Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.429
Πόντοι
3.656
Οι δολοφόνοι , έχουν πάντα μπόλικες γυναίκες στη ζωή του.
Ξέρω άπειρους τύπους με διδακτορικά ... λέκτορες .... άπειρα μεταπτυχιακά ... πτυχία ...

Που δεν τους έχει κάτσει ούτε μπετούγια.
Και δεν έχουν πάρει ούτε κλήση από τροχαία. Ούτε καν για παρκάρισμα.

Κάντε τις αναγωγές σας ... ποιούς προτιμούν οι γυναίκες !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι δολοφόνοι , έχουν πάντα μπόλικες γυναίκες στη ζωή του.
Ξέρω άπειρους τύπους με διδακτορικά ... λέκτορες .... άπειρα μεταπτυχιακά ... πτυχία ...

Που δεν τους έχει κάτσει ούτε μπετούγια.
Και δεν έχουν πάρει ούτε κλήση από τροχαία. Ούτε καν για παρκάρισμα.

Κάντε τις αναγωγές σας ... ποιούς προτιμούν οι γυναίκες !
Εσενα σε προτιμουν οι γυναικες τύπε?

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
751
Πόντοι
81
Έτσι όπως το θέτεις, πρέπει να παραιτηθούν ΟΛΟΙ .

Εδώ και κάμποσα χρόνια , επιτρέπονται ως σκοπευτικά ραβδωτά τουφέκια στην ελλάδα.
Αν κάποιος γείτονας είχε ένα σε κοντινό μπαλκόνι , με μία βολή τον ξάπλωνε.
Ο σκοπευτής που είπε κάποιος .... πανεύκολο τεχνικά ....

Φαντάζεσαι τι θα γινόταν ;
Κάθε χρόνο θα γινόταν παρέλαση για τον τρελό με 2 εκατομμύρια άτομα.

Να πάει να γαμηθεί όλη η χώρα.

Χαρούμενη ... που δεν έχει τους συνταγματάρχες ... φασίστες ... και τους γλύξμπουργκ .......

Στο διάολο .
Και ήσυχα.

41 %
Συμφωνώ απόλυτα με το σύνολο των γραφομένων σου.
Ναι να παραιτηθουν ολοι αφου χρειάζεται και να παρει αλλους που να είναι αποφασισμένοι. Να κόψουν τον κώλο τους. Η νεοταξιτικη δικαιοματιστική κουλτούρα καταρεει μπροστα στην πραγματικότητα. Ο λαος με τη χαζομαρα του θα καταδίκαζε τον αστυνομικό που θα πυροβολαγε η έστω θα εβγαζε οπλο. Θα πρεπει ολοι να αλλαξουν γνωμη. Εδώ θα εδινε λυση το πιστολι προτεταμένο στον καριόλη. Και ναι, κατα τα αλλα τους φταίει η χουντα και ο βασιλιας που προσβάλει τα δημοκρατικά τους αισθήματα, γελάω. Δε βλέπουνε η δημοκρατια που τους έχει φερει.
Και ναι, ειναι δημοκρατία πραγματική αυτο που συμβαινει. Να την ψαιρεστε οσοι τη γουστάρετε, δημοκραταρέοι μου. Εγω σας βλεπω και γελαω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.429
Πόντοι
3.656
Εσενα σε προτιμουν οι γυναικες τύπε?

Ναι, γιατί είμαι αλητόφατσα με στοιχεία κόμικ .
Και σουρεαλιστής.

Βέβαια αυτές που με προτιμούν εμένα, είναι κατηγορία φτερού.
Εσύ παίζεις με Μαρτσιάνο , Μοχάμεντ Άλι , Φιούρυ κτλ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.838
Πόντοι
3.246
Ελα ντε...αντι να διαλεγουν απο το ΜΠΟΥ.
Επίτρεψέ μου να σου πω (μεταξύ σοβαρού και αστείου) πως μέσα στο bou μπορείς να βρεις και να συνομιλήσεις-ανταλλάξεις απόψεις με πάρα πολύ αξιόλογους άνδρες με επίπεδο, μόρφωση και δομημένο λόγο! Ίσως το γεγονός οτι εκτονωνόμαστε στα αγαπημένα
μας σπιτάκια ή και μασατζίδικα βίζιτες κλπ , αποτελεί ένα μικρό
λιθαράκι στο να
ισορροπούμε τις ορμές μας και να αντιμετωπίζουμε με πιο καθαρό
μυαλό τα κακώς κείμενα τις καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε σε δουλειές σχέσεις , ακόμη και γάμους.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Η ΑΞΥΠ ήταν ΓΥΝΑΙΚΑ εκείνη που δεν έκανε σωστά την δουλειά της ΜΕΣΑ στο τμήμα, και φυσικά, τα ΜΜΕ κατηγορούν τον σκοπό που τυγχάνει να είναι άντρας (άσχετα αν έχει ποινικό παρελθόν, δεν μας απασχολεί στην συγκεκριμένη περίπτωση) .
Αν τυχόν ο ΑΞΥΠ στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν άντρας σήμερα θα είχε καεί η μισή Αθήνα από διαδηλώσεις και επεισόδια εναντίον της "τοξικής πατριαρχίας..."
Επειδή όμως είναι γυναίκα είναι απλώς Τετάρτη...

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
τέτοιες καταστάσεις μου δημιουργούν θυμό & απογοήτευση.

Πολλοί εργαζόμενοι κάνουν λάθος εργασία, μισούν τη δουλειά τους ή δεν κάνουν για την εργασία που ήδη κάνουν.

Έλεος πια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όσοι δεν ζήσατε καλά, ας ζούσατε. :confused: Εύχομαι
κι ελπίζω συντομα στην υπέρτατη προφητεία. Κατά την παράδοση, οι 7 (ή 12) αόρατοι ασκητές, οι μόνοι που έμειναν ακέραιοι σε αυτή την σάπια κοινωνία, θα επιτελέσουν την τελευταία Λειτουργία στη κορυφή του Άθωνα στο ναϊδριο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού και μετά θα έρθει η συντέλεια του κόσμου, δηλαδή η Δευτέρα Παρουσία. Μέχρι τότε, κάποιοι θα με τρώτε στην μάπα σε κάθε ευκαιρία η θα με διώξετε
γιατί δεν μπορείτε να λυγίσετε την αλήθεια και εκροχιάζεστε. Αποτύχατε σε όλα έτσι κι αλλιώς και εγώ σας το θυμίζω. Για αυτό και ήρθα εδώ. Από έλξη στην κατάντια κάποιων.

:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.429
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ απόλυτα με το σύνολο των γραφομένων σου.
Ναι να παραιτηθουν ολοι αφου χρειάζεται και να παρει αλλους που να είναι αποφασισμένοι.

Και ναι, ειναι δημοκρατία πραγματική αυτο που συμβαινει. Να την ψαιρεστε οσοι τη γουστάρετε, δημοκραταρέοι μου. Εγω σας βλεπω και γελαω.
Μα το πρόβλημα, δεν είναι οι αστυνομικοί . Είναι το νομικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται .
Η εκπαίδευση πλέον , ειναι παγκοσμιοποιημένη .
Το 90% των αστυνομικών θα λειτουργούσε άριστα στη βραζιλία ή την αργεντινή ή την τουρκία ή τη ρωσία.

Είδες πως τους κάνανε τους πουτάνων γιούς στη ρωσία που σκότωσαν κόσμο ;
Θα διαμαρτυρηθεί λες κανείς που τους βαρέσαν ;
Να τους ρίξουν κι άλλες λέει η κοινή γνώμη.

Εδώ θυμάσαι για κάτι ψιλές που είχαν φάει οι λεβέντες στο Βελβεντό τι έγινε ;

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Να τη χαίρονται τη χώρα τους . Στο κρύο το χειμώνα και στο καμίνι το καλοκαίρι .
Με τα 25ετίας σαράβαλα αυτοκίνητα, που σύντομα θα αποσυρθούν , χωρίς να αντικατασταθούν .
Τρώγοντας ΣΚΑΤΑ ΕΤΙΚΕΤΑΣ .
Και να καμαρώνουν για την επενδυτική βαθμίδα (οι moodys βέβαια δεν την έδωσαν ) .

Στο διάολο.
Δεν αξίζουν λύπηση .
Ψόφο αξίζουν .

41 % .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.429
Πόντοι
3.656
Πςςςςςςςςςςςςςςς
Κόρτο Μαλτέζε?
Bruce Wayne τύπε.

ea492cbff3b28f2d5829c168490f1aec.jpg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.959
Πόντοι
6.946
τέτοιες καταστάσεις μου δημιουργούν θυμό & απογοήτευση.

Πολλοί εργαζόμενοι κάνουν λάθος εργασία, μισούν τη δουλειά τους ή δεν κάνουν για την εργασία που ήδη κάνουν.

Έλεος πια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο σύνολο του αριθμού των κρατικών/δημοσίων υπαλλήλων, είναι αυτό, η έλλειψη κριτικής ικανότητας, συνείδησης, λήψης αποφάσεων, γενικότερης αντίληψης. Κάτι που ΔΕΝ αξιολογείται με καμία γραπτή εξέταση, πανελλήνιες, ΑΣΕΠ, προφορικές εξετάσεις του λώκου, κ.λ.π.

Και φυσικά, καμία, ουδεμία απόλυση σε κανέναν που επιτυχόντα στο Δημόσιο/Κράτος με μη ικανοποιητική απόδοση στην εργασία του, γενικότερη συμπεριφορά, κ.λ.π, τουλάχιστον για το Ελλαδιστάν που μιλάμε, σε άλλες χώρες θα τους είχαν διώξει με τις κλωτσιές.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
751
Πόντοι
81
Καταθετω προσωπικη εμπειρια,πως τρεις σχεσεις μου,με την τελευταια να χει ληξει πριν καποιους μονοψηφιους μηνες στα 45 μου εγω και 44 αυτη,να μου εχουνε πει -πως μπορει μελοντικα να χτυπησουν (καρμπον οι πουτανες) το κεφαλι τους στον τοιχο,διοτι ημουν το καλο παιδι που καθε γυναικα θελει διπλα της,ηρεμος,υποστηρικτικος,οχι ζηλιαρης,ομως καποιες φορες στη ζωη μας έλκει το αγνωστο με τον αλητη.

Η τελευταια επειδη ηταν τυπισα που νομιζα θα ειχαμε διαρκεια,οταν μου το ειπε δεν θιχτηκα καθολου και σηκωθηκα εφυγα.
Έχω παρομοια εμπειρια , περιπου. Το έχω ακούσει αρκετές φορές, πανε σε αυτόν που νοιώθουν ισχυρότερο, αλλα ο ισχυρότερος έχει και παρενεργειες, τσαμπουκάδες, τοξικότητες, φαπες κλπ. Οπότε μπλέκουν και τραβιούνται μετά. Ειναι θλιβερο, κι εγω σα κι εσενα ειμαι, υποστηρικτικός, ηρεμος εσωτερικα κλπ. Ειδα τα ιδια. Δε τις τραβάμε.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.838
Πόντοι
3.246
Καταθετω προσωπικη εμπειρια,πως τρεις σχεσεις μου,με την τελευταια να χει ληξει πριν καποιους μονοψηφιους μηνες στα 45 μου εγω και 44 αυτη,να μου εχουνε πει -πως μπορει μελοντικα να χτυπησουν (καρμπον οι πουτανες) το κεφαλι τους στον τοιχο,διοτι ημουν το καλο παιδι που καθε γυναικα θελει διπλα της,ηρεμος,υποστηρικτικος,οχι ζηλιαρης,ομως καποιες φορες στη ζωη μας έλκει το αγνωστο με τον αλητη.

Η τελευταια επειδη ηταν τυπισα που νομιζα θα ειχαμε διαρκεια,οταν μου το ειπε δεν θιχτηκα καθολου και σηκωθηκα εφυγα.
είναι τρομακτικό το οτι υπάρχουν πολλές γυναίκες που σκέφτονται έτσι!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Όσοι τεμπέληδες & ανίκανοι να δουλέψουν κάπου, για να βιοποριστουν πήγαν να γίνουν αστυνομικοί. ενα πολύ δύσκολο & ευθύνης επάγγελμα - λειτουργημα. Ντροπή για την αστυνομία. Προέρχομαι από πατέρα αστυνομικό ο οποίος αποστρατευτηκε το 1983. Τότε έβλεπες αστυνομικό και δεν τολμούσες να τον κοιτάξεις. Τώρα είναι για φτύσιμο, γραφιαδες ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.429
Πόντοι
3.656
Προέρχομαι από πατέρα αστυνομικό ο οποίος αποστρατευτηκε το 1983.
Ήταν στη μειοψηφία που ήταν στην Αστυνομία Πόλεων ;
ή στη Χωροφυλακή ;
Η Χωροφυλακή, διαλύθηκε από το ΠΑΣΟΚ, το 1984.
Για γλείψιμο προς την Αριστερά.

Η Χωροφυλακή, είχε εμποδίσει την Αριστερά να καταλάβει την εξουσία στην Ελλάδα.

Δυστυχώς για εμάς.
Αν είχε κυβερνήσει η αριστερά, η γενιά των πατεράδων μας και των παππούδων μας θα είχε γαμηθεί ,
η χώρα τώρα θα είχε το μισό πληθυσμό , αλλά θα είχε διαρκή άνοδο .
Όποιους μιλούσε για αριστερά, θα εκτελείτο .

Τώρα πέρασαν καλά οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ,
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ

μέχρι να αφανιστεί τελείως η χώρα, κάτι πέρα για πέρα βέβαιο.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Μα το πρόβλημα, δεν είναι οι αστυνομικοί . Είναι το νομικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται .
Το 90% των αστυνομικών θα λειτουργούσε άριστα στη βραζιλία ή την αργεντινή ή την τουρκία ή τη ρωσία.

Να τη χαίρονται τη χώρα τους . Στο κρύο το χειμώνα και στο καμίνι το καλοκαίρι .
Με τα 25ετίας σαράβαλα αυτοκίνητα, που σύντομα θα αποσυρθούν , χωρίς να αντικατασταθούν .
Και να καμαρώνουν για την επενδυτική βαθμίδα (οι moodys βέβαια δεν την έδωσαν ) .

Στο διάολο.
Δεν αξίζουν λύπηση .
Ψόφο αξίζουν .

41 % .
Ο κόσμος είναι το πρόβλημα και ο καθρέφτης μαζι των πολιτικών που ψηφίζουν.Απο τον κόσμο και μέρος του λαού είναι οι πολιτικοί και τα σώματα ασφαλείας και όλοι μας.
Όταν ο άλλος κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του,πίσω από γράφεια, κουβούκλια κτλ. τι κοινωνία θα φτιάξεις ώστε να είναι λειτουργική:Αλήθεια ο φίλος σύνοδος που φαινεται στο βίντεο τι έκανε μάθαμε;Ενήργησε ή λάκησε;
Ο καθένας μας πρέπει να απαντησει στο ερώτημα τι κοινωνία θέλουμε;Τι αισθήματα θα είχαμε και αν αντιδρούσαμε και πως βλέποντας εγκληματικές φιγούρες σαν τους λεχρίτες που αιματοκυλισαν στη Ρωσία.
Θα αποδοκιμαζαμε;Θα τους δίναμε κρουασάν και καφέ στο τμήμα;Θα τους δίναμε υπηκοότητα και επιδόματα;Θα ευχομασταν να είμασταν 2 λεπτά κλεισμένοι μαζί τους σε ένα δωμάτιο;Θα ζηταγαμε να μας πάρουν εθελοντές μέχρι να ξεραθούν τα χέρια μας;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Ερώτημα: ΠΟΣΟΙ θα πήγαιναν να αφοπλίσουν τύπο που κρατάει μαχαίρι και σφάζει άλλον;
Πόσοι πιστεύεις είναι σε θέση να το κάνουν; Κι από αυτούς πόσοι εχουν πραγματική εμπειρία και όχι θεωρητική εκπαίδευση; Να έχουν μπλέξει πχ σε μπαχαλο κι ο άλλος να τραβήξει μαχαίρι, λεπίδα, κατσαβίδι.
Λίγοι κι ο άνθρωπος που τη συνόδευε δεν ηταν από αυτούς. Μόλις είδε το μαχαίρι κοκκαλωσε από το φόβο.
Που είναι φυσιολογικό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.429
Πόντοι
3.656
Αλήθεια ο φίλος σύνοδος που φαινεται στο βίντεο τι έκανε μάθαμε;Ενήργησε ή λάκησε;
Αμερικάνος βάτραχος, δίνει συμβουλές πως αντιμετωπίζεται επίθεση με μαχαίρι .

Χωρίς πλάκα. Άμυνα σε μαχαίρι άοπλη = ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
Στο εγχειρίδιο των navy seals, ψάχτο , λέει αν αντιμετωπίζεις κάποιον με μαχαίρι
και έχεις όπλο ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ , ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΑ 5m .
Μετά ... είσαι τελειωμένος.

Καθίκια που μιλάνε για άμυνα σε μαχαίρι με ... τα χέρια ... είναι επικίνδυνοι .
Δεν υπάρχει.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
751
Πόντοι
81

Στο διάολο.
Δεν αξίζουν λύπηση .
Ψόφο αξίζουν .

41 % .
Η χωρα είναι το πρόβλημα: κυρίως η νοοτροπία του Έλληνα, που δεν ειναι πια Έλληνας ψυχικα συνειδησιακά.
Όσο για τους αστυνομικούς, εχουν κι αυτοί σοβαρο θεμα νοοτροπιας. Η εκπαιδευση είναι εύκολο να βρεθεί. Η νοοτροπία ομως δε βρίσκεται εύκολα.
Το ακομα σημαντικότερο είναι οι νόμοι/κανόνες εμπλοκής. Είναι αυτοκτονικοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom