tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Γυμνισμό πάντα και γαμίσια LIVE !!!!!
Οι κοπέλες δεν ήταν μαζί σου απ όσο καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σουΕίχα πάει σε μια παραλία γυμνιστών σήμερα στην Αττική, πολύ λίγος κόσμος.
Α' σκηνικό:
Σε μια φάση έρχονται 3 κοπέλες γύρω στα 25. Βγάζουν τα ρούχα κάνουν την πρώτη βουτιά, εγώ εκείνη την ώρα κολυμπούσα στα βαθιά. Βγαίνοντας βλέπω έναν τύπο ντυμένο να κάθεται πάνω από την παραλία και να παίρνει μάτι, κάνοντας ότι αγναντεύει τη θάλασσα. Σηκώνομαι και τον καρφώνω χωρίς να του πω κάτι, μπας και την κάνει. Περνάει κανα 10-λεπτο εκεί αυτός. Μόλις βγαίνουν οι κοπέλες από τη θάλασσα γυρνάω, τον κοιτάω και τον βλέπω με το κινητό στο χέρι να πάει να βγάλει φωτό τις κοπέλες. Σηκώνομαι να πάω προς το μέρος του, έφυγε τρέχοντας.
Β' σκηνικό:
Λίγα λεπτά αργότερα, σκάει ένας εξηντάρης, στήνει ομπρέλα στα 5 μέτρα από τις κοπέλες και κάθεται σε καρέκλα που είχε φέρει μαζί του. Την καρέκλα την έβαλε όχι προς τη θάλασσα αλλά προς τις κοπέλες και ανοίγει τα πόδια επειδικτικά. Μετά από λίγο αρχίζει να ψιλοχαιδεύει τον πούτσο του επειδικτικά προς τις κοπέλες οι οποίες δεν τον κοιτούσαν καν. Εντωμεταξύ φύσαγε και με το ένα χέρι κράταγε την ομπρέλα και με το άλλο τον έπαιζε. Εντωμεταξύ είχε έρθει και ένας νεαρός άξεστος κι αυτός και έκανε το ίδιο 5 μέτρα αλλά από την άλλη πλευρά.
Το happy end: Σε κάποια φάση γυρνάει η μια κοπέλα και λέει στο γέρο "μπορείς να σταματήσεις αυτό που κάνεις γιατί νοιώθω άβολα;" Μετά από 5 λεπτά γέρος και νέος σηκωθήκανε και φύγανε. Με το που φύγανε ηρεμήσαμε και συνεχίσαμε το μπανάκι μας.
ΩραίοςΞέρει κανείς καμιά Χαλκιδική πρώτο πόδι κοντά στις φωκαιες να πάω με τη γυναίκα μου?αλλά να είναι ευκολα προσβάσιμη και να χει κοσμο
Ξέρεις?Ωραίος
Άμα ήξερα θα σου έλεγα..Ξέρεις?
Πλησιάζουν οι ανώμαλοι συνήθως. Γι αυτό λέω ότι στην Αττική πλέον δε αξίζει.Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μας κοιτάνε (καλά τη γυναίκα μου κοιτάνε όχι εμένα)πρόβλημα έχουμε να πλησιαζουν
Μυστη βλεπω εχει σοβαρεψει η κατασταση. Δεν θελει παιχνιδια η κυρια??Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μας κοιτάνε (καλά τη γυναίκα μου κοιτάνε όχι εμένα)πρόβλημα έχουμε να πλησιαζουν
Ισχύει για μένα τις καλύτερες φάσεις ΚαπεΠλησιάζουν οι ανώμαλοι συνήθως. Γι αυτό λέω ότι στην Αττική πλέον δε αξίζει.
Στα νησιά είναι άλλη φάση, εκεί μπορεί να γίνει σκηνικό άνετα γιατί πάνε και ψάχνονται πολλές...
Χαχαχαχα κρυβε λόγια εσύ.Μονο inboxΜυστη βλεπω εχει σοβαρεψει η κατασταση. Δεν θελει παιχνιδια η κυρια??
Ευχαριστούμε παιδιαΠαραλίες γυμνιστών με updates χρηστών ανά έτος έχει στο
places for nudism - Captain Barefoot
Captain Barefoot's Guide to Greek island beaches where you can swim and sunbathe without clotheswww.capnbarefoot.info
Μην μπερδεύουμε τον γυμνισμό με το «παιχνίδι», σεξ κλπ. Υπάρχουν και γυμνιστές που πάνε σαν οικογένεια μαζί με τα παιδιά τους.
πριν μερικές ημέρες στον Άγιο Νικόλα στο ανάβησο, ένας 40άρης, προφανώς μόνιμος θαμώνας της παραλίας, αργά το απόγευμα είχε κατεβάσει τουλάχιστον 3-4 μπύρες, και μιλούσε εκεί με παρακείμενα ζευγάρια. Μιλούσε τόσο δυνατά που τον άκουγες κ από τα 5μ και από τα 10μ.. Κάποια στιγμή μιλούσε με ένα ζευγάρι (γονατιστός, τα πράγματα του ήταν πιο πολύ πέρα) και εκεί που μιλούσε πάει σε μια γωνία κ κατουράει στην παραλία όρθιος ..Ο γυμνισμος στην Αττική έχει δυστυχώς κινδύνους όπως ανέφεραν πολλοί...αρκετοί πουστηδες ενοχλητικοί και ματάκηδες που έχουν και θράσος...
Έχω δει 1-2 σκηνικά και ξενέρωσα, βέβαια σε μία ήσυχη που πάω ευτυχώς είναι κομπλέ η κατάσταση ακόμα