Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ήξερες ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της ανατολικής Ευρώπης ?

Έχεις πάει στο Πέραμα,στο Κερατσίνι,στα Ταμπούρια ?

Ξέρεις πόσοι έρχονται στην οικοδομή και μου ζητάνε να δουλέψουν για μια μερίδα φαγητό ?

Νομίζεις οτι δεν γίνονται και είναι ψέμματα,επειδή εσύ εισαι κομπλέ ?

Ζείς σε εναν θλιβερό μικροκόσμο.
ειδα ΟΛΟΥΣ τους αλβανους που ηρθαν στην ελλαδα το 90 και τους πολωνους που εσκαγαν μυτη λιγο πιο πριν, αν εσενα σου φανηκαν καλοζωισμενοι και θεωρεις μεγαλη μεριδα της ελλαδας τους κατοικους του κερατσινιου, του περαματος και των ταμπουριων σε παω, εχεις αντιληψη χωρου και εκτιμησης πληθυσμου  :S :S :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και λόγω οικονομικού μυαλού, θυμάμαι που είχες βάλει τη γυναίκα σου να βάψει το σπίτι για να σου περισσέψουν λεφτά να πας με πουτάνα  :rockon:

μόνος μου το είχα βάψει γιατί ο μάγκας ο μπογιατζής ήθελε την μάνα του και τον πατέρα του...

ας κάτσει στο καφενείο να πίνει καφέ μισό μισό με τον βοηθό του...  :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μόνος μου το είχα βάψει γιατί ο μάγκας ο μπογιατζής ήθελε την μάνα του και τον πατέρα του...

ας κάτσει στο καφενείο να πίνει καφέ μισό μισό με τον βοηθό του...  :birdman:

Εσύ είχες το ρολό για το ταβάνι, η γυναίκα σου έκανε τις γωνίες και τα σοβατεπια :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κατα τ αλλα υποστηριζει τη Θατσερ π το 90 εβαλε μεγαλυτερο φορο ιδιοκατοικησης (χαρατσι) σε 4 ατομα π εμεναν σε σπιτι 50τετραγωνικων
απο 2 ατομα π μενανε σε βιλα 350τετραγωνικων...μα ποσο τρομπας  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά έκανε .. και το χαράτσι την Θάτσερ μια χαρά το φάγανε και το πληρώνουνε οι Εγγλέζοι... council tax το λένε και το εισπράτουνε οι δήμοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ είχες το ρολό για το ταβάνι, η γυναίκα σου έκανε τις γωνίες και τα σοβατεπια :birdman:

φυσικά ο καθένας στο ύψος του ρε μαλάκα... 1.92 είμαι τα ψηλά θα κάνω... 1.72 είναι τα χαμηλά θα κάνει... κρίμα που δεν είχα εσένα που είσαι 1.52 να σε βάλω να βάψεις το υπόγειο  :birdman:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε τι να πω παραπανω............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

το φτηνότερο είναι 950 λίρες τον χρόνο.... εξαρτάται από την αξία του σπιτιού και το χρήμα πάει στους δήμους ... (δημοτικά τέλη,καθαριότητα κλπ)...

εξαιρουνται οι φοιτητές και οι ΑΜΕΑ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το φτηνότερο είναι 950 λίρες τον χρόνο.... εξαρτάται από την αξία του σπιτιού και το χρήμα πάει στους δήμους ... (δημοτικά τέλη,καθαριότητα κλπ)...

εξαιρουνται οι φοιτητές και οι ΑΜΕΑ...

γραψου ΑΜΕΑ τοτε  :grin: :grin:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ειδα ΟΛΟΥΣ τους αλβανους που ηρθαν στην ελλαδα το 90 και τους πολωνους που εσκαγαν μυτη λιγο πιο πριν, αν εσενα σου φανηκαν καλοζωισμενοι και θεωρεις μεγαλη μεριδα της ελλαδας τους κατοικους του κερατσινιου, του περαματος και των ταμπουριων σε παω, εχεις αντιληψη χωρου και εκτιμησης πληθυσμου  :S :S :rockon: :rockon:
Ναι τους είδες όλους,δούλευες μαζι τους στις οικοδομές (λες να σε ξέρω?)  και στα χωράφια...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι τους είδες όλους,δούλευες μαζι τους στις οικοδομές (λες να σε ξέρω?)  και στα χωράφια...

τελος παντων...τα ερωτηματα ομως παραμενουν...γιατι δν εκανε τους ανθρωπους πλουσιους?η τουλαχιστον να ζουν οπως στον δυτικο κοσμο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πάντως οι έλληνες συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται δεν μου φαίνονται και κακοζωισμένοι...

z+Syntaxiouxoi.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

770 λίρες τον μήνα με τους λογαριασμούς όλους πληρωμένους (όριο οι 150 λίρες τον μήνα που φτάνουν και περισσεύουν)...

διώροφο, σαλόνι, κουζίνα, δύο διπλά υπνοδωμάτια, ένα μονό στην σοφίτα, μπάνιο στον α!όροφο και τουαλέτα στο ισόγειο... με τα έπιπλα...

ξέχασα να πω ότι έχει και 150 τμ κήπο και θέση στάθμευσης... και το λεωφορείο 100 μ από το σπίτι ...  ;)

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Οι τόνοι και τα πνεύματα καθιερώθηκαν την Αλεξανδρινή εποχή για την καταγραφή των αρχαίων κειμένων, κυρίως των ποιημάτων για την διάκριση βραχέων μακρών και διχρόνων για τον μετρικό τόνο. Όσο αφορά τον κουμουνισμό πρέπει να καταργηθεί δια νόμου, καθότι φασιστικό καθεστώς χειρίστου είδους με παραδείσους τα γκούλακ και την σιβηρία. Όταν τα τέως κουμουνιστικά καθεστώτα βγάζουν τοΚ.Κ. εκτός νόμου έμείς έχουμε τον γέρο Καραμανλή και τον Σαμαρά να τους γλύφουν. Έξω ο φασισμός και ο δεξιός και ο αριστερός μαζί με το χοντρό εκείνο παιδί που γελάει σαν μοσχάρι και είναι και αντιπρόεδρος. Άβε Σαμαρά, και τι δεν γλύφει ο άνθρωπος για λίγη εκουσία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να ρε μαλάκες του ΚΚΕ πως φεύγει η τρόικα...

Image.ashx

βάλτε την Αλέκα και μερικές ακόμη του ΣΥΡΙΖΑ να προτάξουν τα στήθη τους και θα φύγουν τρέχοντας  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
να ρε μαλάκες του ΚΚΕ πως φεύγει η τρόικα...

Image.ashx

βάλτε την Αλέκα και μερικές ακόμη του ΣΥΡΙΖΑ να προτάξουν τα στήθη τους και θα φύγουν τρέχοντας  :grin:

για Αγγλιδες τις κοβω  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom