Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η ΘΑ σε περασει για πουστη η οτι δεν τι γουσταρεις.. αμα δεν θες να γαμησεις αμεσος και θες να τσεκαρεις οτι θελεις τελοσπαντον να τσεκαρεις ριξε τουλαχιστον κανα χαμουρεμα γιατη θα σου φυγει..
καντου κανα μαθημα γαμησεως ρουμανας ρε μητσο και εσυ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τυπε μια φιληκη συμβουλη ! Εμπα γιατη χανομαστε και γαμα γιατη χανομαστε  :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά εσύ δεν την γάμησες και δεν κατάλαβα το γιατί..αλλά κι αυτή είχε την πούτσα καυλωμένη δίπλα της κι αντί να την καταπιεί έκανε αγκαλίτσες?Ω ρε που πάμε?

τι λες?
άμα τον φιλάς τον αγκαλιάζεις τον άλλο κι αυτός χαμπάαααρι, του πιάνεις το πουλί και λέει "δεν είναι τίποτα", πώς να την καταπιείς την πούτσα? σαν να τον βιάζεις θα είναι  :2funny:

Επισκέπτης
Στα κοινωνικά πάντως όλοι βοηθάνε ευχαρίστως βλέπω!!! :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τι λες?
άμα τον φιλάς τον αγκαλιάζεις τον άλλο κι αυτός χαμπάαααρι, του πιάνεις το πουλί και λέει "δεν είναι τίποτα", πώς να την καταπιείς την πούτσα? σαν να τον βιάζεις θα είναι  :2funny:

Άκου πουλί. Σιγά μην είναι και καναρίνι.

Πούτσα, ψωλή, καυλί. Άκου πουλί.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τυπε ενταξει δηλαδη,τι επρεπε να κανω,πρωτο βραδυ ηταν.
Ρε τυποι δεν σασ προλαβαινω ολους

όταν ήρθε να κοιμηθεί σπίτι σου, εσύ γιατί νόμιζες ότι ήρθε?
επειδή δεν είχε πού αλλού να μείνει?
ήμαρτον δηλαδίς..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μαλλον δεν επιασες κατι σημαντικο. ειρωνεια λεγεται! το ζουμι ηταν αν απλα διαβαζες κομιξ.

οκ,τελος παντων,ουτε εγω διαβαζω δεν τρεχει τπτ.

ρε συ σιννερ μου κανει εντυπωση ενας αντρας που γραφει εδω μεσα,να κραταει τη συγκεκριμενη υποσχεση και να μη τη βαζει κατω να της αλλαξει τα πρεκια. :fuck1:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσυ καλε μου την θελεις? τη θελεις οντως? αν ναι, πώς κρατηθηκες και δεν εκανες κινηση τη στιγμη που σου τριβοταν? και μην πεις παλι για την υποσχεση!
μηπως απλα εισαι ας πουμε πληγωμενος απο αλλη σου σχεση και δε σου βγαινει, εστω κι αν νομιζεις οτι τη θελεις την συγκεκριμενη?
Ρε τυπισα,ενταξει ειπα οτι ειμαι μονος κανα χρονο,οχι οτι ειμαι αγαμητος και πεινασμενος,απλα δεν ηθελα να με νομισει μαλακα,ποθ λεω κατι και το ανερω

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

ρε συ σιννερ μου κανει εντυπωση ενας αντρας που γραφει εδω μεσα,να κραταει τη συγκεκριμενη υποσχεση και να μη τη βαζει κατω να της αλλαξει τα πρεκια. :fuck1:
οπα και εγω το κανω, μη μας παρουν και για λυγουρια..

Επισκέπτης

Βλέπεις πόσο παρεξηγημένοι είμαστε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom