Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και συγνώμη, καλά το πρώτο βράδυ έγινε ό,τι έγινε, μετά γιατί δεν έγινε το κακό?? ε???

το να καβλώνεις δε σημαίνει ότι τη θες μόνο για πήδημα. είπαμε, είναι ωραίο να βλέπεις ότι ο άλλος δε σε βλέπει μόνο σαν ένα μουνί, αλλά όχι και να βλέπεις ότι δε θέλει να σε πηδήξει.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ο τυπος η μας δουλευει η ειναι 16χρονο παω να φτιαξω κανα κοντοσουβλι για το βραδυ γιατη πηξαμε στη φασολαδα :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μα σου έδειξε οτι θέλει κάτι παραπάνω κι όχι απλά να κοιμηθείτε μαζί κι εφόσον οτι γινόταν θα γινόταν με την συνέναιση και των δύο, ποιος ο λόγος μετά να σε πεί μαλάκα?

Το ερωτημα δεν ειναι αυτο...

Το ερωτημα ειναι ποιος ο λογος να δινονται ευκαιριες... σε ατομα που δεν τις αξιοποιουν...

Ο τυπος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...

ΔΩΣΤΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ... Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια

εξαρτάται και με τι ύφος το είπε?, αν ήταν αυστηρό ή ναζιάρικο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εξαρτάται και με τι ύφος το είπε?, αν ήταν αυστηρό ή ναζιάρικο

Σοβαρολογεις Τωρα?

Ερχεται καποια στο κρεβατι σου.... σου πιανει το ΠΟΥΤΣΟ... και θα κοιταξεις να δεις αν απο το υφος της θελει πηδημα η Οχι?

:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφου δε σηκωθηκε να παιξουν τριβιαλ "βρες τη λεξη" καλα ειναι. Σορρυ παιχτη αλλα ακουγεσαι λιγο ξενερουα, δε μου κανει εντυπωση που δεν ασχοληθηκε παραπανω η γκομενα.
Πρεπει να εισαι οτι πρεπει για παρεα και καφε παντως. Θα σου λεει και τι απαντανε οι αλλοι οταν ρωταει τι ειν τουτο

Ρε τυπε σε παρακολουθω και σε παω οπςως γραφεις στα διαφορα ποστ σου.
Αλλα ενα γαμησι δεν ειναι τα παντα στην ζωη,και εχω κανει παρα πολλα και καλα στην ζωη μου.
Η ζωη ειναι πολλα πραγματα  

Και συ ωραιο τυπακι εισαι. Απλα δεν εισαι για καταδρομικα γαμησια. Δεν ειναι κακο αυτο. Αλλα θα πρεπει να το προσπερνας χωρις να προβληματιζεσαι, οπως κανεις τωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχεις μπει ήδη στην ζώνη των φίλων. Πάει πέταξε το πουλάκι.

σωστος παιχτη. Αυτο ειναι το λεγομενο "πρασινο μιλι" των σχεσεων. Ουτε με αποφαση του κυβερνητη δε διδεται χαρη πλεον

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πριν κανα μηνα γνωρισα μια κοπελα απο ρουμανια.Ηρθε εδω για working summer hollidays.
Καποιο βραδυ που ειμασταν παρεα και τα ειχαμε ψιλοπιει,μου ειπε οτι ειχε χωρισει με τον μποιφρεντ πριν κανα 6μηνο μετα απο δεσμο 5 χρονων,και οτι she was missing that felling of touching a man,have a hug with the men,
Tης προτεινα λοιπον να κοιμηθουμε σπητι μου,και της ξεκαθαρισα οτι και εγω  i feel the same,since the last time i woke up with a woman next to me it was a year ago,and i like tht feeling.
Οταν φτασαμε σπητι μου,μου ζητησε ενα τ σερτ να φορεσει και ξαπλωσαμε στο κρεβατι.
Πρωτη αυτη αρχισε να με αγκαλιζει και να με φιλαει,κοιμιθηκαμε αγκαλια ολο το βραδυ.
Εγω σε καμοια περιπτωση δεν προσπαθησα να κανω σεχ μαζι της,αν και το ηθελα.
Σε καποια στιγμη μου ειχε σηκωθει,και το καταλαβε και αφου το πιανει με τα χερια της μου λεει what is this? και της απαντω nothing.
Koιμηθικαμε αγκαλια,και το πρωι που ξυπνησαμε αρχισε να με φιλαει.
Καποια στιγμη που ηταν τουαλετα με φωναζει και μου λεει οτι πρεπει να της δειξω πως λειτουργει η ντουσιερα,γιατι το προηγουμενο βραδυ ηθελα να κανει ενα ντουσ,και δεν ηξερε πως λειτουργει.Της λεω οκ οχι τωρα,γιατι πρεπει να φυγω,και μου λει οκ την επομενη φορα.
Την επομενη μερα τελειως ψυχρη μαζι μου σαν να μην εγινε τιποτα,την μεθεπομενη με εκοψε καπως,και με ρωταει τι συμβαινει,και της λεω τιποτα.Το επομενο βραδυ χωριζουμε και δεν την καληνυχτιζω,και μολις φτανει σπητι της μου στελνει σμσ γιατι δεν ειπα καληνυχτα
και γιατι την αποφευγω.
Θελω να κανω καποιο ειδος δεσμου μαζιτης,μιας και ειμαι κανα χρονο μονος.
Γνωμες
για την συμπεριφορα της,και πως να βαδισω εγω.
Θα μου πειτε ολοκληρος γαιδαροςκαι ρωτας εμας?δεν ρωτο,απλα με μπερδεψε,και δεν ειμαι και πολυ καλος στο να κανω εγω το πρωτο βημα

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πως ειναι απενταντι σου;διαβασα οτι την αλλη μερα ηταν ψυχρη.
την παραλλη;την μεθεπομενη;
ναζαρια παλι,την πηρα τηλ τωρα και κανονισα να βρεθουμε για ποτο.θα την ρωτησω για εκεινο το βραδυ,να μου πει αν περασε καλα,η αν το εχει μετανοιωσει

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναζαρια παλι,την πηρα τηλ τωρα και κανονισα να βρεθουμε για ποτο.θα την ρωτησω για εκεινο το βραδυ,να μου πει αν περασε καλα,η αν το εχει μετανοιωσει

να μη ρωτήσεις τίποτα.
με τα λόγια θα δεις προκοπή?  :headbang:
πες της να έρθει σπίτι σου 
εντιτ: και ξεκαθάρισε ότι ναι, σε καβλώνει, και ναι, θέλεις να της τον βουτήξεις
εντιτ2: όχι να της το πεις. να χαμουρευτείτε. και να της πιάσεις το μνι  :sunglasses:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Διαφωνώ. η κατάσταση είναι γαμησαμπλ ακόμα εφόσον του στέλνει γυναικουλίστικα μηνύματα του στυλ - γιατί δεν είπες καληνύχτα, γιατί απομακρύνθηκες κτλ. Απλά περιμένει το βήμα σου.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το βραδυ ξαναπαρτην σπιτη αμα σου ξανακανει τα ιδια σπαστη,μην κανεις παλι τη μαλακια και δοσεις υποσχεσης..αλλα μην την αφηνεις ετσι γιατη θα νι=ομιζει οτι δεν την γουσταρεις..
Αυτο θα γινει,και θα κοψω αντιδρασεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ασε τα λογια ρε φιλε... και τις αναλυσεις....

Πατε για ενα ποτακι... παιξε χαλαρα ... κανε λιγο χιουμορ... εχε καλη διαθεση

Και μετα πες της να πατε σπιτι σου....

Και εκει απλα "διορθωσε" το αρχικο σου λαθος... ΑΘΟΡΥΒΑ

ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΣΤΟ ΠΕΤΣΩΜΑ... και τελος

Καθεσαι τωρα να επεξηγεις και να αναλυεις... αισχος.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Διαφωνώ. η κατάσταση είναι γαμησαμπλ ακόμα εφόσον του στέλνει γυναικουλίστικα μηνύματα του στυλ - γιατί δεν είπες καληνύχτα, γιατί απομακρύνθηκες κτλ. Απλά περιμένει το βήμα σου.
Και ποτε δεν ημουν καλος στο πρωτο βημα,ολες οι σχεσεις μου εκαναν παντα αυτες το πρωτο βημα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μη την ρωτησεις τπτ....θα φανεις μαλακας.
πες της την αληθεια...μαρεσεις...αυτο κ αυτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom