tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ε αυτοι δν ειναι ουτε ενα 15% τ πληθυσμου ρε φιλε :-
τι 15% ρε παπάρα
ούτε 0.15% δεν είναι
ε αυτοι δν ειναι ουτε ενα 15% τ πληθυσμου ρε φιλε :-
www.imagebam.com/image/89b369341819332] [/URL]
www.imagebam.com/image/02a001341819334] [/URL]
Το πετυχημένο μοντέλο σου ....
Να τρώνε απο τα σκουπίδια και
να καίνε τα τραπέζια του σπιτιού τους για να μην κρυώνουν.
Φυσικά εσενα δεν σε αφορούν ,
απλά κοιτάς απο την αλλή.
και ο λογος που ειναι πιο κατω η βουλγαρια ειναι οτι πειραματιζονταν 50 χρονια με τον κομμουνισμο, αντι να βγαζουν κερδος και να το μοιραζονται οι εργατες, εγιναν αντιπαραγωγικοι και ελλειψη ανταγωνισμου μεινανε πισω. για καθε 10 τρακτερ στην Ελλαδα ειχαν 1 στην Βουλγαρια το 1990 στην χωρα που στηριζε τον αγροτη ελεω κομμουνισμου
και εδω που αποτυχαμε ο καθε αγροτης ειχε κανει περιουσια και σκεμπε, ρε τι κακο καπιταλισμο που εχουμε.
εδω ψαχνουν στα σκουπιδια ενας στους 50 στην ανατολικη ευρωπη ηταν 55 κιλα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣwww.imagebam.com/image/89b369341819332] [/URL]
www.imagebam.com/image/02a001341819334] [/URL]
Το πετυχημένο μοντέλο σου ....
Να τρώνε απο τα σκουπίδια και
να καίνε τα τραπέζια του σπιτιού τους για να μην κρυώνουν.
Φυσικά εσενα δεν σε αφορούν ,
απλά κοιτάς απο την αλλή.
τι 15% ρε παπάρα
ούτε 0.15% δεν είναι
Γιατί η ποιότητα ζωής των δυο χωρων δεν ήταν συγκρίσιμη φιλε μου? Τι μας έκανε να είμαστε τόσο πιο ψηλά από αυτούς ώστε να μην θεωρείς εσύ καν ότι παίζουμε στην ίδια κατηγορια, και να θεωρείς την οποια σύγκριση σχεδόν προσβλητική?
Είμαστε σχεδόν ίδιοι σε μέγεθος , σε πληθυσμό , είμαστε γείτονες , έχουμε σχεδόν κοινή ιστορία .... τι διαφορετικό κάναμε τα τελευταία 60 χρονια που δημιουργήθηκε και αυτή η αίσθηση?(πριν οι παππούδες μας μετανάστευαν εκεί)
σιγα ρε 0.15% ενα ποσοστο ισως μονοψηφιο ειναι .
εσυ μ φενεται πολυ ζηλευεις τους ελληνες λεφταδες και βγαζεις κακια π δν εκανες τοσα λεφτα
Το παραλήρημα συνεχίζεται...θα ηθελες δηλαδη να γυριζες πισω το χρονο και να εκανες το ΛΑΘΟΣ τοτε , μαλιστα ωραιος γιου αρ μπιουτιφουλ. θα επαιρνες και μας στον λαιμο σου και θα ημασταν σαν την βουλγαρια τωρα, και οχι με τριπλασιους μισθους , συνταξεις, βιοτικο επιπεδο, θενκ γιου βερυ ματσ
Το παραλήρημα συνεχίζεται...
σιγα ρε 0.15% ενα ποσοστο ισως μονοψηφιο ειναι .
εσυ μ φενεται πολυ ζηλευεις τους ελληνες λεφταδες και βγαζεις κακια π δν εκανες τοσα λεφτα
και τα γεράματα μου τα έχω επαρκώς εξασφαλισμένα από όλες τις πλευρές χάρη σε πολιτική λογικής αποταμίευσης και συντηρητικής επένδυσης που ακολούθησα σε όλη μου την ζωή...
0.15*10.000.000=150.000 είναι λίγοι?
παίκτη μου δεν θέλησα ποτέ να γίνω σαν τους λεφτάδες... βγάζω τόσα λεφτά που μου φτάνουν για το ευ και αξιοπρεπώς ζείν και περισσεύουν για την ικανοποίηση της όποιας καύλας μου... δεν χρειάζομαι παραπάνω..
και τα γεράματα μου τα έχω επαρκώς εξασφαλισμένα από όλες τις πλευρές χάρη σε πολιτική λογικής αποταμίευσης και συντηρητικής επένδυσης που ακολούθησα σε όλη μου την ζωή...
οπότε οι λεφτάδες (ειδικά οι νεόπλουτοι ελληναράδες) με αφήνουν παντελώς αδιάφορο...
Και λόγω οικονομικού μυαλού, θυμάμαι που είχες βάλει τη γυναίκα σου να βάψει το σπίτι για να σου περισσέψουν λεφτά να πας με πουτάνα
η υγρασια τι λεει?θα φωναξεις κανα μαστορα για γυψοσανιδα ?
Ήξερες ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της ανατολικής Ευρώπης ?εδω ψαχνουν στα σκουπιδια ενας στους 50 στην ανατολικη ευρωπη ηταν 55 κιλα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
Θα βάλει τη γυναίκα του να τη φτιάξει
κατα τ αλλα υποστηριζει τη Θατσερ π το 90 εβαλε μεγαλυτερο φορο ιδιοκατοικησης (χαρατσι) σε 4 ατομα π εμεναν σε σπιτι 50τετραγωνικων
απο 2 ατομα π μενανε σε βιλα 350τετραγωνικων...μα ποσο τρομπας
Ήξερες ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της ανατολικής Ευρώπης ?
Έχεις πάει στο Πέραμα,στο Κερατσίνι,στα Ταμπούρια ?
Ξέρεις πόσοι έρχονται στην οικοδομή και μου ζητάνε να δουλέψουν για μια μερίδα φαγητό ?
Νομίζεις οτι δεν γίνονται και είναι ψέμματα,επειδή εσύ εισαι κομπλέ ?
Ζείς σε εναν θλιβερό μικροκόσμο.
μεγαλη μεταρρυθμιστρια και αυτη τυπε