Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
παιδια καμια παραλια για γυμνισμο για να παω με την κοπελα μου στην αττικη ξερουμε ?? περυσι πηγαμε στην κινετα και ηταν μονο γεροι γκευ και ξενερωσαμε την ζωη μας....
φίλε επειδή στην Αττική [και όχι μόνο] έχω πάει σε όλες μαζί με τη σχέση μου ή και μόνος η μόνη που είναι πολύ οκ για ζευγάρι χωρίς κάγκουρες είναι στο ΚΑΠΕ προς στο Σούνιο...

• Like
Αντιδράσεις: dimer

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
φίλε επειδή στην Αττική [και όχι μόνο] έχω πάει σε όλες μαζί με τη σχέση μου ή και μόνος η μόνη που είναι πολύ οκ για ζευγάρι χωρίς κάγκουρες είναι στο ΚΑΠΕ προς στο Σούνιο...
Αυτό ακριβώς..

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Αθήνα για σοβαρό γυμνισμό μόνο ΚΑΠΕ. Η αγαπημένη μου όμως είναι η Ραμνούντα αλλά κάθε φορά που παω κλαίω το αμάξι μου.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αθήνα για σοβαρό γυμνισμό μόνο ΚΑΠΕ. Η αγαπημένη μου όμως είναι η Ραμνούντα αλλά κάθε φορά που παω κλαίω το αμάξι μου.`

Αθήνα για σοβαρό γυμνισμό μόνο ΚΑΠΕ. Η αγαπημένη μου όμως είναι η Ραμνούντα αλλά κάθε φορά που παω κλαίω το αμάξι μου.
Άστα φίλε...Έχουν μείνει αναρτήσεις εκεί..Αν δεις γύρω γύρω μπορεί να βρεις κανά σπασμένο αμορτισέρ καμία πεταμένη και στραβιά ζάντα...Αρμα θέλεις για να κατέβεις το μονοπάτι...

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Άστα φίλε...Έχουν μείνει αναρτήσεις εκεί..Αν δεις γύρω γύρω μπορεί να βρεις κανά σπασμένο αμορτισέρ καμία πεταμένη και στραβιά ζάντα...Αρμα θέλεις για να κατέβεις το μονοπάτι...
Φέτος το καλοκαίρι μου φαίνεται θα νοικιάζω κανένα 4x4 να πηγαίνω να ευχαριστιεμαι μπανάκι.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φέτος το καλοκαίρι μου φαίνεται θα νοικιάζω κανένα 4x4 να πηγαίνω να ευχαριστιεμαι μπανάκι.
Ένας φίλος έχει ένα Nisan Navara και πάμε.Αυτό κάνει για τη δουλειά αυτή.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
η αττικη επειδη περιβαλεται απο θαλασσα, εχει παρα μα παρα πολλες καβατζες για γυμνισμο και "δημοσια" πορνοσταριλικια. Με ενα αμαξι αμα παρεις παραλιακα γυρω γυρω, στα σημεια που δεν εχει οργανωμενες παραλιες και σπιτια, ειδικα πιο μεσημεροαπογευμα, τσιτσιδωνεσαι ανετα χωρις ματακηδες, πουστηδες, πουριτανους γειτονες, κτλ.
Θελει λιγο ψαξιμο αλλα ειδικα στην νοτια και ανατολικη μερια εχει πολλα ερημικα μερη. Απλα παιρνεις ενα κουλερ για τις μπυρες :tits2: Κανεις μας φανταζομαι δεν θα δωσει περισσοτερες πληροφοριες για να μη γεμισουμε περιεργους, οποιος θελει ψαχνει και βρισκει

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το λάθος που κάνουν πολοί,ιδίως οι νέοι στο "σπορτ",είναι να νομίζουν ότι γυμνισμό κάνει ο ψωλαράς,η γκομενάρα με το μοντελέ σώμα και τη φάτσα την τέλεια.ΛΑΘΟΣ.Γυμνισμό κάνει όποιος θέλει να απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο χωρίς κανένα ρούχο.Βλέπω σε παραλίες που μπορείς να κάνεις γυμνισμό,να είναι π.χ ένα γυμνός να πλησιάζουν κοντά άτομα και να ντρέπονται να αλλάξουν στην παραλία.Βλέπεις κοπέλες να τυλίγουν την πετσέτα για να βγάλουν το κιλοτάκι και να βάλουν το μαγιό...Επίσης σε κάποιες παραλίες που μπορείς να κάνεις γυμνισμό και υπάρχει άπλετος χώρος να κάνουν όσοι θέλουν το μπάνιο τους με μαγιό,να αναγκάζεται ο γυμνιστής ή η γυμνίστρια να ντυθεί.Γράψτε τους κανονικά,ιδίως αν έχετε πάει πρώτοι στην παραλία,έχουν επιλογή να πάνε πιο πέρα.Δε μιλάμε για παραλίες της Αθήνα φυσικά αλλά σε άλλα μέρη ιδίως σε τουριστικά μέρη.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.186
Πόντοι
7.636
Ποια παραλία παίζει εδώ Αθήνα;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ποια παραλία παίζει εδώ Αθήνα;
Πιο πάνω απαντήθηκε.ΨΑΞΕ.Ακόμα και αν ξέρει κάποιος/α μια παραλία δε θα τη γράψει εδώ,διότι δυστυχώς θα "καεί" από ενοχλητικά λιγούρια και άτομα που απλώς θέλουν μια παραλία δική τους για να κάνουν με μπούργκα μπάνιο...

