Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 67 69,8%
  • οχι

Ψήφοι: 29 30,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
σκεφτοσουνα πολυ ωρα για να γραψεις την εξυπναδα σου ??
τι παιζει ρε παιδια με το site ? εχει γινει τελειως για τον π@@τσο ?? μονο τα λυγουρια εχουν μεινει εδω ??
Εμμμ μου λες πηγές στην Κινέτα και δεν σου αρέσε, για γυμνισμό πηγές η να βρεις γαμιά για την φίλη σου έλεος, ποίο καθαρά νερά είναι στην Κινέτα και μετά στη παραλία στο αγκίστρι

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.787
Πόντοι
4.546
παιδια καμια παραλια για γυμνισμο για να παω με την κοπελα μου στην αττικη ξερουμε ?? περυσι πηγαμε στην κινετα και ηταν μονο γεροι γκευ και ξενερωσαμε την ζωη μας....
Στα λιμανάκια ξέρω ότι υπάρχει (ή υπήρχε) μια παραλία γυμνιστών, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι για ζευγάρια...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.420
Πόντοι
2.306
Τυπε όντως τι ψάχνεις?
Αν θες παραλία γυμνισμό, δηλαδη μαύρισμα η γενικά μπάνιο γυμνός τι σε πειράζουν οι γκει οι οι γέροι?
Αν θες παιχνίδι ή γενικά να παίρνεις μάτι πες το ξεκάθαρα..
Αλλιώς θα έρχονται σχόλια σαν των συναγωνιστων παραπάνω..

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μάστορα τραβά στο πικπα στην Βούλα καθαρά είναι δίπλα το μπαλουξ αν δεν σου αρέσει

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
σκεφτοσουνα πολυ ωρα για να γραψεις την εξυπναδα σου ??
τι παιζει ρε παιδια με το site ? εχει γινει τελειως για τον π@@τσο ?? μονο τα λυγουρια εχουν μεινει εδω ??
θέλεις σοβαρή απάντηση? αυτοί που κάνουν γυμνισμό τους αρέσει η διακριτικότητα, κανείς δεν θα σου προτείνει εδώ τις καβάτζες του για να βρει φέτος το καλοκαίρι να γίνεται λαϊκή πανήγυρις.
Εσύ προφανώς και έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου για να ψάχνεις πληροφορίες και σίγουρα όχι την ιστορία με την υποθετική κοπέλα σου.
Άρα αρκέσου στην Κινέτα με τους ανώμαλους.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ο τύπος είναι φαινόμενο αρκεί να διαβάσετε την μια και μοναδική κριτική του και θα καταλάβετε τέλος πάντων οι ποίο κοντινή παραλία για μπάνιο γυμνισμό και ήσυχη από ματακιδες είναι το ΠΙΚΠΑ Βούλας

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.675
Πόντοι
3.556
παιδια καμια παραλια για γυμνισμο για να παω με την κοπελα μου στην αττικη ξερουμε ?? περυσι πηγαμε στην κινετα και ηταν μονο γεροι γκευ και ξενερωσαμε την ζωη μας....
τύπε αν δεν βρεις παραλια δοκιμασε πισινα με νεροτσουλήθρα να πουμε :confused::confused::confused:

Συνημμένα

• CF6E7184-210B-4A39-AE5E-88F92E85FF52.jpeg
    CF6E7184-210B-4A39-AE5E-88F92E85FF52.jpeg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 174

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μερικοί ψάχνουν να βρουν κόσμο να αρχίσουν συζήτησης υποθετικές, για να ασχοληθεί ο κόσμος εδώ μέσα μαζί τους αυτό βλέπω εγώ στα λίγα χρόνια που είμαι μέλος εδω,ας ξεχωρίσουμε πλέων το κολύμπι τον γυμνισμό από το παιχνίδι το ερωτικό ρε παίδες γιατί έχουμε γεμίσει επικίνδυνους μην χαρακτηρίσω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Μερικοί ψάχνουν να βρουν κόσμο να αρχίσουν συζήτησης υποθετικές, για να ασχοληθεί ο κόσμος εδώ μέσα μαζί τους αυτό βλέπω εγώ στα λίγα χρόνια που είμαι μέλος εδω,ας ξεχωρίσουμε πλέων το κολύμπι τον γυμνισμό από το παιχνίδι το ερωτικό ρε παίδες γιατί έχουμε γεμίσει επικίνδυνους μην χαρακτηρίσω
έχει και ανώμαλους που ψάχνουν καινούργια στέκια να ενοχλήσουν κόσμο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506

Eγγυηση και κοντα! Αττικη και μαλακιες...

:rockon:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σαντορινη κοντα στην οια εχει μια δυσπροσιτη παραλια που ηταν μονο ζευγαρια

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τι λες ρε φίλε υπερβολικός είσαι για μια μαλακιά να βρεθούμε στην Σαντορίνη, μάλλον δεν καταλάβατε ότι μιστης τη ρόλο παίζει

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Στην Αττική μόνο ο Ραμνούντας έχει μείνει σχετικά ανέγγιχτος.Σε όλες τις άλλες εμφανίζονται οικογένειες που δεν κάνουν φυσικά ούτε topless και μάλιστα απαιτούν να φοράς μαγιό!Πάνε εκεί για να αποφύγουν τον κόσμο στις άλλες..Άσε τη μόδα με τα drones...Εκεί που έχεις ξαπλάρει στην παραλία και απολαμβάνεις τον ήλιο,ακούς προπέλα ανοίγεις τα μάτια σου και πετάει ένα drone...Πέρσι ένας ξένος το πέτυχε με πέτρα!!!Ο χειριστής το πέταγε χαμηλά και του πετάει μια πέτρα....

Le Papar

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Για γυμνισμό μακριά από Αθήνα φίλε, όσο πιο μακριά μπορείς. Οι παραλίες γυμνιστών κοντά στην Αθήνα είναι απλά γεμάτες ματάκηδες και ηδονιστές. Δεν γίνεται να ηρεμίσεις ενώ σας γυροφέρνουν σαν τις ύαινες να χαζέψουν τα καλαμπαλικια σας. Και αν είστε και ωραίο ζευγάρι την έκατσες. Τον γυμνισμό τον χαίρεσαι όταν σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας. Ακόμα καλύτερα αν είστε τελείως μόνοι, εκεί νιώθεις γαλάζια λίμνη με τη δικιά σου ;)
Θα σου δώσω μερικούς αγαπημένους μου προορισμούς που δεν μαζεύουν ματάκηδες αλλά τις πριβέ παραλίες θα πρέπει να τις βρεις μόνος γιατί θέλω να παραμείνουν πριβέ ;) .

Παρίσσαινα Πήλιο
Μυρτιότισσα Κέρκυρα
Γλώσσα Μεσσηνία
Καλαμιές Πάρος

Le Papar

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Ελπίζω φυσικά να μην δίνω πληροφορίες σε έναν ακόμα ματάκια. Ούτως ή άλλως στις παραπάνω παραλίες οι άνθρωποι όταν καταλάβουν ματάκια τον παίρνουν με τις πέτρες.

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.927
Πόντοι
1.191
ραμνουντα πηγαινε εχει ζευγαρια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Για γυμνισμό μακριά από Αθήνα φίλε, όσο πιο μακριά μπορείς. Οι παραλίες γυμνιστών κοντά στην Αθήνα είναι απλά γεμάτες ματάκηδες και ηδονιστές. Δεν γίνεται να ηρεμίσεις ενώ σας γυροφέρνουν σαν τις ύαινες να χαζέψουν τα καλαμπαλικια σας. Και αν είστε και ωραίο ζευγάρι την έκατσες. Τον γυμνισμό τον χαίρεσαι όταν σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας. Ακόμα καλύτερα αν είστε τελείως μόνοι, εκεί νιώθεις γαλάζια λίμνη με τη δικιά σου ;)
Θα σου δώσω μερικούς αγαπημένους μου προορισμούς που δεν μαζεύουν ματάκηδες αλλά τις πριβέ παραλίες θα πρέπει να τις βρεις μόνος γιατί θέλω να παραμείνουν πριβέ ;) .

Γλώσσα Μεσσηνία
Τη γλώσσα ξεχάστε τη...Πάνε όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ που θέλουν να κατασκηνώσουν,στήνουν αντίσκηνα και κυκλοφορούν με παντελόνι!!!Ούτε καν την μπλούζα τους δε βγάζουν.Και φυσικά αν κάνεις ότι γδύνεσαι σου τη λένε...Το έζησα πέρσι...Ωραία παραλία αλλά καταστράφηκε από τους δήθεν...Κάποτε ήταν ωραία παραλία αλλά πλέον όχι.Τουλάχιστον όχι Ιούλιο,Αύγουστο,Σεπτέμβριο.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
ραμνουντα πηγαινε εχει ζευγαρια
Έχει και μεμονωμένους.Αλλά όποιος θέλει να πάει για μάτι θα τις αρπάξει τις κλωτσιές του.Και φυσικά μη σκέπτεστε για βίντεο και φωτογραφίες.Αφήστε τον κόσμο να απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο χωρίς άγχος.

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Πήγαινα πολλά χρόνια για γυμνισμό σε παραλίες της Αττικής, κυρίως Λιμανάκια και Χαμολιά αλλά οι ματακηδες και τα λιγουρια δεν σε άφηναν σε ησυχία.
Τα τελευταία χρόνια γυμνισμό μόνο εκτός Αττικής. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα.

αιδια καμια παραλια για γυμνισμο για να παω με την κοπελα μου στην αττικη ξερουμε ?? περυσι πηγαμε στην κινετα και ηταν μονο γεροι γκευ και ξενερωσαμε την ζωη μας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom