You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι γυναίκες δεν πάνε τσοντοσινεμά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
I_can_be_slut
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2024
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Είχα παει μια φορά με έναν φιλο μου, ήταν πορνό του 90 και είχε μόνο άντρες μέσα, 7 περίπου. Ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο, και κάπως όλοι με κοίταζαν, ο φίλος μου με αγκάλιασε κάπως προστατευτικά, κάτσαμε για 2 λεπτά και επειδή ανέβηκαν και άλλοι δεν ένιωσα βολικά και ασφαλής, είπα - αρκετα, είδαμε και πορνό σινεμά και φύγαμε. Δεν θα παω ξανά, πολύ άβολο.
wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 355
- Πόντοι
- 20
Gay ζευγάρια σίγουρα .....πωσ δεν πανε στο down town εχει πολλα ζευγαρια
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Είχα πάει με την γυναίκα μου πριν χρόνια στο Σταρ και όπως περιγράφεις πολλοί φίλοι μαζεύτηκαν για να ξεδωσουν, χωρίς όμως να προκαλούν.Ετσι μπόρεσε και έπαιξε με 4-5 " φίλους" χωρίς φόβο.Τωρα πιστεύω ότι έχουν αλλάξει λίγο οι καταστάσεις.Είχα παει μια φορά με έναν φιλο μου, ήταν πορνό του 90 και είχε μόνο άντρες μέσα, 7 περίπου. Ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο, και κάπως όλοι με κοίταζαν, ο φίλος μου με αγκάλιασε κάπως προστατευτικά, κάτσαμε για 2 λεπτά και επειδή ανέβηκαν και άλλοι δεν ένιωσα βολικά και ασφαλής, είπα - αρκετα, είδαμε και πορνό σινεμά και φύγαμε. Δεν θα παω ξανά, πολύ άβολο.
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Τυπισσα όποιο ζευγάρι πάει στο downtown και γουστάρει να παίξει με άλλους περνάει καλά.
Πάντα υπάρχει ποικιλία να διαλέξει.
Τώρα αν ενοχλείται που τους ακολουθούν η τους κοιτάνε όπως έγραψε ο φίλος πριν τότε βρίσκονται σε λάθος μαγαζί.
Καλύτερα σε swinger club.
Πάντα υπάρχει ποικιλία να διαλέξει.
Τώρα αν ενοχλείται που τους ακολουθούν η τους κοιτάνε όπως έγραψε ο φίλος πριν τότε βρίσκονται σε λάθος μαγαζί.
Καλύτερα σε swinger club.
Πoλλα???? χαχα!!!πωσ δεν πανε στο down town εχει πολλα ζευγαρια
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Άμα πήγαιναν θα πήγαινα και γω
Ακριβώς. Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά άμα πήγαιναν γυναίκες, ίσως να μου κινούσαν τα τσοντοσινεμά το ενδιαφέρον.
Έτσι δεν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Δεν ξέρω για τις γυναίκες, εγώ πάντως έχω να πάω από τότε με τα "2 έργα σεξ, 1 καράτε".
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Η καλύτερη σε όλαΗ κυρά Γιώργαινα είναι καλή νοικοκυρά?
Kassie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2018
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
Δικιο εχεις με παρεα πιο ευκολοΚαλησπέρα… μα και γω γυναίκα που είμαι που μπήκα να δω τι παίζει… και μόνο που διαβάζω για ζόμπι και πούστηδες μόνο.. σορρυ αλλα δύσκολα πας ακόμα κ αν γουστάρεις και το έχεις φαντασίωση
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Τυπισσα αν εννοείς το downtown, τα ζόμπι πανε αργά το βράδυ μετά τις 12.Καλησπέρα… μα και γω γυναίκα που είμαι που μπήκα να δω τι παίζει… και μόνο που διαβάζω για ζόμπι και πούστηδες μόνο.. σορρυ αλλα δύσκολα πας ακόμα κ αν γουστάρεις και το έχεις φαντασίωση
Οι πουστιδες που λες σιγά μην σε ενοχλήσουν.
Αν πας απόγευμα σίγουρα θα βρεις αντρες να παίξεις αν το επιθυμείς.
Για αλλά τσοντοσινεμα όπως το Αθηναικον δεν στο συνιστώ θα σε κατασπαράξουν μόλις μπεις.
Μια καλή επιλογή θα ήταν και το Ατραξ στο Γκάζι.
Πιο μικρό βέβαια χωρίς μεγάλη αίθουσα προβολής αλλά με καθαρές και βολικές καμπίνες.
μην το λες....εχω δει αρκετους ''πουστηδες'' να γαμανε γκομενα στο ΑΤ , αφου βεβαια πριν ειχαν κατσει και τον εφαγαν απο αλλους ή και γαμησαν καποιον Ακομα και εναν γερο εχω δει (που αλλη μερα φοραγε στρινγκ και τακουνια) να κυνηγαει να γαμησει γκομενα. οποτε οι χαρκτηρισμοι δεν παιζουν. Ξυπνανε αγρια ενστικτα αναλογα τη μερα και τον κοσμο )Τυπισσα αν εννοείς το downtown, τα ζόμπι πανε αργά το βράδυ μετά τις 12.
Οι πουστιδες που λες σιγά μην σε ενοχλήσουν.
Αν πας απόγευμα σίγουρα θα βρεις αντρες να παίξεις αν το επιθυμείς.
Για αλλά τσοντοσινεμα όπως το Αθηναικον δεν στο συνιστώ θα σε κατασπαράξουν μόλις μπεις.
Μια καλή επιλογή θα ήταν και το Ατραξ στο Γκάζι.
Πιο μικρό βέβαια χωρίς μεγάλη αίθουσα προβολής αλλά με καθαρές και βολικές καμπίνες.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Για πες τύπισσα εσύ τι ακριβώς ψάχνεις μήπως μπορούμε να σ εξυπηρετήσουμεΚαλησπέρα… μα και γω γυναίκα που είμαι που μπήκα να δω τι παίζει… και μόνο που διαβάζω για ζόμπι και πούστηδες μόνο.. σορρυ αλλα δύσκολα πας ακόμα κ αν γουστάρεις και το έχεις φαντασίωση
Beautyfulgirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2022
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Εκεί πάνε όλοι οι περιθωριακοί και οι σκατοφατσες.Εχω πάει με τον δικό μου και τρόμαξα με κι οι δυο.Ασε που πάνε και οι παντρεμένοι που ψάχνονται λες και είναι μπακουρια.Μακρυα από εκεί ,κοπέλα μου.Καλησπέρα… μα και γω γυναίκα που είμαι που μπήκα να δω τι παίζει… και μόνο που διαβάζω για ζόμπι και πούστηδες μόνο.. σορρυ αλλα δύσκολα πας ακόμα κ αν γουστάρεις και το έχεις φαντασίωση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K