madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατι??.... η εκμεταλλευση εχει σταματησει??
Και δεν προκειται να σταματησει ποτε... Αλλα χρειαζομαστε κομματα με ρεαλιστικες αποψεις περι λειτουργιας του κρατους.
Γιατι??.... η εκμεταλλευση εχει σταματησει??
Καλα ρε μεγαλε τι λες?Για πες μου ενα εργο του Σταλιν? δεν υπαρχει
Νομίζω ότι του Λένιν έχουν συνήθωςΚαλα ρε μεγαλε τι λες?
Τραβα μια βολτα απο ΣΕ(δικοι σου ειναι),στον παγκο επανω τα εχουνε μολις διαβεις την πορτα.
Καλα ρε μεγαλε τι λες?
Τραβα μια βολτα απο ΣΕ(δικοι σου ειναι),στον παγκο επανω τα εχουνε μολις διαβεις την πορτα.
Στον παγκο τα κλασσικα απο Μ/Ε/Λ.Παντα.Νομίζω ότι του Λένιν έχουν συνήθως
Καλα ρε μεγαλε τι λες?
Περιμενω να μου πεις το βιβλιο
Το ροζ περιοδικο θα λες εσυ!
πάλι γύρω στα 10% θα είναι ο κομμουνισμός πάει από πατέρα σε γιο κάπως έτσιΑν και ακομα και τωρα με αυτα που γινονται με το συγκεκριμενο πολιτικο καθεστως,το ΚΚΕ δεν ανεβασει τα ποσοστα του,θα χασει μια ιστορικη ευκαιρια και θα αποδειξει για αλλη μια φορα την ανικανοτητα του και οτι ο Ελληνας γενικοτερα το εχει συχαθει............
Θέλει λίγο εκσυγχρονισμό,αν και δέχεται και πολύ πόλεμο/δυσφήμιση...πάλι γύρω στα 10% θα είναι ο κομμουνισμός πάει από πατέρα σε γιο κάπως έτσι
Οι κουκουέδες με αυτόν βαδίζουν, ακόμα και σήμερα θεωρούν ότι ο τζόσεφ έχει πέσει θύμα προπαγάνδας και του φορτώνουν τόσα εγκλήματα. Με λίγα λόγια τα αμφισβητούν όλα αυτά. Με αυτά τα μυαλά δεν πας πουθενάΘέλει λίγο εκσυγχρονισμό,αν και δέχεται και πολύ πόλεμο/δυσφήμιση...
Κομμουνισμός δεν είναι ο Στάλιν πάντως!!!
πάντως η εφαρμογή απέτυχε γίατι το μόνο που κατάφερε ήταν να γεννήσει ένα αυταρχικό καθεστώς ευαγγελιζόμενο οικονομική δικαιοσύνη.Θέλει λίγο εκσυγχρονισμό,αν και δέχεται και πολύ πόλεμο/δυσφήμιση...
Κομμουνισμός δεν είναι ο Στάλιν πάντως!!!
ποιο 10% ρε μαγκες??ας περασει το 5 και τα λεμε...δεν εχουν τι να πουν οι ανθρωποι!!ουτοπιες και φανταστικες λυσεις!!καμια ρεαλιστικη εφαρμοσινη πολιτικη εχει ακουσει ποτε κανεις σας???
Ξερείς σίγουρα τί είναι κομμουνισμός;;;;πάντως η εφαρμογή απέτυχε γίατι το μόνο που κατάφερε ήταν να γεννήσει ένα αυταρχικό καθεστώς ευαγγελιζόμενο οικονομική δικαιοσύνη.
Το ιδανικό θα ήταν η ανάδειξη μίας κοινωνιοκεντρικής κοινωνίας , όπου προτεραιότητα είναι οι ανάγκες των πολιτών.
Οι κουκουέδες με αυτόν βαδίζουν, ακόμα και σήμερα θεωρούν ότι ο τζόσεφ έχει πέσει θύμα προπαγάνδας και του φορτώνουν τόσα εγκλήματα. Με λίγα λόγια τα αμφισβητούν όλα αυτά. Με αυτά τα μυαλά δεν πας πουθενά
μα αυτό είναι το θέμα η μαρξιστική στρατηγική επέμενε στον διεθνιστικό χαρακτήρα της αριστεράς. αυτό που την ενδιέφερε ήταν να ενωθούν οι προλετάριοι όλων των εθνών, αλλά η στρατηγική αυτή απέτυχε κια γέννησε ολοκληρωτικά καθεστώτα.το θέμα είναι ότι η αριστρεά συνεχίζει να ενεργεί έτσι , γιατί λογαριάζει σαν προεδευτική στρατηγική την εναντίωση σε κάθε πολιτιστική ιδιαιτερότητα.Ξερείς σίγουρα τί είναι κομμουνισμός;;;;
Η αποτυχία ήρθε επειδή ο Στάλιν δεν παρέδωσε εξουσία στον λαό όπως έπρεπε σύμφωνα με τον κομμουνισμό,το πλάνο κ ο σχεδιασμός ΄μία χαρά ήτανε!!! ;)