EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
όχι ρε στους συνδικαλιστές των πανεπιστημίων.. σε ε΄σενα γιατί?
για να σου πω να πα να γαμηθεις, γι αυτό μωρή πουτάνα κομμουνίστρια
όχι ρε στους συνδικαλιστές των πανεπιστημίων.. σε ε΄σενα γιατί?
θα σε παρακαλουσα να μιλας λιγο πιο ομορφα και να σεβεσαι τις αποψεις και τις δικιες μου αλλα και ολων
Το ζητημα στο Ελλαντα ειναι οτι οι δεξιοι κλαιγονται οτι ΔΗΘΕΝ οι αριστεροι δεν αφηνουν την αποψη τους να ακουστει και οτι ΔΗΘΕΝ βρισκονται υπο επικοινωνιακο διωγμο(η καπως ετσι).Το θεμα δεν ειναι ποιος εχει κλεισει το στομα ποιου...
Και των αριστερων δεν το εκλεισε κανενας απο τοτε..
Εν αντιθεσει με τον πλουτισμο τους που δεν παει και ασχημα θα ελεγα
ειστε αντικομμουνιστες!
Η Παπαρηγα παντως,μιας και το thread αφορα το ΚΚΕ,ειναι ΟΝΤΩΣ η φτωχοτερη αρχηγος Κομματος
Υποθέτω, χωρίς να κάνω το δικηγόρο του, ότι εκεί πρέπει να βασιστούμε, ως πολίτες. Αλλιώς πού;απο που το ξερεις αφτο? απο το ποθεν εσχες που δηλωνει στην βουλη?
α καλα το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
Ναι,απο εκει.απο που το ξερεις αφτο? απο το ποθεν εσχες που δηλωνει στην βουλη?
α καλα το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
Υποθέτω, χωρίς να κάνω το δικηγόρο του, ότι εκεί πρέπει να βασιστούμε, ως πολίτες. Αλλιώς πού;
Για τον πλουτισμο μερικων,αυτο ειναι αλλο θεμα ειδικα για οποιον θετει πρωτιστως ΤΑΞΙΚΑ κριτηρια.Η Παπαρηγα παντως,μιας και το thread αφορα το ΚΚΕ,ειναι ΟΝΤΩΣ η φτωχοτερη αρχηγος Κομματος σε εναν τοπο οπου συμφωνα με τον ΕΜΕΤΙΚΟ Βουλγαρακη,οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.
ενταξει το ξερω οτι συζηταμε και ανταλλασουμε αποψεις για το κκε αφου εγω το ξεκινησα το θεμα και θα ηθελα καλη συνεργασια και δεν ειμαι ουτε ευαισθητος ουτε μυγιαγγιχτος. θεωρω το θεμα ληξαν
Το ζητημα στο Ελλαντα ειναι οτι οι δεξιοι κλαιγονται οτι ΔΗΘΕΝ οι αριστεροι δεν αφηνουν την αποψη τους να ακουστει και οτι ΔΗΘΕΝ βρισκονται υπο επικοινωνιακο διωγμο(η καπως ετσι).
Και αυτο το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ Δεξιο κολπο,ειδικα στην χωρα μας ειναι αστειο να ακουγεται,γιατι ΠΡΙΝ το 1974 ΜΟΝΟΝ η Δεξια αποψη ακουγοταν(επιεικως αυτο).
Για τον πλουτισμο μερικων,αυτο ειναι αλλο θεμα ειδικα για οποιον θετει πρωτιστως ΤΑΞΙΚΑ κριτηρια.Η Παπαρηγα παντως,μιας και το thread αφορα το ΚΚΕ,ειναι ΟΝΤΩΣ η φτωχοτερη αρχηγος Κομματος σε εναν τοπο οπου συμφωνα με τον ΕΜΕΤΙΚΟ Βουλγαρακη,οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.
Magicon,μου ζητας να παρω θεση για αλλους και για την οποια συνεπεια εμφανιζουν ως προς τις αποψεις τους:στα παπαρια μου οι αποψεις των αλλων και η συνεπεια,η ασυνεπεια τους.
Ο καθενας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κρινεται και δοκιμαζεται παντου και παντα,και το αν ειναι συνεπης η οχι ο Αριων,και ο καθε Αριων,ελαχιστα με ενδιαφερει.
Βεβαια αν ΕΣΥ που εισαι οτι ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ οτι εισαι(αναμεσα στις αλλες αδυναμιες μου,τεινω να εμπιστευομαι τον αλλον οποτε δεχομαι οτι λες την αληθεια),πας και ψηφιζεις ενα Κομμα που κατεβαζει στους συνδυασμους του ατομα σαν την Γιαννα Αγγελοπουλου(παλια,ειναι η γνωστη"Χαλυβουργαινα"),βουτυρομπεμπεδες τυπου Βαρβιτσιοτακι και Καραμανλι(τον πρωθυπουργο,ντε),εχει ως Υπουργο Πολιτισμου εναν τυπο σαν το Βουλγαρακι,και ως ΥΠΕΞ μια γυναικα που σκυλευει επι 20ετια το ονομα του νεκρου πρωην συζυγου της για ψηφοθηρικους λογους(ενω εχει ξαναπαντρευτει!!),τι να πω δηλαδη...
δηλαδη πρεπει να παρει επιδομα φτοχιας κ κατι ακομα η μηση και ελληνες ειμαστε ποιο πλουσοιοι απο αυτη.
Εδω κολαει το οτι ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ κοματος μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΚ[/size][/size][/size]αλώς μου τονΤο ΚΚομμα φαντάζομαι πλέρωσε και τα έξοδα για τις σπουδές της κόρης της στο Αμέρικα....