Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
ε ναι ετσι ειναι σωστο , αφου οι παραλιες γυμνιστων ειανι γεματες απο γυναικες μονες και παρεες γυναικων!!!!
Κάνω το μπανάκι και φεύγω είναι κάτι αλλά ναυάγια που πάνε κάθονται μέχρι να σβήσει ο ήλιος μπας γαμησουν η πάρουν μάτι άλλους να γαμανε και αυτοί είναι οι ενοχλητικοί τύποι γενικά εγώ πάω να ηρεμήσω να κάνω το μπάνιο μου και ο άλλος έρχεται να προστεθεί βάρος στο υπόλοιπο σύστημα της παραλίας

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Τύποι που έχουν γυμνισμό ριμπας; Μόνο χειμώνα έχω δει γυμνιστές εκεί

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.091
Πόντοι
446
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΛΛΟΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ "ΑΝΤΩΝΗΣ", ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ , ΣΤΟ 5ΛΕΤΠΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΦΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.
Δε νομίζω ότι μαζεύτηκε. Απλα ίσως σου έτυχε να μην είχε όρεξη.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.091
Πόντοι
446
πριν κάνα 10ημερο (ίσως κ λίγο παραπάνω, βασικά τότε ήταν η δική μου προτελευταία φορά, πιθανόν να έχει πάει πιο πολλές φορές στο ενδιάμεσο) πάλι εκεί ήταν κ το ίδιο βιολί ..
Πάνω κάτω σε αυτή τη χρονική περίοδο πέτυχα κι εγώ έναν κοντα στα 55-60 να τον παίζει στα 3 μέτρα απο ζευγαράκι νέων.
Όσο πάει και χειροτερεύει η κατασταση σε αυτή την παραλία.
Κρίμα γιατί ως μικτή κράταγε λίγο τον τύπο της, σε σχέση με τις άλλες κοντινές στην Αθήνα που είναι η "χαρα" των gay.

Προς Θεού δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους. Με πειράζει το γεγονός που δε μένουν στο να χαιρόμαστε όλοι την παραλία αλλα έρχονται πιο πολυ για ψωνηστήρι και γίνονται εξίσου ενοχλητικοί με όσους έρχονται να τον παίξουν παίρνοντας μάτι.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.091
Πόντοι
446
ε ναι ετσι ειναι σωστο , αφου οι παραλιες γυμνιστων ειανι γεματες απο γυναικες μονες και παρεες γυναικων!!!!
Που το είδες αυτό? Ισα ίσα που όσο πάει και μειώνονται λόγω των ενοχλητικων.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τύποι που έχουν γυμνισμό ριμπας; Μόνο χειμώνα έχω δει γυμνιστές εκεί
Είναι μιξ η παραλία στο Ρίμπας και για την ώρα υσηχα και νορμάλ απλά έχει πολλά ζευγάρια με μαγιό και της γυναίκες απλά να κάνουν τοπλες σχεδόν όλες

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Είναι μιξ η παραλία στο Ρίμπας και για την ώρα υσηχα και νορμάλ απλά έχει πολλά ζευγάρια με μαγιό και της γυναίκες απλά να κάνουν τοπλες σχεδόν όλες
Πού ακριβώς JF? Δεξιά μετά την παραλία που είναι κολπάκι. Σοβαρά καλοκαίρι δεν έχω δει φέτος καθόλου γυμνιστές. Για πες..

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Πού ακριβώς JF? Δεξιά μετά την παραλία που είναι κολπάκι. Σοβαρά καλοκαίρι δεν έχω δει φέτος καθόλου γυμνιστές. Για πες..
Στο κολπακι και στο πλαει που έχει μια εσωτερική με ένα άλλο κολπακι εκεί μέσα συνήθως πάω εγώ γυμνός

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
303
Πόντοι
26
κάτι ανάλογο είχε τύχει και σε μένα κ μια φίλη, πριν πολλά χρόνια (νομίζω κάπου το 2015 με 16) όταν την είχα φέρει για να .. "μυηθεί"...
Μια που ήρθε κ μια που δεν ξαναπάτησε ..

Πάλι πριν 3 χρόνια με άλλη φίλη, αρκετά εμφανίσιμη (1,75 μελαχρινή, από Ισπανία) μόλις παρκάραμε στην παραλία, ήρθε στα 2μ κ τον έπαιζε κανονικότατα μπροστά μας, μέχρι που τα μαζέψαμε κ πήγαμε σε άλλη "καβάτζα"
Iσχύει κι εμείς Αγιο Νικόλαο δε ξαναπατάμε την έχουν χαλάσει. Πήγαμε για μπάνιο με τη δικιά μου και κάτσαμε τέρμα άκρη αριστερά απλά για να έχουμε ηρεμία. Λοιπόν ήταν ένας απίθανος τύπος ο οποίος επειδή δε φαινόμασταν και πολύ κολύμπούσε και είχε αράξει μισή ώρα τουλάχιστον μέσα στη θάλασσα (λίγο στα πιο βαθιά) και φαινόταν μόνο το μισό κεφάλι του κοιτώντας προς τα εμάς ολοφάνερα . Η πλάκα ήταν πως νόμιζε ότι δε θα τον πάρουμε χαμπάρι. Σε σχέση με άλλα σκηνικά που διάβασα είναι πιο light αλλά οκ και πάλι είναι πολύ ενοχλητικό. Αττική δεν υπάρχουν παραλίες γυμνιστών που να αξίζουν δυστυχώς. Καβάτζες ναι ένα σωρό βέβαια.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Που θα παμε σήμερα ? ΒΔ άνεμο εχει ... Ίσως Κινέτα είναι καλά σήμερα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
Iσχύει κι εμείς Αγιο Νικόλαο δε ξαναπατάμε την έχουν χαλάσει. Πήγαμε για μπάνιο με τη δικιά μου και κάτσαμε τέρμα άκρη αριστερά απλά για να έχουμε ηρεμία. Λοιπόν ήταν ένας απίθανος τύπος ο οποίος επειδή δε φαινόμασταν και πολύ κολύμπούσε και είχε αράξει μισή ώρα τουλάχιστον μέσα στη θάλασσα (λίγο στα πιο βαθιά) και φαινόταν μόνο το μισό κεφάλι του κοιτώντας προς τα εμάς ολοφάνερα . Η πλάκα ήταν πως νόμιζε ότι δε θα τον πάρουμε χαμπάρι. Σε σχέση με άλλα σκηνικά που διάβασα είναι πιο light αλλά οκ και πάλι είναι πολύ ενοχλητικό. Αττική δεν υπάρχουν παραλίες γυμνιστών που να αξίζουν δυστυχώς. Καβάτζες ναι ένα σωρό βέβαια.
Γιατι παρεξηγηθηκες τυπε?? Ματι διακριτικα σας επαιρνε ο ανθρωπος και απο αποσταση. Εγω καθε φορα που κανω γυμνισμο παιζω διακριτικα την πουτσα μου.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ Ο "ΑΝΤΩΝΗΣ"

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
303
Πόντοι
26
Γιατι παρεξηγηθηκες τυπε?? Ματι διακριτικα σας επαιρνε ο ανθρωπος και απο αποσταση. Εγω καθε φορα που κανω γυμνισμο παιζω διακριτικα την πουτσα μου.
Mα δε κάναμε τίποτα για να μας πάρει μάτι.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.014
Πόντοι
5.956
Καλος μαλακας είσαι!
Κάτι σαν εσενα κατεστρεψαν την έννοια του γυμνισμου στην ελλαδα!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
Καλος μαλακας είσαι!
Κάτι σαν εσενα κατεστρεψαν την έννοια του γυμνισμου στην ελλαδα!
Τυπε αν παρεξηγηθηκες στ'@ρχιδια μου, βαλε μαγιω και τραβα παραδιπλα.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.014
Πόντοι
5.956
Τυπε αν παρεξηγηθηκες στ'@ρχιδια μου, βαλε μαγιω και τραβα παραδιπλα.
Μωρή αδελφω εγώ κανω γυμνισμο 45 χρόνια τώρα κάτι πουστρες σαν εσενα καταστρεψανε τις παρσλιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom