giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τί προλαβες και της έταξες ρε τυπε ?????..ποθ λεω κατι και το ανερω
τί προλαβες και της έταξες ρε τυπε ?????..ποθ λεω κατι και το ανερω
ρε παπουλη τι ρωτας??? ρουμανα ειπα το παιδι τι αλλο να της εταζε..τί προλαβες και της έταξες ρε τυπε ?????
κανω καίριες ερωτησεις που δεν αντιλαμβανεσαι..
εμεις οι αντρες καταλαβαινομαστε..
Να τον σφίξει,να τον παίξει ,να τον γλύψει είπα..όχι να τον γαμήσειτι λες?
άμα τον φιλάς τον αγκαλιάζεις τον άλλο κι αυτός χαμπάαααρι, του πιάνεις το πουλί και λέει "δεν είναι τίποτα", πώς να την καταπιείς την πούτσα? σαν να τον βιάζεις θα είναι
Πριν κανα μηνα γνωρισα μια κοπελα απο ρουμανια.
Σε καποια στιγμη μου ειχε σηκωθει,και το καταλαβε και αφου το πιανει με τα χερια της μου λεει what is this?
οκ οκ! μενω πισω! συνεχισε την ερευνα
ρε παπουλη τι ρωτας??? ρουμανα ειπα το παιδι τι αλλο να της εταζε..
ΛΕΥΤΑ!!!!!
Τυπισα εχεις υποψιν οταν λεμε καποια φορα αρωμα γυναικας,μερικες φορες στην ηλικια μου δεν ειναι μονο το γαμηση,ειναι το φιλινκ το αρωμαόταν ήρθε να κοιμηθεί σπίτι σου, εσύ γιατί νόμιζες ότι ήρθε?
επειδή δεν είχε πού αλλού να μείνει?
ήμαρτον δηλαδίς..
ΟΧΙ ΡΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο.Κτυπε παντως οι ρουμανες ειναι και κολοχαρακτηρες να ξερεις.
να προσεχεις να μη σου κανει καμια πουστια μονο.
η γκομενα ειναι και νηστικια αν εχεις καταλαβει.Να τον σφίξει,να τον παίξει ,να τον γλύψει είπα..όχι να τον γαμήσει
Εάν έβλεπε οτι ο τύπος τσινάει ,να πάρει τα μπογαλάκια της και να φύγει.Απορώ πως χάνουν έτσι τον χρόνο τους μερικές .
Τυπισα εχεις υποψιν οταν λεμε καποια φορα αρωμα γυναικας,μερικες φορες στην ηλικια μου δεν ειναι μονο το γαμηση,ειναι το φιλινκ το αρωμα
μου αρεσεις ρε τυπε, αλλα τί χρωμα ηταν το t-shirt ?????Τυπισα εχεις υποψιν οταν λεμε καποια φορα αρωμα γυναικας,μερικες φορες στην ηλικια μου δεν ειναι μονο το γαμηση,ειναι το φιλινκ το αρωμα
Απο παλια τα εβλεπα,αλλα δεν τα πιστεβα....τα βλεπεις ?????
Να τον σφίξει,να τον παίξει ,να τον γλύψει είπα..όχι να τον γαμήσει
Εάν έβλεπε οτι ο τύπος τσινάει ,να πάρει τα μπογαλάκια της και να φύγει.Απορώ πως χάνουν έτσι τον χρόνο τους μερικές .
τυπισα διακρινω μια λαιμαργια ως προς το πουλι
τη velvy ρωτησα..Απο παλια τα εβλεπα,αλλα δεν τα πιστεβα....
ρε παιδες...
γτ του τα χωνετε ολοι επειδη δε γαμησε;
ναι ξερω πολυ ηλιθια ειμαι κ τετοια αλλα μπορει ο τυπος εκεινη την ωρα να μην ηθελε...
μπορει η γκομενα οντως να ηθελε μονο αγκαλιτσες ασχετα που του επιασε την πουτσα.
μπορει αυτο να λειτουργησει υπερ του στο φιναλε κ η γκομενα απλα να εχει κατι αλλο κ να ειναι καπως 2 μερες...]
ολα στο γαμησι γυρω γυρω γυρνανε?
Μη λετε μαλακιες χωρις να ξερεται υπαρχουν πολεις στη ρουμανια που αν πας και δεις,μονο νηστικους δεν θα τους πεις..η γκομενα ειναι και νηστικια αν εχεις καταλαβει.
απο την ρουμανια ειναι οχι απο το λος αντζελες.
αν δεν θελεις δεν καυλωνεις να σου γινεται η πουτσα αντισκοινο.ρε παιδες...
γτ του τα χωνετε ολοι επειδη δε γαμησε;
ναι ξερω πολυ ηλιθια ειμαι κ τετοια αλλα μπορει ο τυπος εκεινη την ωρα να μην ηθελε...
μπορει η γκομενα οντως να ηθελε μονο αγκαλιτσες ασχετα που του επιασε την πουτσα.
μπορει αυτο να λειτουργησει υπερ του στο φιναλε κ η γκομενα απλα να εχει κατι αλλο κ να ειναι καπως 2 μερες...]
ολα στο γαμησι γυρω γυρω γυρνανε?
το ξερω ρε απλα σου ειπα για αλλο θεμα που λεγαμε παλιοτερα..τη velvy ρωτησα..