Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε γαμω το τι δεν καταλαβαινετε?
Ειπα οτι και οι δυο συμφωνησαμε να κοιμηθουμε αγκαλια,γιατι και απο τους δυο μας ελειπε αυτο ,το να νιωσω εγω μια γυναικα διπλα μου στο κρεβατι,και το ιδιο ηθελε και αυτη,δηλαδη να προσπαθησω να την γαμησω,να μην θελει η κοπελα και να με λεει μαλακα μετα?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ειπα οτι και οι δυο συμφωνησαμε να κοιμηθουμε αγκαλια,γιατι και απο τους δυο μας ελειπε αυτο ,το να νιωσω εγω μια γυναικα διπλα μου στο κρεβατι,και το ιδιο ηθελε και αυτη,δηλαδη να προσπαθησω να την γαμησω,να μην θελει η κοπελα και να με λεει μαλακα μετα?
ρε φιλε αν ηθελε αγκαλιτσα θα σου επιανε το χερι οχι το πουτσο..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

τη φιλησες?
τηη χαιδεψες?
κατεβηκες παρακατω?

αν ολα ηταν με ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ τοτε που το προβλημα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ας της έπιανες το βυζί/μνι να έβλεπες άμα ήθελε.
αυτή πώς σου έπιασε το πουλί?  :sunglasses:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπραβο το κοριτσι. Και γω πολλες φορες παω για νανι μονο αλλα με το που γυριζω κωλο πλευρο μου τον πιανουν και δε τον αφηνουν. Μπραβο στα κοριτσια που κρατανε το λογο τους, μαλακας ο φιλος που τη κραταγε και αγκαλιτσα και δε της γυρισε κωλο να κοιμηθει για παρτυ του.
Τυπε γυρισα,αλλα γυρισε και αυτη και με αγκαλιασε και κοιμηθηκαμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
φιλε μου οι αγκαλιτσες ειναι για μετα τον ερωτα,τοτε εχουν την αξια.πριν γινεται ο πουτσος καγκελο και δεν ευχαριστιεσαι το νοημα της αγκαλιας.οχι να προσπαθησεις να την γαμησεις,ερωτα να της εκανες και να εισαι σιγουρος οτι θα το ηθελε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι, θα πήγαινες να κοιμηθείς σπίτι του, θα του έπιανες το πουλί, θα τον φίλαγες, όλα αυτά ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ, και πρώτον ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΗΔΗΜΑ και δεύτερον θα εκτιμούσες αν δεν έκανε κίνηση.
ρε λουκ...
16 λέμε...
δικιο εχεις...νταξει...το πρωτο δε θα το εκανα σαν λουκ ποτε....αλλα σαν λουκ κ παλι θα εκτιμουσα το δευτερο...
αλλα δικιο εχετε νταξει...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καποια στιγμη που ηταν τουαλετα με φωναζει και μου λεει οτι πρεπει να της δειξω πως λειτουργει η ντουσιερα,γιατι το προηγουμενο βραδυ ηθελα να κανει ενα ντουσ,και δεν ηξερε πως λειτουργει.Της λεω οκ οχι τωρα,γιατι πρεπει να φυγω,και μου λει οκ την επομενη φορα.

τωρα καταλαβα γιατι δεν εκανε κινηση ο φιλος!!!!!!!! Μαλλον βρωμαγε η τυπισσα!!!!

Επισκέπτης

ε κοιτα, αν θελει ο αλλος κατι παραπανω εεεχμ το καταλαβαινεις... δε χρειαζεται να προσπαθησεις να την πηδηξεις με το ζορι!
αλλα εφοσον οκ εγιναν ολα αυτα. γτ δεν της προτεινεις να βγειτε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το να πιανεις αγκαλια και να καβλωνεις και να καθεσαι σα μαλακας ειναι μαλακια. Οταν καβλωνεις γαμας. Αμα θες να κρατησεις χαρακτηρα γυρνας πλατη λεμε. Μαλακας εισαι και γουσταρεις να καθεσαι με τη πουτσα αλεγκρα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Επειδή...και οι δύο σκεφτήκατε να γαμηθείτε, αλλά δεν το παραδέχεστε...μην μας τρελάνετε κιόλας.

Και οκ, είναι πως το βλέπει κανείς.

Να σε πει μαλάκα που της την έπεσες (σιγά...δεν πήγες να την σκοτώσεις, να γαμήσεις θα προσπαθούσες), είναι μάλλον καλύτερα από το να σε πει μαλάκα που δεν την γάμησες και ειδικότερα έτσι όπως πήγε η ιστορία (κρεβάτι, πούτσα κλπ).

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ειπα οτι και οι δυο συμφωνησαμε να κοιμηθουμε αγκαλια,γιατι και απο τους δυο μας ελειπε αυτο ,το να νιωσω εγω μια γυναικα διπλα μου στο κρεβατι,και το ιδιο ηθελε και αυτη,...

Καλύτερα να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου, για την άλλη μην παίρνεις όρκο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε κοιτα, αν θελει ο αλλος κατι παραπανω εεεχμ το καταλαβαινεις... δε χρειαζεται να προσπαθησεις να την πηδηξεις με το ζορι!
αλλα εφοσον οκ εγιναν ολα αυτα. γτ δεν της προτεινεις να βγειτε?

διάβαζε το ΟΡ παιδάκι μου, βγήκανε και του το έκοψε

Επισκέπτης
Πάντως προλαβαίνεις (αν δεν ξενέρωσε οριστικά η κοπέλα).Πάρε την τηλέφωνο να βρεθείτε να τα πείτε και αυτή την φορά μην μείνεις με την πούτσα στο χέρι.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε φιλε αν ηθελε αγκαλιτσα θα σου επιανε το χερι οχι το πουτσο..
Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom