Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Έχει που τα κάνουν και μεγαλύτερες..η πλειοψηφία βασικα
Χωρισμένες ή μίσανδρα μπάζα
Έχει που τα κάνουν και μεγαλύτερες..η πλειοψηφία βασικα
Ε ναι προφανώς..Χωρισμένες ή μίσανδρα μπάζα
Ξερετε φιλους ή γνωστους, που, με μεγαλη αλλαγή στο χρηματικό στατους (πχ απο φτωχοι πιασανε καλη δουλεια, ή απο τον πλουτο που ειχαν κάποτε, καταντησαν παριες), είδαν και την ανάλογη εξέλιξη στο γκομενικό ζήτημα;
Εγώ πάντως όσους ξέρω να βγάζουν κάτω από 1,5 χιλιάρικο υποφέρουν ολοι στο ίδιο καζάνι μπου, μαλακίας, στούντιο κ τούμπαλιν
Για τα γουστα της μέσης ελληνιδας ενάμισι χιλ είναι ο βασικός.. Κάτω απο 1000 δεν σε βλέπουν κανΜε 1500 αν είναι μπου και μαλακία,κάτι κάνουν λάθος
Αρκετους στην πρωτη κατηγορια, καμια διαφοροποιηση στο γκομενικο. Ολοι τους εγιναν πιο γιωταδες απο οτι πριν, μερικοι παντρευτηκαν ελλεεινιδα και εχουν λιωσει στην μιζερια. 2-3 ατομα απο την κατηγορια hero2zero, δυνατα χαρτομουτρα, τις ιδιες ρωσοουκρανες που τους νταντευαν πριν που ειχαν φραγκα εχουν και τωρα.Ξερετε φιλους ή γνωστους, που, με μεγαλη αλλαγή στο χρηματικό στατους (πχ απο φτωχοι πιασανε καλη δουλεια, ή απο τον πλουτο που ειχαν κάποτε, καταντησαν παριες), είδαν και την ανάλογη εξέλιξη στο γκομενικό ζήτημα;
Εγώ πάντως όσους ξέρω να βγάζουν κάτω από 1,5 χιλιάρικο υποφέρουν ολοι στο ίδιο καζάνι μπου, μαλακίας, στούντιο κ τούμπαλιν
Τα παραμερεί γιατί οι ίδιες επιλέγουν να δουλεύουν μαύραΜα καμία ιερόδουλη δε θα έδινε το κορμί της τσάμπα.
Μην ξεχνάμε ότι η πολιτεία παραμερεί τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Δεν το κάνουν επίτηδες.Είναι περίεργο το νομοσχέδιο για την πορνεία συν το ότι τα κυκλώματα τις περιορίζουν.Τα παραμερεί γιατί οι ίδιες επιλέγουν να δουλεύουν μαύρα
Τα παραμερεί γιατί οι ίδιες επιλέγουν να δουλεύουν μαύρα
Όχι βέβαια αλλά αν δεν πληρώνεις μία, πώς να αξιώνεις δικαιώματα; Και το κράτος από πού θα βγάλει για να δώσει; (Κούλη, τα φιλιά μουΛογικό δεν είναι.
Θα ήθελε κάνεις να φορολογείται με 33% εαν μπορεί να μη πληρώνει μια;
Ξερετε φιλους ή γνωστους, που, με μεγαλη αλλαγή στο χρηματικό στατους (πχ απο φτωχοι πιασανε καλη δουλεια, ή απο τον πλουτο που ειχαν κάποτε, καταντησαν παριες), είδαν και την ανάλογη εξέλιξη στο γκομενικό ζήτημα;
Για τα γουστα της μέσης ελληνιδας ενάμισι χιλ είναι ο βασικός.. Κάτω απο 1000 δεν σε βλέπουν καν
Όχι βέβαια αλλά αν δεν πληρώνεις μία, πώς να αξιώνεις δικαιώματα; Και το κράτος από πού θα βγάλει για να δώσει; (Κούλη, τα φιλιά μου
Έχω την unpopular opinion ότι οι Ελληνίδες -δέν- ενεργοποιούνται από το χρηματικό, τουλάχιστον σε ηλικίες που ακομα φτουράνε εμφανισιακά. Ίσως κατόπιν εορτής όταν έχουν σαπίσει ή ύστερα από μεγάλα στραπάτσα. Μέχρι να γίνει αυτό (και με την τσέπη του μπαμπά ), εστιάζουν σε μούσια, μαγκιές κλανιές και τυπακια με χαϊμαλιά, tattoo κλπ. Οι ξένες που έχουν φαει σκατό με το φτυάρι, έχουν άλλο επίπεδο στρατηγικής και άλλες προτεραιότητες. Ξέρω προσωπικά παρά πολλές Ελληνίδες 40+ ραφάτες, άνεργες χωρίς στον ήλιο μοίρα που εστιάζουν στα παραπάνω μέχρι τελικής πτώσης.
αφου προχτες ρε σαλιγκαρε κερατα μας ελεγες οτι το 70% δεν γαμιεται και προτιμαει ρε τομ χανκς να μεινει αγαμητο απτο να κοιταξει κατι βρωμιαρηδες χοντρους σαν εσενα ρε τιτανικε της ζωης, σημερα ξαφνικα τα εχουν ζησει ολα και εχουν εμπειριες;Στα μούσια και τα τατου εστιάζουν μέχρι τα 30.Μετά μια χαρά ενεργοποιούνται απο το χρηματικό.Το θέμα είναι ότι μέχρι τότε τα'χουν ζήσει όλα κι έχουν πολύ παραπάνω εμπειρίες.Όταν οι πιο πολλοί πχ τα πιναν με τις μπακουροπαρέες τους και μετά τον έπαιζαν,αυτές γαμιόντουσαν και ταξίδευαν με γκόμενους.Εξαιρέσεις κάποιες που παντρεύτηκαν μικρές,χωρίσαν και στα 30+ θέλουν να φανε όση πούτσα δεν φάγανε στα νιάτα τους (ακόμα κι απο πιτσιρίκους)