίσως και της πλειοψηφίας των ανδρών.
Πρέπει να αναδειχθεί και να συζητηθεί, γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε στους άντρες ούτε στις γυναίκες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αδερφέ το πρόβλημα είναι πιο βαθύ συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά το σχέδιο είναι σχέδιο..
Οι αστυνομικοί και τα οχήματα είναι επαρκες αν δεν πηγαίνουν σε σελεμπριτι σε πολιτικούς και σε πλούσιους
Δυστυχώς όπως η υγεία Η παιδεία και όλοι οι κλάδοι έτσι και η ασφάλεια πιάνει πάτο βασικά έχουν πιάσει όλα πάτο αλλά τώρα πάνε ακόμα πιο κατω
Όντως έτσι είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις υιοθετούμε την στάση crimson tide :rockon:όπου κοιτώντας την πάρτη μας, μένουμε αμέτοχοι στα κοινωνικά προβλήματα και ξύνοντας τα ζουμερά παπάρια μας, σηκωνόμαστε διαρκώς από κάθε "βούλιαγμα" της κοινωνίας.

Elafi88

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2024
Like
86
Πόντοι
0
Απίστευτα πράγματα! Σε τι χώρα ζούμε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Ο μπάτσος στο φυλάκιο έχει κάνει μέσα
Το θύμα δεν έκανε μήνυση
Οι γονείς της ήξεραν αλλά δε μίλαγαν
Πολλές γυναίκες έλκονται απο άντρες που το παίζουν αλητεία
Το δημόσιο είναι ένα μπουρδέλο, δουλεύουν μόνο όσοι θέλουν επειδή βαριούνται
......

Ένα πολίτης μπαίνει στο ΑΤ και λέει "φοβάμαι να γυρίσω σπιτι μου, μπορείτε να με βοηθήσετε;" Και τρολιά να είναι, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΑΠΕΙΣ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΔΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ".
Μα τι διάολο ,πόσο εμπειρία και πόσο εξυπνάδα θέλει για να πεις κάτι τέτοιο; Δηλαδή ρε γαμώ την πουτάνα μου, είναι όλοι βύσματα, είναι όλοι διεφθαρμένοι ,δε μπορεί ένας να πει "εντάξει θα έρθει ένα περιπολικό να σε πάρει από την πόρτα του τμήματος, αλλά σε συμβουλεύω να κάνεις και μήνυση αν έχεις αποδείξεις"
Και πες ότι την εκβίαζε μη δώσει το όνομά του στους μπάτσους.
Έλεος ρε μαλάκες, γαμώ την Ελλάδα 2.0 μέσα, πες της θα ερθει το περιπολικό να σε πάρει από την πόρτα του τμήματος. Μα δε μπορεί να μην το σκέφτηκε κανένας, άρα είναι όλοι τεμπέληδες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα ποστ μου όπως και οι ατάκες μου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στο σάιτ. Μπήκα από την πόρτα και πέταξα από το παράθυρο κάποιους αναξιοπαθούντες :2funny: που έχω ξεφτιλίσει πολλάκις και πλειστάκις.
Με αντιγράφουν λόγω ανάγκης να επιπλεύσουν
και να φανούν αντάξιοι ή καλύτεροι. Προσπαθούν ως κατώτεροι και κομπλεξικοί
να με εντυπωσιάσουν. :confused:
Μια χούφτα πορωμένων πουτανάκηδων και σοσιαλούληδων. :2funny:
Οι υπόλοιποι απλά διασκεδαζουν. Πάω να μαγειρέψω πρόβατο λεμονάτο. Ε ρε γλέντι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom