Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Τυπε εδωσα ενα παραδειγμα που γνωριζεις και εσυ για να εχει και πιο νοημα η τοποθετηση, διαβάζουν και αλλοι , δεν σου εστειλα σε προσωπικο μηνυμα το παραδειγμα.
Ναι τύπε μου

Βγαλτα να ξαλαφρώσεις..

..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.792
Πόντοι
6.946

Με αφορμή τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους​

• Like
Αντιδράσεις: 968

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Εδώ οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να ακολουθήσουν 10 κανόνες για δημόσια υγειηνή και ασφάλεια στους δρόμους.

και θες να πυροβολούν οι μπάτσοι στο ψαχνό? Τους μπάτσους τους ρώτησες αν θέλουν να καθαρίζουν 10 άτομα το χρόνο επειδή παρανόμησαν? :confused:
Πράγματι εδω στο γιουνανισταν ολα ακούγονται αόριστα και διαφορετικά αλλά οι παγκόσμια κατάσταση πραγμάτων και το ποτάμι που παρασύρεΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ θα μας κατακλύσει και θα μας παρασύρει σύντομα ... και φυσικά κανένας ομαλός άνθρωπος δεν θέλει να βαρύνεται έστω και ηθικά και συναισθηματικά με τον θάνατο ανθρώπου ... εδω γατες και σκυλάκια πεθαίνουν μπροστά μας και σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη σαν πληγές συναισθήματος ..... αλλά αλλά αλλά ......

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Τύπε διάβασε πιο πίσω για το ντοκιμαντέρ για έναν που τον σκότωσε αστυνομικός σε παρόμοια φάση..

Όχι ότι πήρε χαμπάρι ο τύπος φυλακοβιος φρουρός..
εδώ δεν πήρε χαμπάρι αυτος που τη συνόδευε και κάποιοι τα χώνουν στην αστυνομία..
αλλά λέμε.. αν έπαιρνε χαμπάρι δεν υπήρχε 1 στις 100 να κάνει κάτι..
ίσως .....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Όταν είναι μωρό ένα παιδί και η μάνα του το απαξιει δεν του δινει σημασία δεν του δίνει αγαπη όπως του Άλεξ του Ντοναλντ και πολλών άλλων εδώ μέσα γεννιέται μέσα του το μίσος προς το άλλο φύλο. Είναι απλά τα πράγματα μισούν τα πάντα κανένας σεβασμός στον άνθρωπο. Καμία αξία κανενα όριο ηθικό πουθενά.
Κανονικά αυτά τα άτομα πρέπει να τους γίνει ευνουχισμός γιατι μονο προβλημα τους δημιουργει η πουτσα τους και δημιουργούν και προβλήματα στην κοινωνία σκοτώνουν γυναίκες, σκέφτονται όλη την ώρα μαλακίες μέσα στο κεφαλι τους και δεν φτάνει αυτό τις γράφουν κιόλας.
Πρέπει να επανέλθει το κόψιμο πούτσας αρχιδιων μαζί με κόψιμο του χεριού που πληκτρολογεί.
Για μια πιο καλη και ανθρώπινη κοινωνία με ανθρωπισμό σεβασμό αγάπη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Σε όλες τις φώτο 'ο αντρούλης μου κι ο αντρούλης μου' :vomit:

Εν τω μεταξύ βλέπω Αράχωβες,νησιά,που βρίσκαν λεφτά για τοσα ταξίδια ενώ δε δουλεύαν;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Όταν είναι μωρό ένα παιδί και η μάνα του το απαξιει δεν του δινει σημασία δεν του δίνει αγαπη όπως του Άλεξ του Ντοναλντ και πολλών άλλων εδώ μέσα γεννιέται μέσα του το μίσος προς το άλλο φύλο. Είναι απλά τα πράγματα μισούν τα πάντα κανένας σεβασμός στον άνθρωπο. Καμία αξία κανενα όριο ηθικό πουθενά.
Κανονικά αυτά τα άτομα πρέπει να τους γίνει ευνουχισμός γιατι μονο προβλημα τους δημιουργει η πουτσα τους και δημιουργούν και προβλήματα στην κοινωνία σκοτώνουν γυναίκες, σκέφτονται όλη την ώρα μαλακίες μέσα στο κεφαλι τους και δεν φτάνει αυτό τις γράφουν κιόλας.
Πρέπει να επανέλθει το κόψιμο πούτσας αρχιδιων μαζί με κόψιμο του χεριού που πληκτρολογεί.
Για μια πιο καλη και ανθρώπινη κοινωνία με ανθρωπισμό σεβασμό αγάπη.
Τύπε έχω την εντύπωση ότι το σχόλιο σου είναι ποινικά κολάσιμο...
Από εκεί κ πέρα αυτά τα συμπεράσματα πως κατάφερες να τα βγάλεις; Έχεις κάνει αντίστοιχες σπουδές;;
Γιατί κ εγώ έχω κάτι συμπεράσματα για σένα. Δεν έχω κάνει κάποιες σπουδές βέβαια.. αλλά βουνό που φαίνεται..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Τύπε έχω την εντύπωση ότι το σχόλιο σου είναι ποινικά κολάσιμο...
Από εκεί κ πέρα αυτά τα συμπεράσματα πως κατάφερες να τα βγάλεις; Έχεις κάνει αντίστοιχες σπουδές;;
Γιατί κ εγώ έχω κάτι συμπεράσματα για σένα. Δεν έχω κάνει κάποιες σπουδές βέβαια.. αλλά βουνό που φαίνεται..
Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες δεν αναφέρομουν σε εσένα αλλά αν θες και εσύ κόψιμο πούτσας στην σειρά ένας ένας

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Σε όλες τις φώτο 'ο αντρούλης μου κι ο αντρούλης μου' :vomit:

Εν τω μεταξύ βλέπω Αράχωβες,νησιά,που βρίσκαν λεφτά για τοσα ταξίδια ενώ δε δουλεύαν;
εμπόριο ναρκωτικών πιθανότατα ..... κλοπές και σχετικές απατεωνιές ....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες δεν αναφέρομουν σε εσένα αλλά αν θες και εσύ κόψιμο πούτσας στην σειρά ένας ένας
Δημόσιο ήταν το σχόλιο σου.. αν δεν θες σχόλια κάνε το με προσωπικό μήνυμα.
Μέχρι τότε θα λέω ότι γουστάρω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οταν ειχα γραψει οτι οι γυναικες γαμιουνται με κωλοπαιδα με εκραζες οτι δεν εχω επιχειρηματα τωρα κολοτουμπ 180 μοιρες
Μάλλον έχεις βαρεσει μπιέλα λόγω αγαμίας. :2funny: Πρώτον ποτέ δεν είπα ότι αυτό δεν συμβαίνει. Δεύτερον το ότι συμβαίνει δεν πάει να πει ότι συμβαίνει μόνο αυτό. Τρίτον οι γυναίκες δεν θέλουν μπούληδες και μαλθακούς σαλιάρηδες όπως κάποιους σαν εσάς που σας τρώει το παράπονο επειδή δεν βρίσκετε καμία αλλά θέλουν άνδρες. :rockon:Τώρα γιατί αυτή φορτώθηκε τον πρεζάκια δεν μπορώ να ξέρω το γιατί. Εσύ πάντως γκόμενα δεν έχεις κι ούτε θα έχεις ποτέ
με τα μυαλά που κουβαλάς. Τραβά τώρα στα σόσιαλ να κάνεις λάικ σαν υποτακτικός κρυμμένος πίσω από την οθόνη σου. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν αντέχουν τον χωρισμό οπως έχω ξαναπεί διότι δεν μπορούν εύκολα να βρουν γκόμενα ως άχρηστοι που είναι, αντιδρώντας με βάναυσο τρόπο όταν τους χωρίζει η μία που βρίκουν κάθε 10 χρόνια. :2funny:Για τον πρεζάκια με το βαρύ ποινικό ακούγονται διάφορα όπως ότι είναι αναρχοάπλυτο κομμούνι κι ότι πήγαινε μόνο με πουτάνες πριν την σχέση του. :confused: Στις πουτάνες θα συνήθισε μέσω μόνιμης πληρωμής να τα ακούει όλα ωραία κσι τρελλαθηκε μόλις τον χώρισε η τύπισσα. Η νεκρή ότι και να λέτε κάποιοι, έκανε τεράστιο λάθος παραμένοντας με αυτόν και πρέπει να τονίσουμε την συναισθηματική απροσεξία της. Όταν συνδέεσαι με άνθρωπο που κάνει τον βαρυμαγκα σε άλλους, θα έρθει η στιγμή να τον κάνει και σε εσένα. Ξεκάθαρη δολοφονία λοιπόν κι όχι γυναικοκτονία. Περ αστυνομίας που γκαρίζετε ορισμένοι ότι φταίει, δεν έχετε ιδέα πως ειναι η βάρδια τους παίζοντας μπάλα με τον μισό ποινικό κώδικα κάθε στιγμή και με μισθό της πλάκας. Εξάλλου αν δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες της αστυνομίας τραβάτε να καθαρίζετε μόνοι τις υποθέσεις σας αντί να ρουφάτε τις μύξες σας στο φόρουμ.

(πάλι τους ξεφτίλισα)

:rockon:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Δημόσια κόψιμο της πουτσας. Είπα εγώ ιδιωτικά;
Όχι τύπε δεν το είπες, τώρα σου ήρθε να το παίξεις έξυπνος.. κ πέταξες την πίπα σου κι εσύ..
Άσε λοιπόν τις πίπες σου για εκεί που σε παίρνει, με αυτούς που σπάτε πλάκα..
Τις εξυπνάδες σου κύριε εξυπνακια , αλλού....
.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όπου και να γράψω αποκτώ "πελατάκια" που προσπαθούν να με ρίξουν από την κορυφή όπου οι ίδιοι με τοποθέτησαν. Από μόνο του αυτό δείχνει το μέγεθος της ευφυίας μου.

checkmate-chess.gif

:rockon:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά την επίθεση στη σύζυγό του

Νατα μας αντί να βαράει το πιάνο ο νοσταλγός του ροκ Εντ ρολ βαράει την γυναίκα του ..... ένας ενας στην σειρά
Θα φτιάξω γκιλοτίνα πούτσας δεν περιμενα τόση πελατεία

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά την επίθεση στη σύζυγό του

Νατα μας αντί να βαράει το πιάνο ο νοσταλγός του ροκ Εντ ρολ βαράει την γυναίκα του .....
Υπάρχει νήμα τύπε..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Υπάρχει νήμα τύπε..
Γαμω τον Δία ποια ανάγκη σε κάνει να γράφεις σαν παιδάκι
10 ετών τυπε μπρο τι σκατα εχετε μέσα στο κεφαλι ποτέ θα γίνετε άντρες ρε. Τι τυπε τι θα πει τυπε ρε μαλακα άντρα έχεις περπατήσει ποτέ έξω άκουσες κανένα ν; Λέει τον άλλο τύπο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom