dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θες κονε με το Σπύρο??κολλητε γμωριζεις τον θεο μπουρναζο;
εχεις κανει προπονα μαζι του;
και βεβαια.λιγο πριν μπω στην σχολη.αλλη φαση το ατομο
και συ το ξες ρε νατσοθες κονε με το Σπύρο??
το ατομο σε παει στα ορια,σε πιεζει.τοτε ηταν απο πανω σου συνεχεια τωρα εχει αφησει τον σπυρακο να εποπτευει.οταν με το καλο κατεβεις θα παμε![]()
![]()
![]()
ενα ρε κολλητε και δεν ειπες τιποτα
πες κανα περιστατικο αν δεν βαριεσαι
αν δεν γουσταρεις εδω στειλε πμ
εμπειρειες απο ατομα που τυχον προπονηθηκαν σε αυτο το ναο της γυμναστικης
οτι αυτο ειναι γνησιο gym ενω τα αλλα κεντρα γνωριμιων και χαβαλεΤι το διαφορετικο εχει απο αλλα γυμναστηρια?
ρε πλακα μου κανεις.το θρεντ ανοιχτηκε για αυτους που ξερουν.για την ιστορια ο τυπος ειναι bodybuilderΠοιός είναι αυτός και τι έκανε /κάνει?
Πείτε κανά λόγο παραπάνω εκτός και αν το θρεντ ανοίκτηκε για να δηλώνετε απλά συμμετοχή![]()
οτι αυτο ειναι γνησιο gym ενω τα αλλα κεντρα γνωριμιων και χαβαλε
μητσο δεν ξερουν αυτοι...ρε πλακα μου κανεις.το θρεντ ανοιχτηκε για αυτους που ξερουν.για την ιστορια ο τυπος ειναι bodybuilder
Ποιός είναι αυτός και τι έκανε /κάνει?
Πείτε κανά λόγο παραπάνω εκτός και αν το θρεντ ανοίκτηκε για να δηλώνετε απλά συμμετοχή![]()
που να μπει γυναικα εκει μεσα;θα τρομαξειΕχει κανενα καλο μιλφονι τουλαχιστον να παω να δω τι παιζει?
γκαμπα μπορει να παει να γραφτει ο καθεις;Πατησιων και Τροιας,με την Ελενη αγνωστη γυμναστρια,εκει πισω στο '85...
ο "Σπυρακος" στα πανω του τοτε,η Ελενη μουνα οπως παντα....
σιδεραδικο απο τα παλια,και δεν αλλαξε μεχρι τωρα απ'οσο ξερω....
που να μπει γυναικα εκει μεσα;θα τρομαξει
μπραβο ρε μαγκα και φαντασου τοτε τα ειχε ψιλοπαρατησει για να κανει ταινειεςμητσο δεν ξερουν αυτοι...
α..ρε και να ειχα αυτο το κορμι...
σε τρωει ο κολαρακος σου;Gay εισαι τυπε μου???
Πες το τοση ωρα και μας βασανιζεις!
σε τρωει ο κολαρακος σου;