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.186
Πόντοι
7.636
Πιο πάνω απαντήθηκε.ΨΑΞΕ.Ακόμα και αν ξέρει κάποιος/α μια παραλία δε θα τη γράψει εδώ,διότι δυστυχώς θα "καεί" από ενοχλητικά λιγούρια και άτομα που απλώς θέλουν μια παραλία δική τους για να κάνουν με μπούργκα μπάνιο...
Σωστό.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.034
Πόντοι
3.556
νιαμου γυμνιστές μάθετε μπαλίτσα.:takethis: σημασια δεν εχει η παραλια αλλα ποσο καλα καβατζωμενος εισαι να πουμε :headbaning2: ξηγηθητε μάχιμα με πλωτή ψησταριά να γινει μπερδεμα:wanker: μονο προσοχη στα λουκάνικα μην πιασει υποκινούμενο κανα στρακι :gay:και σκασει ακάλεστο για κολατσιό :confused::confused::confused:

Συνημμένα

• FC64F784-6303-4466-A92E-0B09C8E8D0E0.jpeg
    FC64F784-6303-4466-A92E-0B09C8E8D0E0.jpeg
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 137

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
και εγω καπε η ραμνουντα παω ποια , ωραια και υσηχα. ραμνουντα θελει τζιπακι.... προσφατα εμαθα οτι στο καπε μετα την πρωτη παραλια γυμνιστων που συναντας μετα την κανονικη μ, υπαρχει και αλλη μια , παλι γυμνιστων.

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
και εγω καπε η ραμνουντα παω ποια , ωραια και υσηχα. ραμνουντα θελει τζιπακι.... προσφατα εμαθα οτι στο καπε μετα την πρωτη παραλια γυμνιστων που συναντας μετα την κανονικη μ, υπαρχει και αλλη μια , παλι γυμνιστων.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί , μια με μαγιό και η άλλη χωρίς , bonus σπηλιά χεχε

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί , μια με μαγιό και η άλλη χωρίς , bonus σπηλιά χεχε
Εγω εχω παει στην πρωτη μονο , αλλα βλεπω οτι υπαρχει και δευτερη , αυτη που λεει παραλια γυμνιστων 2. ειναι καλυτερα εκει ??

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    736,2 KB · Εμφανίσεις: 177

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.911
Πόντοι
7.815
πριν κάνα 3αρι χρόνια, Σεπτέμβρη μήνα, μεσημέρι Κυριακής, φουλ κόσμο η παραλία και είχαμε ένα λακαμα, πάνω από το βουνό να βγάζει φωτό .. φύγανε πέτρες κ καρφώθηκε ο τρόμπας...

Άντε κ πήρε μερικούς κ@λους, τι κατάλαβε ?

• Like
Αντιδράσεις: Boleyn

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Είμαι γυμνιστής χρόνια και παραδέχομαι πως ανήκω στην κατηγορία των ματάκηδων. Θα παραθέσω την εμπειρία μου και τα συμπεράσματα μου.
  1. Στην Αττική αλλά κι αλλού σε όλες τις παραλίες γυμνιστών υπάρχουν ματάδες. Το χειρότερο είναι μια νοοτροπία που έχουν πολλοί ότι θα τους δώσεις την γυναίκα σου για να την γαμήσουν.
  2. Στην ανατολική και νότια Αττική υπάρχουν πολλά μέρη για γυμνισμό, δεν αναφέρω κανένα, όποιος ψάχνει βρίσκει.
  3. Αν θες να γνωρίσεις γκόμενα σε παραλία γυμνιστών τότε το παιχνίδι παίζεται στα νησιά! 'Όλα τα νησιά μας έχουν την παραλία των γυμνιστών τους. Αυτές οι παραλίες είναι το δικό μου πεδίο άσκησης του φλέρτ.
  4. Τις παραλίες γυμνιστών στην Αττική τις έχουν ρημάξει οι πούστηδες.
  5. Οι γυναίκες γυμνίστριες είναι πολύ μα πολύ προχωρημένες γκόμενες και συχνά πυκνά μισούν τους άνδρες. Όποιος νομίζει πως είναι εύκολες κάνει λάθος, εξαιρούνται ασχημόπαπα και χονδρές.
  6. Στις παραλίες γυμνιστών μπορεί να γίνει τσαμπουκάς και αρκετοί μοναχικοί ματάκηδες είναι ψυχάκηδες. Προσοχη!
  7. Οι οδηγίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τον πως θα στην Ραμνούντα είναι λάθος επίτηδες κι έχουν αναπαραχθεί από πολλές ιστοσελίδες.
  8. Τα λιμανάκια είναι επικίνδυνο μέρος και καλό είναι αν πας να μην είσαι μόνος. Ληστεύουν γύφτοι!
  9. Ότι γκόμενες εμφανίζονται μόνες σε παραλία γυμνιστών συνήθως δεν επανεμφανίζονται. Πήγαν μια φορά για την εμπειρία.
  10. Αντίθετα με την κοινή αντίληψη, οι περισσότεροι άνδρες γυμνιστές και οι περισσότερες γυναίκες γυμνίστριες είναι άσχημοι!

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
πριν κάνα 3αρι χρόνια, Σεπτέμβρη μήνα, μεσημέρι Κυριακής, φουλ κόσμο η παραλία και είχαμε ένα λακαμα, πάνω από το βουνό να βγάζει φωτό .. φύγανε πέτρες κ καρφώθηκε ο τρόμπας...

Άντε κ πήρε μερικούς κ@λους, τι κατάλαβε ?
Θα τις ποστάρει εδώ για δικές του ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom