You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες και Ποτό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr Heart
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
κλαιω με επιλογη νουμερο 1
Ναί, μόνο έτσι ομορφαίνει το μπάζο που πηδάω.
Ναί, μόνο έτσι ομορφαίνει το μπάζο που πηδάω.
Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Αν επισκέπτεσαι incall κορίτσια και πληρώνεις καλά, σε κερνάνε και ποτάκι. Δυστυχώς όμως, δεν ξέρουν από ποιότητα ή ψαγμένα αποστάγματα και κατά 90%, θα σου βάλουν κρασί. Κι όχι τα κόκκινα, τα καλής ποιότητας, τα ακριβά ή τα εσοδείας, αλλά νεαρά, αδύναμα και συνηθέστερα, από τα ροζ τα φρουτώδη. Ωστόσο δεν έχω παράπονο είναι μια χαρά, άλλωστε για εμένα η κίνηση κι η σκέψη μετράει περισσότερο! Τουλάχιστον έχουν εκλεπτυσμένα ποτηράκια κολωνάτα, ξέρουν να πίνουν σωστά, αργά, με λεπτές κινήσεις και κάνοντάς σου παρέα, ενώ ο χώρος τους είναι συνήθως πολυτελής, καλύτερος κι από μαγαζί της νύχτας, δεν έχω κανένα παράπονο, άσε που δείχνουν να το απολαμβάνουν κιόλας (αυτό είναι και το όλο νόημα στο να πίνεις). Είναι ελαφρύ και μυρωδάτο, οπότε πριν αρχίσει το γλέντι στο κρεβάτι, είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο ορεκτικό (αρκεί να σου το προσφέρει η κοπέλα, αλλιώς δεν το ζητάω από μόνος μου ούτε το χρειάζομαι, εάν δεν ακολουθείται κι από τα υπόλοιπα).
Από μαγαζί δεν θα έπινα ποτέ, ιδίως από κωλόμπαρα που σερβίρουν μπόμπες και που δεν έχουν ψαγμένες μάρκες, ενημερωμένη κάβα κτλ. Το αγαπημένο μου όμως, είναι ένα ποτηράκι μετά το σεξ, στο σπίτι μόνος, για χαλάρωση. Το δικό μου Guilty Pleasure, είναι 50ml ("διπλό" ποτό) από καλό, εξαιρετικής ποιότητας, αγνό χωρίς προσμίξεις ποτάκι, από εκείνα που τα γεύεσαι σκέτα και είναι παλαιωμένα πολύ με αυθεντικές τεχνικές, παρασκευασμένα με παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης, που πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις και να ξηλωθείς για να αγοράσεις ένα μπουκάλι (1 μπουκάλι τιμή = σεξ με 1 κοπέλα τιμή, 80-150). Έχω μάλιστα και μια δική μου, μίνι κάβα, από χόμπυ. Δεν έλαχε να κεράσω κοπέλα, αλλά δεν ξέρω αν θα της άρεζε αυτό που πίνω εγώ, παρ' όλο που έχω πολλά είδη με διαφορετικές γεύσεις, μέχρι και ελαφρύτερα-αρωματικά-"πικάντικα", αλλά και εκλεπτυσμένα υλικά για ωραία κοκτέηλ. Φύλαγα ένα καλό και ακριβό για δώρο στον ξάδερφο μιας εργαζόμενης κοπέλας, επειδή έχει καφέ/μπαρ κι η ξαδέρφη του με περιποιήθηκε καλύτερα κι από μή εργαζόμενη (με τίμησε με κάτι που συνέβη εκτός δουλειάς), αλλά χάλασε το πράμα και τελικά δεν.
Από μαγαζί δεν θα έπινα ποτέ, ιδίως από κωλόμπαρα που σερβίρουν μπόμπες και που δεν έχουν ψαγμένες μάρκες, ενημερωμένη κάβα κτλ. Το αγαπημένο μου όμως, είναι ένα ποτηράκι μετά το σεξ, στο σπίτι μόνος, για χαλάρωση. Το δικό μου Guilty Pleasure, είναι 50ml ("διπλό" ποτό) από καλό, εξαιρετικής ποιότητας, αγνό χωρίς προσμίξεις ποτάκι, από εκείνα που τα γεύεσαι σκέτα και είναι παλαιωμένα πολύ με αυθεντικές τεχνικές, παρασκευασμένα με παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης, που πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις και να ξηλωθείς για να αγοράσεις ένα μπουκάλι (1 μπουκάλι τιμή = σεξ με 1 κοπέλα τιμή, 80-150). Έχω μάλιστα και μια δική μου, μίνι κάβα, από χόμπυ. Δεν έλαχε να κεράσω κοπέλα, αλλά δεν ξέρω αν θα της άρεζε αυτό που πίνω εγώ, παρ' όλο που έχω πολλά είδη με διαφορετικές γεύσεις, μέχρι και ελαφρύτερα-αρωματικά-"πικάντικα", αλλά και εκλεπτυσμένα υλικά για ωραία κοκτέηλ. Φύλαγα ένα καλό και ακριβό για δώρο στον ξάδερφο μιας εργαζόμενης κοπέλας, επειδή έχει καφέ/μπαρ κι η ξαδέρφη του με περιποιήθηκε καλύτερα κι από μή εργαζόμενη (με τίμησε με κάτι που συνέβη εκτός δουλειάς), αλλά χάλασε το πράμα και τελικά δεν.
JamesDaniel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.023
- Πόντοι
- 2.471
Έχω μείνει άναυδος. Δηλαδή επιτρέπεται να πάμε με εκδιδόμενη και χωρίς να έχουμε πιεί πριν?
Κι εγώ ο κακομόιρης έχω άγχος να προλάβω να πιω πριν έρθει η κοπέλα.
Κι εγώ ο κακομόιρης έχω άγχος να προλάβω να πιω πριν έρθει η κοπέλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις