Νέα

Γιατί οι γυναίκες δεν πάνε τσοντοσινεμά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlo$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
28
Like
718
Πόντοι
290

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ εκτός από τον τζόγο.
Όλες οι λέσχες μόνο γριές έχουν
Δεν μιλάω για λέσχες...μιλάω για προποτζηδικα...ελάχιστες είναι οι μερακλουδες που θα ρίξουν κάτι.Οι πιο πολλές πάνε να πληρώσουν λογαριασμούς μόνο .

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπέρα… μα και γω γυναίκα που είμαι που μπήκα να δω τι παίζει… και μόνο που διαβάζω για ζόμπι και πούστηδες μόνο.. σορρυ αλλα δύσκολα πας ακόμα κ αν γουστάρεις και το έχεις φαντασίωση
Αν θες στείλε μου μήνυμα να πάμε απόψε παρέα.

evianan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Τυπισσα αν εννοείς το downtown, τα ζόμπι πανε αργά το βράδυ μετά τις 12.
Οι πουστιδες που λες σιγά μην σε ενοχλήσουν.
Αν πας απόγευμα σίγουρα θα βρεις αντρες να παίξεις αν το επιθυμείς.
Για αλλά τσοντοσινεμα όπως το Αθηναικον δεν στο συνιστώ θα σε κατασπαράξουν μόλις μπεις.
Μια καλή επιλογή θα ήταν και το Ατραξ στο Γκάζι.
Πιο μικρό βέβαια χωρίς μεγάλη αίθουσα προβολής αλλά με καθαρές και βολικές καμπίνες.
Χαχα τι εννοείς θα σε κατασπαράξουν; Παιδιά ακούγεται τρομακτικό.. έχετε βρεθεί μπροστά σε τέτοια φάση; Τι κάνουν δηλαδή;

evianan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Τυπισσα αν εννοείς το downtown, τα ζόμπι πανε αργά το βράδυ μετά τις 12.
Οι πουστιδες που λες σιγά μην σε ενοχλήσουν.
Αν πας απόγευμα σίγουρα θα βρεις αντρες να παίξεις αν το επιθυμείς.
Για αλλά τσοντοσινεμα όπως το Αθηναικον δεν στο συνιστώ θα σε κατασπαράξουν μόλις μπεις.
Μια καλή επιλογή θα ήταν και το Ατραξ στο Γκάζι.
Πιο μικρό βέβαια χωρίς μεγάλη αίθουσα προβολής αλλά με καθαρές και βολικές καμπίνες.
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως.. αλλά το “τύπισσα” είναι τραγικό

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
445
Πόντοι
21
Χαχα τι εννοείς θα σε κατασπαράξουν; Παιδιά ακούγεται τρομακτικό.. έχετε βρεθεί μπροστά σε τέτοια φάση; Τι κάνουν δηλαδή;
Στο Αθηναϊκό μαζεύονται τελειωμένοι τύποι και περιθωριακοί που δεν είναι ότι και το καλύτερο για μια κοπέλα.
Άσε την βρομιά και το ότι τα ακαποτα γαμησια δίνουν και περνούν.

evianan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Δικιο εχεις με παρεα πιο ευκολο

Στο Αθηναϊκό μαζεύονται τελειωμένοι τύποι και περιθωριακοί που δεν είναι ότι και το καλύτερο για μια κοπέλα.
Οκ με κάλυψες… ‍♀️

theod77

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
@evianan στειλε μου μια προσωπικο μηνυμα εδω να σου πω κατι σχετικο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.195
Πόντοι
206
ρε φιλε γιατι προσβαλλεις ετσι τους θαμωνες του αθηναικου?ειναι περιθωριακα ατομα ο τζιμι ο τανζανος και ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι?επειδη εχουν πεσει κατι μαχαιρωματα στο παρελθον και επειδη το εχουν κλεισει για απολυμανση αμεσως να του βγαλατε το ονομα του ιδρυματος

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
IMG_20240605_191531.jpg

ΛοΛ… πρόθυμος.. αλλά φαινεσαι μικρός..
IMG_20240605_191531.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.949
Πόντοι
3.656
Εκεί πάνε όλοι οι περιθωριακοί και οι σκατοφατσες.Εχω πάει με τον δικό μου και τρόμαξα με κι οι δυο.Ασε που πάνε και οι παντρεμένοι που ψάχνονται λες και είναι μπακουρια.Μακρυα από εκεί ,κοπέλα μου.
Για ψάχτε το ρε εσύ με την άλλη .... κοπέλα ...

Μήπως γνωρίζεστε .... κανά πυροβολικό .... αεροπορία ... πολεμικό ναυτικό ....
Μήπως είστε πριν το 1967 και ήταν βασιλικό ναυτικό ακόμη ;;;

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Για ψάχτε το ρε εσύ με την άλλη .... κοπέλα ...

Μήπως γνωρίζεστε .... κανά πυροβολικό .... αεροπορία ... πολεμικό ναυτικό ....
Μήπως είστε πριν το 1967 και ήταν βασιλικό ναυτικό ακόμη ;;;
Πας καλά,άνθρωπε μου ,τι βλακείες γράφεις κι εσύ.Επειδη γράφω την γνώμη μου τι συνάντησα εκεί μέσα με τον δικό μου;

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
665
Πόντοι
81
Ερώτηση ρε παιδιά! Δεν έχω πάει ποτέ σε τσοντοσινεμά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κατατοπιστικό νήμα. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει εκεί;; Πηδιουντε κανονικά μέσα τα ζευγάρια;;; Και τα μπακούρια παίρνουν μάτι και τον παίζουν;;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.195
Πόντοι
206
Ερώτηση ρε παιδιά! Δεν έχω πάει ποτέ σε τσοντοσινεμά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κατατοπιστικό νήμα. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει εκεί;; Πηδιουντε κανονικά μέσα τα ζευγάρια;;; Και τα μπακούρια παίρνουν μάτι και τον παίζουν;;

ματακιας εισαι?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Τι λες ρε τύπε τι ανωμαλίες είναι αυτές :confused::confused:. Όλοι κάθονται στην θέση τους και βλέπουν την ταινία με ποπ κορν.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
612
Πόντοι
86
Ρωτάτε γιατί οι γυναίκες δεν πηγαίνουν τσοντισινεμα ..όταν συχνάζουν μέσα κάτι μαλακες και Καραγκιόζηδες σαν τον kostakis27 πως να πάνε εκεί;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Σε λίγο θα μας ρωτήσεις αν υπάρχουν γυναίκες που κάνουν σεξ έναντι χρηματικού αντιτίμου όπως με είχε ρωτήσει κάποτε μια συμμαθήτριά μου...καλά θα πάει αυτό...:grin:...εδώ είμαστε για να μεταδίδουμε της γνώσης το φως!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom