Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε καποια στιγμη μου ειχε σηκωθει,και το καταλαβε και αφου το πιανει με τα χερια της μου λεει what is this?

και της απαντω [size=18pt]nothing[/size].

Ρε φίλε...έλεος δλδ!

Ήμαρτον!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι...είχες καβλώσει...στον έπιασε...και δεν έγινε τίποτα!!! :new_shocked:
Οχι οτι δεν ηθελα,αλλα τησ ειχα υποσχεθει οτι νο σεξ,μονο να κοιμηθουμε και να ξυπνησουμε αγκαλια,δεν παταω την υποσχεση

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τυπε δεν κανεις για σχεσεις.τι ηθελες δηλαδη να σε βιασει κιολας?
θυμηθηκα το ανεκδοτο με τους α.μ.α.ν.
ξαπλωνει η γκομενα,ξαπλωνει ο τυπος.γδυνεται η γκομενα,γδυνεται και ο τυπος.ανοιγει τα ποδια η γκομενα,τα ανοιγει και ο τυπος.ε στο τελος λεει η γκομενα στον τυπο,να χαμε και κανεναν να μας γαμησει,ωραια θα ητανε.

naiiiiiiiiiiii  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ρουμανα και την αφηνεις αγαμιτη :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Γαματη ρε τυπε να δεις τι σημενει κρεβατι... οι πιο πολλες ειναι τα παντα ολα..τωρα μπορει να εχεις πεσει και σε καμια ξενεροτη,αλλα αξιζει να το ψαξεις.

Επισκέπτης
τυπε δεν κανεις για σχεσεις.τι ηθελες δηλαδη να σε βιασει κιολας?
θυμηθηκα το ανεκδοτο με τους α.μ.α.ν.
ξαπλωνει η γκομενα,ξαπλωνει ο τυπος.γδυνεται η γκομενα,γδυνεται και ο τυπος.ανοιγει τα ποδια η γκομενα,τα ανοιγει και ο τυπος.ε στο τελος λεει η γκομενα στον τυπο,να χαμε και κανεναν να μας γαμησει,ωραια θα ητανε.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny:

χαρ χαρ χαρ χαρ....

ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΙ !!!!!!!!

μαθαινεις!! :grin:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ρε νταλαρα τι άλλο ήθελες για να την κάνεις να νίωσει γυναικα. Ή μας επεξεργάζεσαι ή είσαι μεγάλος νταλάρας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οχι οτι δεν ηθελα,αλλα τησ ειχα υποσχεθει οτι νο σεξ,μονο να κοιμηθουμε και να ξυπνησουμε αγκαλια,δεν παταω την υποσχεση
ρε τυπε, μή με γραφεις, σ αγαπαω..

πες μου, γιατί της εδωσες t-shirt ???????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καποια στιγμη που ηταν τουαλετα με φωναζει και μου λεει οτι πρεπει να της δειξω πως λειτουργει η ντουσιερα...

Νομίζω ότι έχω δει την ίδια τσόντα με την κα Ρουμάνα.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εεε? ποσο χρονων ειστε??

:think:

ααα επισης τι εννοεις θελεις να κανεις καποιο ειδος δεσμου μαζι της επειδη εισαι μονος ενα χρονο? δλδ σχεση να ναι κι οτι να ναι?? :huh:
Τυπισα αρχη ειναι θα δειξι τι ειδους σχεση θα εξελιχθει

Επισκέπτης
Καλά εσύ δεν την γάμησες και δεν κατάλαβα το γιατί..αλλά κι αυτή είχε την πούτσα καυλωμένη δίπλα της κι αντί να την καταπιεί έκανε αγκαλίτσες?Ω ρε που πάμε?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
o αμορφωτος ανθρωπος που δεν εχει διαβασει ενα κομιξ στη ζωη του φαινεται! εκει στου χουριο δεν ειχατε?
χαλαρωσε κι εγω της πολης δεν τα ξερω αυτα τα περιεργα γλουπ και πφφ που κανεις. ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
η ΘΑ σε περασει για πουστη η οτι δεν τι γουσταρεις.. αμα δεν θες να γαμησεις αμεσος και θες να τσεκαρεις οτι θελεις τελοσπαντον να τσεκαρεις ριξε τουλαχιστον κανα χαμουρεμα γιατη θα σου φυγει..

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
o αμορφωτος ανθρωπος που δεν εχει διαβασει ενα κομιξ στη ζωη του φαινεται! εκει στου χουριο δεν ειχατε?
οταν διαβαζα εγω κομικς,στο δικο σου το χωριο δεν ειχε ερθει ακομα δασκαλος να σας μαθει αναγνωση και γραφη βρε μπαζολα.
αντε σαλτα γαμησου βρε παρταλι που καθομαι και ασχολουμε και μαζι σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά εσύ δεν την γάμησες και δεν κατάλαβα το γιατί..αλλά κι αυτή είχε την πούτσα καυλωμένη δίπλα της κι αντί να την καταπιεί έκανε αγκαλίτσες?Ω ρε που πάμε?
μπορει να ηταν παρθενα η να ποναγε ο λαιμος της.

Επισκέπτης

εσυ καλε μου την θελεις? τη θελεις οντως? αν ναι, πώς κρατηθηκες και δεν εκανες κινηση τη στιγμη που σου τριβοταν? και μην πεις παλι για την υποσχεση!
μηπως απλα εισαι ας πουμε πληγωμενος απο αλλη σου σχεση και δε σου βγαινει, εστω κι αν νομιζεις οτι τη θελεις την συγκεκριμενη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom