Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραια...ας αφησουμε τις εικασιες...το σκηνικο ποτε εγινε;απο εκεινη την μερα μεχρι σημερα τι παιχτηκε?ξαναμιλησατε σημερα/χτες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως προλαβαίνεις (αν δεν ξενέρωσε οριστικά η κοπέλα).Πάρε την τηλέφωνο να βρεθείτε να τα πείτε και αυτή την φορά μην μείνεις με την πούτσα στο χέρι.
το δικο της χερι η το δικο του?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως προλαβαίνεις (αν δεν ξενέρωσε οριστικά η κοπέλα).Πάρε την τηλέφωνο να βρεθείτε να τα πείτε και αυτή την φορά μην μείνεις με την πούτσα στο χέρι.

Να της πει... "¨Ελα στην αγκαλιά μου Ρομάνα μου!"

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
¨ολα είναι θέμα ατμόσφαιρας,και τα δυο γινονται είναι το κλικ ρε παιδιά της στιγμής, νομίζω????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια

Νομίζω πρέπει να δεις μερικές τσόντες για να είσαι πιο ετοιμόλογος όταν σου πιάνει την τεντωμένη ψωλή γκόμενα και σε ρωτάει "τι είναι αυτό".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω παντως θα την Πηδαγα... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ....

Και αν μετα μου ελεγε πως αθετησα την αρχικη μου υποσχεση...θα της ελεγα

"Δεν φταιω εγω... ησουν απιστευτο μαναρακι"

Σιγα μην μου κρατουσε και μουτρα που της τονωνω το ΕΓΩ ΤΗΣ... καμια γκομενα δεν αντιστεκεται σε αυτο.

Ολες κανουν τα στραβα ματια.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το να πιανεις αγκαλια και να καβλωνεις και να καθεσαι σα μαλακας ειναι μαλακια. Οταν καβλωνεις γαμας. Αμα θες να κρατησεις χαρακτηρα γυρνας πλατη λεμε. Μαλακας εισαι και γουσταρεις να καθεσαι με τη πουτσα αλεγκρα?
Ρε τυπε σε παρακολουθω και σε παω οπςως γραφεις στα διαφορα ποστ σου.
Αλλα ενα γαμησι δεν ειναι τα παντα στην ζωη,και εχω κανει παρα πολλα και καλα στην ζωη μου.
Η ζωη ειναι πολλα πραγματα  

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε τυπε σε παρακολουθω και σε παω οπςως γραφεις στα διαφορα ποστ σου.
Αλλα ενα γαμησι δεν ειναι τα παντα στην ζωη,και εχω κανει παρα πολλα και καλα στην ζωη μου.
Η ζωη ειναι πολλα πραγματα  

άμα την πάρεις και της πεις ότι θέλεις να προχωρήσει η σχέση σας?  :2funny:
κάτι σε φάση "καλά ήταν τις προάλλες αλλά θέλω να ξανάρθεις για τα περαιτέρω?"  :sunglasses:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ναι σωστά, γνωρίζεις κάποιον, πας σπίτι του με σκοπό να κοιμηθείς εκεί και δεν θες πήδημα.

ρε λουκ, ή δεν ξεπέρασες ποτέ τα 16 ή δεν έχεις καμία συναίσθηση του πώς φαίνονται μερικές πράξεις. άμα δεν έχεις σκοπό να πηδηχτείς με κάποιον που γνώρισες εκείνο το βράδυ δεν πας σπίτι του να κοιμηθείς.

αυτό είναι αλήθεια, δεν πας να προκαλέσεις τον άλλον έτσι απλά για δεις τι γίνετε
Κι εσύ βρε πουλάκι μου, ήσουν πολύ ψυχρός απέναντι της την επόμενη μέρα, τι θες να νομίζει η κοπέλα?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ρε τυπε τον επιασε και μου την ειπε του στυλ whats this?Προφανος εγω το εκλαβα σαν να μου λεει εηη οχι τετοια
ελα τωρα παιδακια ειστε?? ξαπλωνει διπλα σου σου τριβεται και μετα απορη γιατη σου σηκοθικε...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ωραια...ας αφησουμε τις εικασιες...το σκηνικο ποτε εγινε;απο εκεινη την μερα μεχρι σημερα τι παιχτηκε?ξαναμιλησατε σημερα/χτες?
Εγινε πριν 4 ημερες,και βλεπομαστε καθε μερα για καφε ποτο,ποτε δεν αναφερε σε εμενα τιποτα για εκεινο το βραδυ,και βεβαια ουτε και εγω σε αυτην

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγινε πριν 4 ημερες,και βλεπομαστε καθε μερα για καφε ποτο,ποτε δεν αναφερε σε εμενα τιποτα για εκεινο το βραδυ,και βεβαια ουτε και εγω σε αυτην

Έχεις μπει ήδη στην ζώνη των φίλων. Πάει πέταξε το πουλάκι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πως ειναι απενταντι σου;διαβασα οτι την αλλη μερα ηταν ψυχρη.
την παραλλη;την μεθεπομενη;

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ρε γαμω το τι δεν καταλαβαινετε?
Ειπα οτι και οι δυο συμφωνησαμε να κοιμηθουμε αγκαλια,γιατι και απο τους δυο μας ελειπε αυτο ,το να νιωσω εγω μια γυναικα διπλα μου στο κρεβατι,και το ιδιο ηθελε και αυτη,δηλαδη να προσπαθησω να την γαμησω,να μην θελει η κοπελα και να με λεει μαλακα μετα?

μα σου έδειξε οτι θέλει κάτι παραπάνω κι όχι απλά να κοιμηθείτε μαζί κι εφόσον οτι γινόταν θα γινόταν με την συνέναιση και των δύο, ποιος ο λόγος μετά να σε πεί μαλάκα?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
το βραδυ ξαναπαρτην σπιτη αμα σου ξανακανει τα ιδια σπαστη,μην κανεις παλι τη μαλακια και δοσεις υποσχεσης..αλλα μην την αφηνεις ετσι γιατη θα νι=ομιζει οτι δεν την γουσταρεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom