Νέα

Γνωμες για το εξης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν της πει να πάνε σπίτι του, η γκόμενα θα σκεφτεί ότι δεν θα γίνει τίποτα.

Να της πει..."Έλα πάρε με αγκαλιά" και το γκομενάκι θα σκεφτεί, πάλι τον πούτσο θέλει να του πιάσω.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
να μη ρωτήσεις τίποτα.
με τα λόγια θα δεις προκοπή?  :headbang:
πες της να έρθει σπίτι σου 
εντιτ: και ξεκαθάρισε ότι ναι, σε καβλώνει, και ναι, θέλεις να της τον βουτήξεις
εντιτ2: όχι να της το πεις. να χαμουρευτείτε. και να της πιάσεις το μνι  :sunglasses:
That is gonna happen 2night

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
το οποίο βήμα έκανες ! καλά γαμήσια φίλε  :grin:
καλα οκ εφόσον το θες αντε και καλές αγκαλίτσες  :boobies:
ΜΗ τυχον και σχολιάσεις τίποτα για το προχτεσινό, κάνε κίνηση κατευθείαν

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εάν της πει να πάνε σπίτι του, η γκόμενα θα σκεφτεί ότι δεν θα γίνει τίποτα.

Να της πει..."Έλα πάρε με αγκαλιά" και το γκομενάκι θα σκεφτεί, πάλι τον πούτσο θέλει να του πιάσω.

:2funny: :2funny: :2funny:

go go go
we're rooting for ya

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και πες της να κανει μπανιο απο πριν για να μην σε ξαναρωτησει πως δουλευει το ντους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε προκειται να ξαναπαει σπιτι η γκομενα. Δε της εδειξε πως δουλευει η ντουζιερα

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δε προκειται να ξαναπαει σπιτι η γκομενα. Δε της εδειξε πως δουλευει η ντουζιερα
Τυπε θα μαθει σημερα πως δουλευει.εχει και μια φιλη μπουκια και συγχωριο,μην της μαθω και αυτηνης.
Τυπε με παραξηγησες,στα νιατα μου ετρωγα σιδερα,με ολες τις φιλες του κοσμου ειχα μπλεξει,ο πολεμιστης αναπαυετε για λιγο,μεχρι την επομενη μαχη.
Και ρε τυπε,ξερεις οταν εισαι 42 σκεφτεσε και να βρεις κατι να αραξεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να αράξεις να αράξεις αλλά να ρίξεις άγκυρα και στη φίλη της  :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
θες να αράξεις με τη ρουμάνα που είναι εδώ για καλοκαιρινή εργασία?  :think:

τελικά μήπως όντως εσύ έχεις μπερδέψει το γαμήσι με τον έρωτα/σχέση?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
θες να αράξεις με τη ρουμάνα που είναι εδώ για καλοκαιρινή εργασία?  :think:

τελικά μήπως όντως εσύ έχεις μπερδέψει το γαμήσι με τον έρωτα/σχέση?
Και η ρουμανα αυτο θελει να βρει γκομενο και ναν γινει μονιμη η εργασια.. :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε θα μαθει σημερα πως δουλευει.εχει και μια φιλη μπουκια και συγχωριο,μην της μαθω και αυτηνης.
Τυπε με παραξηγησες,στα νιατα μου ετρωγα σιδερα,με ολες τις φιλες του κοσμου ειχα μπλεξει,ο πολεμιστης αναπαυετε για λιγο,μεχρι την επομενη μαχη.

τυπε θες να κανεις κατι να πινεις μετα στην υγεια μου καθε φορα? μη ξανασχοληθεις με τη γκομενα, ορμα σε μια γνωστη της (οπωσδηποτε φιλη της) και γαμησε της και τους πορους. Να κανει δυο μερες να θυμηθει πως λενε τη μανα της.
Οταν το μαθει θα φρικαρει, θα σκεφτει οτι τελικα δε τη γουσταρες ερωτικα, δεν ησουν ο γουτσου γουτσου τυπος που νομιζε. Θα στη πεσει να σε βιασει σα βαρυποινιτης σε πρωτη εξοδο, μονο και μονο να αποδειξει στον εαυτο της οτι ειναι καβλιαρα και δε τοχασε. 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και για να βρεις να αραξεις θες ρουμαν?τα επιασες τα λεφτα σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τυπε θες να κανεις κατι να πινεις μετα στην υγεια μου καθε φορα? μη ξανασχοληθεις με τη γκομενα, ορμα σε μια γνωστη της (οπωσδηποτε φιλη της) και γαμησε της και τους πορους. Να κανει δυο μερες να θυμηθει πως λενε τη μανα της.
Οταν το μαθει θα φρικαρει, θα σκεφτει οτι τελικα δε τη γουσταρες ερωτικα, δεν ησουν ο γουτσου γουτσου τυπος που νομιζε. Θα στη πεσει να σε βιασει σα βαρυποινιτης σε πρωτη εξοδο, μονο και μονο να αποδειξει στον εαυτο της οτι ειναι καβλιαρα και δε τοχασε. 

επιβεβαιώνω  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ εκτορα πολυ τζειμς μποντ βλεπεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε καλα τα λες τα ξερω και τα εχω κανει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom