loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ωραια...ας αφησουμε τις εικασιες...το σκηνικο ποτε εγινε;απο εκεινη την μερα μεχρι σημερα τι παιχτηκε?ξαναμιλησατε σημερα/χτες?
το δικο της χερι η το δικο του?Πάντως προλαβαίνεις (αν δεν ξενέρωσε οριστικά η κοπέλα).Πάρε την τηλέφωνο να βρεθείτε να τα πείτε και αυτή την φορά μην μείνεις με την πούτσα στο χέρι.
Πάντως προλαβαίνεις (αν δεν ξενέρωσε οριστικά η κοπέλα).Πάρε την τηλέφωνο να βρεθείτε να τα πείτε και αυτή την φορά μην μείνεις με την πούτσα στο χέρι.
Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια
Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια
πλακα κανεις τωρα ετσι??
σιγα μη σε εβαζε και τιμωρια!!
¨ολα είναι θέμα ατμόσφαιρας,και τα δυο γινονται είναι το κλικ ρε παιδιά της στιγμής, νομίζω????
Αυτό με την τιμωρία, παίζει σε τσόντα πάντως.
Ρε τυπε σε παρακολουθω και σε παω οπςως γραφεις στα διαφορα ποστ σου.το να πιανεις αγκαλια και να καβλωνεις και να καθεσαι σα μαλακας ειναι μαλακια. Οταν καβλωνεις γαμας. Αμα θες να κρατησεις χαρακτηρα γυρνας πλατη λεμε. Μαλακας εισαι και γουσταρεις να καθεσαι με τη πουτσα αλεγκρα?
Ρε τυπε σε παρακολουθω και σε παω οπςως γραφεις στα διαφορα ποστ σου.
Αλλα ενα γαμησι δεν ειναι τα παντα στην ζωη,και εχω κανει παρα πολλα και καλα στην ζωη μου.
Η ζωη ειναι πολλα πραγματα
ναι σωστά, γνωρίζεις κάποιον, πας σπίτι του με σκοπό να κοιμηθείς εκεί και δεν θες πήδημα.
ρε λουκ, ή δεν ξεπέρασες ποτέ τα 16 ή δεν έχεις καμία συναίσθηση του πώς φαίνονται μερικές πράξεις. άμα δεν έχεις σκοπό να πηδηχτείς με κάποιον που γνώρισες εκείνο το βράδυ δεν πας σπίτι του να κοιμηθείς.
ελα τωρα παιδακια ειστε?? ξαπλωνει διπλα σου σου τριβεται και μετα απορη γιατη σου σηκοθικε...Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια
Εγινε πριν 4 ημερες,και βλεπομαστε καθε μερα για καφε ποτο,ποτε δεν αναφερε σε εμενα τιποτα για εκεινο το βραδυ,και βεβαια ουτε και εγω σε αυτηνωραια...ας αφησουμε τις εικασιες...το σκηνικο ποτε εγινε;απο εκεινη την μερα μεχρι σημερα τι παιχτηκε?ξαναμιλησατε σημερα/χτες?
Εγινε πριν 4 ημερες,και βλεπομαστε καθε μερα για καφε ποτο,ποτε δεν αναφερε σε εμενα τιποτα για εκεινο το βραδυ,και βεβαια ουτε και εγω σε αυτην
πως ειναι απενταντι σου;διαβασα οτι την αλλη μερα ηταν ψυχρη.Εγινε πριν 4 ημερες,και βλεπομαστε καθε μερα για καφε ποτο,ποτε δεν αναφερε σε εμενα τιποτα για εκεινο το βραδυ,και βεβαια ουτε και εγω σε αυτην
Ρε γαμω το τι δεν καταλαβαινετε?
Ειπα οτι και οι δυο συμφωνησαμε να κοιμηθουμε αγκαλια,γιατι και απο τους δυο μας ελειπε αυτο ,το να νιωσω εγω μια γυναικα διπλα μου στο κρεβατι,και το ιδιο ηθελε και αυτη,δηλαδη να προσπαθησω να την γαμησω,να μην θελει η κοπελα και να με λεει μαλακα μετα?
το βραδυ ξαναπαρτην σπιτη αμα σου ξανακανει τα ιδια σπαστη,μην κανεις παλι τη μαλακια και δοσεις υποσχεσης..αλλα μην την αφηνεις ετσι γιατη θα νι=ομιζει οτι δεν την γουσταρεις..Εγινε πριν 4 ημερες,και βλεπομαστε καθε μερα για καφε ποτο,ποτε δεν αναφερε σε εμενα τιποτα για εκεινο το βραδυ,και βεβαια ουτε και εγω σε αυτην