Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι σωστά, γνωρίζεις κάποιον, πας σπίτι του με σκοπό να κοιμηθείς εκεί και δεν θες πήδημα.

ρε λουκ, ή δεν ξεπέρασες ποτέ τα 16 ή δεν έχεις καμία συναίσθηση του πώς φαίνονται μερικές πράξεις. άμα δεν έχεις σκοπό να πηδηχτείς με κάποιον που γνώρισες εκείνο το βράδυ δεν πας σπίτι του να κοιμηθείς.
μαλλον...αλλα δε με χαλαει...
ο τυπος ειπε οτι δε θα την γαμησει...
και δεν ηθελε να το αναιρεσει...
νταξει...δε το βρισκω τοσο τραγικο...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Φιλαράκο, μη χολοσκάς για "τη σχέση", μόνο πρόσεξε μην την καψουρευτείς, πως να το πω... μην την ερωτευτείς. Η στατιστική λέει πως οι Ρουμάνες στην Ελλάδα, δεν είναι για έρωτες. Αν φοβάσαι κάτι μην προχωρήσεις, διαφορετικιά γλένησέ το χωρίς να υποκύψεις συναισθηματικά. Φιλικά
Τυπε δεν ειμαι πρωταρης,ασχετα με το θρεντ που ανοιξα,

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν δεν θελεις δεν καυλωνεις να σου γινεται η πουτσα αντισκοινο.
μαλλον μαλακα θα τον πει στο τελος.
γιατι πηγε στο σπιτι του,να παιξουν μπιριμπα γαμω?
δεν εξεταζω την συμπεριφορα ΤΗΣ αλλα την δικη ΤΟΥ!

Επισκέπτης
ναι σωστά, γνωρίζεις κάποιον, πας σπίτι του με σκοπό να κοιμηθείς εκεί και δεν θες πήδημα.

ρε λουκ, ή δεν ξεπέρασες ποτέ τα 16 ή δεν έχεις καμία συναίσθηση του πώς φαίνονται μερικές πράξεις. άμα δεν έχεις σκοπό να πηδηχτείς με κάποιον που γνώρισες εκείνο το βράδυ δεν πας σπίτι του να κοιμηθείς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Sinner λαθος εκτιμηση εκανες απλα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω παντως(ναι ξερω ειπαμε ειμαι ροζ εγω)αν ηξερα οτι με θελει αλλα δε προχωραει απο το πρωτο βραδυ(το δευτερο αλλαζει τα πραγματα)θα το εκτιμουσα...

Επισκέπτης

αχαχαχα μην ρωτησεις ποτε την μπαιτ για να σου πει μερικα δικα μου :tooth:
νιαααρρ

*τα βλεπω παπα, τα βλεπω :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω παντως(ναι ξερω ειπαμε ειμαι ροζ εγω)αν ηξερα οτι με θελει αλλα δε προχωραει απο το πρωτο βραδυ(το δευτερο αλλαζει τα πραγματα)θα το εκτιμουσα...

ναι, θα πήγαινες να κοιμηθείς σπίτι του, θα του έπιανες το πουλί, θα τον φίλαγες, όλα αυτά ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ, και πρώτον ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΗΔΗΜΑ και δεύτερον θα εκτιμούσες αν δεν έκανε κίνηση.
ρε λουκ...
16 λέμε...

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
o άλλος έμαθε τελικά τι χρώμα ήταν το t shirt ή εμεινε με την απορία στο χέρι ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι, θα πήγαινες να κοιμηθείς σπίτι του, θα του έπιανες το πουλί, θα τον φίλαγες, όλα αυτά ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ, και πρώτον ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΗΔΗΜΑ και δεύτερον θα εκτιμούσες αν δεν έκανε κίνηση.
ρε λουκ...
16 λέμε...

:rockon: :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ψάχνω μία αγκαλιά για σήμερα, καμία εθελόντρια?
(και ας πιάνει και πούτσες, δεν με πειράζει)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπραβο το κοριτσι. Και γω πολλες φορες παω για νανι μονο αλλα με το που γυριζω κωλο πλευρο μου τον πιανουν και δε τον αφηνουν. Μπραβο στα κοριτσια που κρατανε το λογο τους, μαλακας ο φιλος που τη κραταγε και αγκαλιτσα και δε της γυρισε κωλο να κοιμηθει για παρτυ του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom