Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
www.imagebam.com/image/89b369341819332] [/URL]

www.imagebam.com/image/02a001341819334] [/URL]

Το πετυχημένο μοντέλο σου ....

Να τρώνε απο τα σκουπίδια και
να καίνε τα τραπέζια του σπιτιού τους για να μην κρυώνουν.

Φυσικά εσενα δεν σε αφορούν ,
απλά κοιτάς απο την αλλή.

όχι, η διαφορά είναι οτί στο Ελληνικό μοντέλο ένα ελάχιστο ποσοστό κάνει αυτό που λες. Στο Σοβιετικό μοντέλο τα άδεια ράφια ήταν καθολικό φαινόμενο για όλους έκτος του politburo και του Κρεμλίνου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και ο λογος που ειναι πιο κατω η βουλγαρια ειναι οτι πειραματιζονταν 50 χρονια με τον κομμουνισμο, αντι να βγαζουν κερδος και να το μοιραζονται οι εργατες, εγιναν αντιπαραγωγικοι και ελλειψη ανταγωνισμου μεινανε πισω. για καθε 10 τρακτερ στην Ελλαδα ειχαν 1 στην Βουλγαρια το 1990 στην χωρα που στηριζε τον αγροτη ελεω κομμουνισμου  :headbang: :headbang: :headbang:
και εδω που αποτυχαμε ο καθε αγροτης ειχε κανει περιουσια και σκεμπε, ρε τι κακο καπιταλισμο που εχουμε.

και μετα σας φταει ο Ανδρεας Παπανδρεου  :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
www.imagebam.com/image/89b369341819332] [/URL]

www.imagebam.com/image/02a001341819334] [/URL]

Το πετυχημένο μοντέλο σου ....

Να τρώνε απο τα σκουπίδια και
να καίνε τα τραπέζια του σπιτιού τους για να μην κρυώνουν.

Φυσικά εσενα δεν σε αφορούν ,
απλά κοιτάς απο την αλλή.
εδω ψαχνουν στα σκουπιδια ενας στους 50 στην ανατολικη ευρωπη ηταν 55 κιλα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι 15% ρε παπάρα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ούτε 0.15% δεν είναι

σιγα ρε 0.15% ενα ποσοστο ισως μονοψηφιο ειναι .
εσυ μ φενεται πολυ ζηλευεις τους ελληνες λεφταδες και βγαζεις κακια π δν εκανες τοσα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γιατί η ποιότητα ζωής των δυο χωρων δεν ήταν συγκρίσιμη φιλε μου? Τι μας έκανε να είμαστε τόσο πιο ψηλά από αυτούς ώστε να μην θεωρείς εσύ καν ότι παίζουμε στην ίδια κατηγορια, και να θεωρείς την οποια σύγκριση σχεδόν προσβλητική?
Είμαστε σχεδόν ίδιοι σε μέγεθος , σε πληθυσμό , είμαστε γείτονες , έχουμε σχεδόν κοινή ιστορία .... τι διαφορετικό κάναμε τα τελευταία 60 χρονια που δημιουργήθηκε και αυτή η αίσθηση?(πριν οι παππούδες μας μετανάστευαν εκεί)

Ίσως αυτο που λέει ο bourdeliotis. Ίσως ότι μπήκαμε αρκετά νωρίς στην ευρωπαική ένωση σε σχέση με τη βουλγαρία.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
θα ηθελες δηλαδη να γυριζες πισω το χρονο και να εκανες το ΛΑΘΟΣ τοτε , μαλιστα ωραιος γιου αρ μπιουτιφουλ. θα επαιρνες και μας στον λαιμο σου και θα ημασταν σαν την βουλγαρια τωρα, και οχι με τριπλασιους μισθους , συνταξεις, βιοτικο επιπεδο, θενκ γιου βερυ ματσ
Το παραλήρημα συνεχίζεται...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σιγα ρε 0.15% ενα ποσοστο ισως μονοψηφιο ειναι .
εσυ μ φενεται πολυ ζηλευεις τους ελληνες λεφταδες και βγαζεις κακια π δν εκανες τοσα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:

0.15*10.000.000=150.000 είναι λίγοι?

παίκτη μου δεν θέλησα ποτέ να γίνω σαν τους λεφτάδες... βγάζω τόσα λεφτά που μου φτάνουν για το ευ και αξιοπρεπώς ζείν και περισσεύουν για την ικανοποίηση της όποιας καύλας μου... δεν χρειάζομαι παραπάνω..

και τα γεράματα μου τα έχω επαρκώς εξασφαλισμένα από όλες τις πλευρές χάρη σε πολιτική λογικής αποταμίευσης και συντηρητικής επένδυσης που ακολούθησα σε όλη μου την ζωή...

οπότε οι λεφτάδες (ειδικά οι νεόπλουτοι ελληναράδες) με αφήνουν παντελώς αδιάφορο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κατα τ αλλα υποστηριζει τη Θατσερ π το 90 εβαλε μεγαλυτερο φορο ιδιοκατοικησης (χαρατσι) σε 4 ατομα π εμεναν σε σπιτι 50τετραγωνικων
απο 2 ατομα π μενανε σε βιλα 350τετραγωνικων...μα ποσο τρομπας  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και τα γεράματα μου τα έχω επαρκώς εξασφαλισμένα από όλες τις πλευρές χάρη σε πολιτική λογικής αποταμίευσης και συντηρητικής επένδυσης που ακολούθησα σε όλη μου την ζωή...

Και λόγω οικονομικού μυαλού, θυμάμαι που είχες βάλει τη γυναίκα σου να βάψει το σπίτι για να σου περισσέψουν λεφτά να πας με πουτάνα  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
0.15*10.000.000=150.000 είναι λίγοι?

παίκτη μου δεν θέλησα ποτέ να γίνω σαν τους λεφτάδες... βγάζω τόσα λεφτά που μου φτάνουν για το ευ και αξιοπρεπώς ζείν και περισσεύουν για την ικανοποίηση της όποιας καύλας μου... δεν χρειάζομαι παραπάνω..

οπότε οι λεφτάδες (ειδικά οι νεόπλουτοι ελληναράδες) με αφήνουν παντελώς αδιάφορο...

η υγρασια τι λεει?θα φωναξεις κανα μαστορα για γυψοσανιδα ? :grin:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εδω ψαχνουν στα σκουπιδια ενας στους 50 στην ανατολικη ευρωπη ηταν 55 κιλα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
Ήξερες ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της ανατολικής Ευρώπης ?

Έχεις πάει στο Πέραμα,στο Κερατσίνι,στα Ταμπούρια ?

Ξέρεις πόσοι έρχονται στην οικοδομή και μου ζητάνε να δουλέψουν για μια μερίδα φαγητό ?

Νομίζεις οτι δεν γίνονται και είναι ψέμματα,επειδή εσύ εισαι κομπλέ ?

Ζείς σε εναν θλιβερό μικροκόσμο.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
κατα τ αλλα υποστηριζει τη Θατσερ π το 90 εβαλε μεγαλυτερο φορο ιδιοκατοικησης (χαρατσι) σε 4 ατομα π εμεναν σε σπιτι 50τετραγωνικων
απο 2 ατομα π μενανε σε βιλα 350τετραγωνικων...μα ποσο τρομπας  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλη μεταρρυθμιστρια και αυτη τυπε :jerking: :jerking: :headbang: :headbang::2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ήξερες ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της ανατολικής Ευρώπης ?

Έχεις πάει στο Πέραμα,στο Κερατσίνι,στα Ταμπούρια ?

Ξέρεις πόσοι έρχονται στην οικοδομή και μου ζητάνε να δουλέψουν για μια μερίδα φαγητό ?

Νομίζεις οτι δεν γίνονται και είναι ψέμματα,επειδή εσύ εισαι κομπλέ ?

Ζείς σε εναν θλιβερό μικροκόσμο.

ε για πες μας εσυ π ξερεις μαν ποσοι πραγματικα πεινανε στην ελλαδα σε ποσοστο?μπορεις να κανεις μια εκτιμηση ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom