tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
για Αγγλιδες τις κοβω
αυστραλέζες είναι ;)
για Αγγλιδες τις κοβω
Οι τόνοι και τα πνεύματα καθιερώθηκαν την Αλεξανδρινή εποχή για την καταγραφή των αρχαίων κειμένων, κυρίως των ποιημάτων για την διάκριση βραχέων μακρών και διχρόνων για τον μετρικό τόνο. Όσο αφορά τον κουμουνισμό πρέπει να καταργηθεί δια νόμου, καθότι φασιστικό καθεστώς χειρίστου είδους με παραδείσους τα γκούλακ και την σιβηρία. Όταν τα τέως κουμουνιστικά καθεστώτα βγάζουν τοΚ.Κ. εκτός νόμου έμείς έχουμε τον γέρο Καραμανλή και τον Σαμαρά να τους γλύφουν. Έξω ο φασισμός και ο δεξιός και ο αριστερός μαζί με το χοντρό εκείνο παιδί που γελάει σαν μοσχάρι και είναι και αντιπρόεδρος. Άβε Σαμαρά, και τι δεν γλύφει ο άνθρωπος για λίγη εκουσία.
Έκανα μια φόρα ενα λάθος λόγω ταχύτητας .και εγώ δεν έχω δεί άριστο (κατά τα γραφόμενα του) χειριστή της ελληνικής ό οποίος να γράφει το παρόν ώς παρών...
μην μιλάς για τονισμούςΈκανα μια φόρα ενα λάθος λόγω ταχύτητας .
Και έρχεσαι εσυ να με διορθώσεις βάζοντας τόνο στο όμικρον στην πρόταση σου "ό όποιος....".
Και να πείς οτι ήταν η πρώτη φορά....
Μην γράφεις προτάσεις,θα χρειαστεί να βάλεις κόμματα και θα γελάνε και τα τσιμέντα.μην μιλάς για τονισμούς
σοβαρο θεμα βρηκατε για αντιπαραθεση τα λεβα
Μην γράφεις προτάσεις,θα χρειαστεί να βάλεις κόμματα και θα γελάνε και τα τσιμέντα.
Και όταν ξεκίνας να γράψεις μια πρόταση,το πρώτο γράμμα,της πρώτης λέξης,γράφεται με κεφαλαίο.
μιλας εσυ για μπαλα στην εξεδρατελικά ποιο το "επιχείρημα" ή "συμπέρασμα" που συνήγαγαν τα σαμαράκια (τραβατρόμπες κι αλεξάκηδες) από το γραμματόσημο?
κατάλαβε κανένας?
μήπως άλλος ένας κουβάς λάσπη και μπάλα εξέδρα?
αυτό κατάλαβα εγώ.
μιλας εσυ για μπαλα στην εξεδρα
2 φορες ανοιξα συζητηση μαζι σου
την μια το θεμα ηταν οι πολιτικοι εξοριστοι-κρατουμενοι και μου εβγαλες τον γεωργιο παπανδρεου καλυτερο απο τον γεωργιο παπαδοπουλο ενω ειχε περισσοτερου αριστερους φυλακη γιατι ενας αριστερος που επικαλεστηκα δεν ηταν λερο επι παπανδρεου αλλα σε αλλη φυλακη
την δευτερη φορα βαλθηκες να δειξεις οτι οι αρχαιοι θρακες δεν ηταν ελληνες οποτε επικαλεστηκα τον πιο διασημο ελληνα μουσικο, τον πιο διασημο ελληνα παραμυθά και εναν επισης διασημο ελληνα βασιλια λογω της μυθολογιας του ηρακλη που για κακη σου τυχη ηταν θρακες οποτε αρχισαν να γελαν και οι πετρες
ναι
πρωτη μεγαλη κωλοτουμπα μου που πανηγυριζες λες και εδειξες κατι
οτι υπεθεσα αφου ημουν στην λερο οτι συγγραφεας που φυλακιστηκε επανηλλειμενα και ειχε μουσειο εκει ηταν φυλακισμενος στην λερο και επι παπανδρεου ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ
δευτερη μεγαλη κωλοτουμπα ποσταρα 2 ολυμπιονικες απο θρακη και μου εβγαλες οτι οι πολεις τους ειχαν ιδρυθει απο ΙΩΝΕΣ
τεραστια κωλοτουμπα λες και τους θρακες δεν τους ελεγαν και ιωνες που ηταν οι πιο συγγενικες φυλες
οσο συγγενεις ηταν και δωριεις με μακεδονες
και φυσικα οταν τα ξαδερφια δωριεις και ιωνες ειναι ελληνες,
τα αδερφια τους εσυ μου τα βγαζεις ξενους
Ο πορνοπαπος σαγαπαει!!καλα κανε καμια εντριβη σε καροτα τοτε. και μαθε να ξεχωριζεις τις παπιες απο τις χηνες μεγαλωσες περασες το νηπιαγωγειο μαθε τον κοσμο γυρω σου,
καλα κανε καμια εντριβη σε καροτα τοτε. και μαθε να ξεχωριζεις τις παπιες απο τις χηνες μεγαλωσες περασες το νηπιαγωγειο μαθε τον κοσμο γυρω σου,
αισθανθηκα ανωτερος πριν που σε ξεβρακωσα για τον παπανρδεου και για τους θρακεςαισθάνθηκες ανώτερος τώρα ?
αισθανθηκα ανωτερος πριν που σε ξεβρακωσα για τον παπανρδεου και για τους θρακες
εσυ ηθελες να ριξουμε χαβαλε για πιο αναλαφρα πειραγματα για να την κανεις χωρις να ξευτιλιστεις αλλο και δεχτηκα να κανουμε χαβαλε, πρεπει να με ευχαριστεις που σε πειραξα για καροτα και χηνες αντι για τα σοβαρα θεματα που στριμωχτηκες
στο μουσειο της λερου ειδα πρωτη φορα τετοια νουμερα που κρατησαν τα αρχεια των πολιτικων εξοριστων-κρατουμενων και διαπιστωσα οπως μπορει και καθε πολιτης να παει και να δει οτι η λερος επι παπανδρεου ηταν πολλες φορες πιο γεματη αριστερους απο οτι επι χουντας. το ιδιο ισχυει και σε αλλα νησια τα αρχεια κρατηθηκαν σε μουσεια.
αισθάνθηκες ανώτερος τώρα ?
το λαθος ηταν οτι εβαλα την λεξη λερος αντι να βαλω οι τοποι εξοριας συνολικαγια δες ποιος ξεβρακώθηκε....