Καλησπέρα,Τετάρτη υπάρχουν διαθέσιμες ωρες για ρα
Μπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωροΚαλησπέρα,Τετάρτη υπάρχουν διαθέσιμες ωρες για ραντεβού ακόμα
Καλησπέρα,Τετάρτη υπάρχουν διαθέσιμες ωρες για ρα
Μπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωροΚαλησπέρα,Τετάρτη υπάρχουν διαθέσιμες ωρες για ραντεβού ακόμα
Λυπάμαι,δεν μπορώ να σου στειλω ακόμα μηνυμαΜπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωρο
Μέχρι να μπορέσει να σου στείλει μύνημα, έλα να σε πάω σε μια καλή καντίνα που ξέρω με κάτι μπιφτέκια να πνίξουμε τον πόνο μας, γιατί ούτε και εγώ μπορώ ακόμα να της στείλω μύνημα.Μπορείς να κλείσουμε ραντεβού για τέταρτη;2 ωρο
Σου στελνω εγω τοτε,γτ εγω δείχνει οτι μπορώ να σου στειλωΜέχρι να μπορέσει να σου στείλει μύνημα, έλα να σε πάω σε μια καλή καντίνα που ξέρω με κάτι μπιφτέκια να πνίξουμε τον πόνο μας, γιατί ούτε και εγώ μπορώ ακόμα να της στείλω μύνημα.
....o αρχοντας-φωτογραφος ειναι μελος μας?!?!?!
ναι,οσοι με εχουν βγαλει φωτο μελη του σαιτ ειναι,αφου απο εδω μόνο κανω ραντεβου,δεν εχω αγγελία αλλού....o αρχοντας-φωτογραφος ειναι μελος μας?!?!?!
Τι , είδες και εσύ κάνα παπούτσι μέσ' τη μπίχλα ?....o αρχοντας-φωτογραφος ειναι μελος μας?!?!?!
....εεεεεεεμμμμ!!!!!Αμααααν δεν το πρόσεξα,τωρα το ειδα,αναφορα να σβηστει γινεται να κανω,απροσεξία ξεκαθαρη ηταν αυτο
Καταλάθος φυσικα,αν δεις,οι φωτο εδω,πρεπει να πατησεις πάνω γ να φανουν ολοκληρες,οταν τις ανεβαζεις δεν φαινονται,οταν την ειδα,εβλεπα πώς βγηκα εγω,και δεν το προσεξα,με ξερετε,θα καταλαβατε οτι δεν το εκανα επιτηδες....εεεεεεεμμμμ!!!!!
Τον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μαςΑμααααν δεν το πρόσεξα,τωρα το ειδα,αναφορα να σβηστει γινεται να κανω,απροσεξία ξεκαθαρη ηταν αυτο
...ναι βρε το καταλαβαμε!!! Αν δν μπορεις να το σβησεις, κανε αναφορα να στο σβησουν απο την διαχειρισηΚαταλάθος φυσικα,αν δεις,οι φωτο εδω,πρεπει να πατησεις πάνω γ να φανουν ολοκληρες,οταν τις ανεβαζεις δεν φαινονται,οταν την ειδα,εβλεπα πώς βγηκα εγω,και δεν το προσεξα,με ξερετε,θα καταλαβατε οτι δεν το εκανα επιτηδες
Δεν θα πω ονομα χρηστη φυσικαΤον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?
Εκανα,ειπα να σβηστει ,δεν ξερω αν γινεται να σβηστει...ναι βρε το καταλαβαμε!!! Αν δν μπορεις να το σβησεις, κανε αναφορα να στο σβησουν απο την διαχειριση
...λες να ειναι ο φρεσκοξυρισμενος?!?!?!Τον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?
Ξεκάθαρα κακιά στιγμη παντως ήταν,θα καταλαβαν οτι δεν ειχα σκοπο να εκθεσω καποιον,και οτι ηταν λάθος απο απροσεξια...ναι βρε το καταλαβαμε!!! Αν δν μπορεις να το σβησεις, κανε αναφορα να στο σβησουν απο την διαχειριση
ΣυγχωρεμένηΞεκάθαρα κακιά στιγμη παντως ήταν,θα καταλαβαν οτι δεν ειχα σκοπο να εκθεσω καποιον,και οτι ηταν λάθος απο απροσεξια
ΚουτσομποληΤον έκαψες τον άνθρωπο Αγγελική μας
Ποιο μέλος είναι ?