Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σε ρωτάω αν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από την στάση του Αγγλικου Λαού απέναντι στον κομμουνισμό.

Εχω διαβάσει το κεφάλαιο στα φοιτητικά μου χρόνια, πτυχιουόχος οικονομικής σχολής είμαι.

Ο κομμουνισμός είναι αντίθετος στην ανθρώπινη φύση αφού δεν αντιλαμβάνεται τις ατομικές ανάγκες όπως τις ορίζει ο καθένας μας.

Παράδειγμα, στην Α. Γερμανία τα μονα ΙΧ ήταν τα ΤΡΑΜΠΑΤ, τι γίνεται με αυτούς που θέλουν BMY, TOYOTA ή VOLVO?
Δεν λογαριάζει τον ανθρώπινο παράγοντα.

Εκει ειναι το μεγαλυτερο λάθος του.

Αλλα αν μελέτησεις τον ανθρώπινο παράγοντα,κατανοεις οτι κανένα σύστημα δεν τον λαμβάνει σοβάρα υπόψην.

Γι αυτο και πολλοί στρέφονται στον Αναρχισμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ για το ΚΚΕ έμαθα τελευταία ένα ακόμα πράγμα. Πως στα σωματεία που ελέγχει, σε μεγάλες πολυεθνικές κυρίως, έχει βάλει στο μάτι τους παλιούς εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά και προσπαθεί να τους κάνει πόλεμο, μέχρι να τους αναγκάσει να παραιτηθούν που ενίοτε το έχει καταφέρει!
Βέβαια ο "σοσιαλισμός" που οραματίζεται το ΚΚΕ, δεν συνάδει με την υψηλή παραγωγικότητα, αλλά με την τεμπελιά.
Δηλαδή οι λοιποί "προστατευόμενοι" των νταβατζήδων της εργατιάς πως θα λουφάρουν αν κάποιοι δίνουν το κακό παράδειγμα της εργατικότητας; ;)

ειναι γιατί χαλάνε την πιάτσα...  ;)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
καθολου δεν ηταν το θεμα η μπαλα. το θεμα ηταν οι ευθυνες σ'ενα πολυνεκρο δυστυχημα.
και δεν εχει καμια σχεση με τον κοκακια και τον αδωνι.
μην τα στρογγυλευουμε ολα, γινονται κωλος.

Την ξέρω την ιστορία ακροθιγώς. Νομίζω πως το θέμα ήταν αν τις ευθύνες για το δυστύχημα και τους νεκρούς τις είχε η αστυνομία ή ο ομάδα, κάπως έτσι δεν είναι; Και το αστυνομικό πόρισμα ήταν (φυσικά) πως έφταιγε η ομάδα. Η Θάτσερ το έφιαξε το αστυνομικό πόρισμα δηλαδή; Ή εσύ προσωπικά έχεις άποψη πως όντως έφταιγε η αστυνομία και όχι οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση όντως για το ποδόσφαιρο έγινε το θέμα. Αν δεν απατώμαι υπήρξαν τιμωρείες μετά και τελικά τα χουλιγκάνια αυτό τα ενόχλησε περισσότερο.
Και βεβαίως όταν κάποιος στήνει πάρτυ με ευκαιρία τον θάνατο ενός ανθρώπου που σε κάθε περίπτωση είχε απομακρυνθεί από την εξουσία πριν από 20 χρόνια, αν μη τί άλλο, το "χούλιγκαν" είναι μάλλον επιεικής χαρακτηρισμός!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλά το διάβασες όλο ή πήρες μόνο ένα απόσπασμα όπως σε συμφέρει ??  :S :think: Το άρθρο γράφτηκε το 2007 και μιλά προφανώς για τον τότε δείκτη φτώχειας...Διάβασε καλύτερα...
κλασσικός κομμουνιστής ... μαζεύει λέξεις και διαστρεφει τα νοήματα

εδω ακόμη επιμένει οτι η Καννέλω πλήρωσε τα νοίκια που χρωστούσε

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλά το διάβασες όλο ή πήρες μόνο ένα απόσπασμα όπως σε συμφέρει ??  :S :think: Το άρθρο γράφτηκε το 2007 και μιλά προφανώς για τον τότε δείκτη φτώχειας...Διάβασε καλύτερα...
Έχεις κάτι πιο πρόσφατο ?
Στο πόσταρα όλο το κείμενο
και όχι μονο ενα απόσπασμα

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
κλασσικός κομμουνιστής ... μαζεύει λέξεις και διαστρεφει τα νοήματα

εδω ακόμη επιμένει οτι η Καννέλω πλήρωσε τα νοίκια που χρωστούσε
Εσυ τι μιλάς ?
Για 5 φράγκα στήνεις κώλο και πουλας και την μάνα σου!

Καθόσουν σαν βόδι και λάμβανες ως πειστήρια,εναν μαλάκα που φώναζε μόνος του σαν το τρελο του χωριου.

Σου έδειξα οτι γράφεις μαλακίες,εκει εσύ,να επιμένεις.

Αφου ρε μιζαδόρε,εισαι λαμόγιο του κερατά,μην μου ζαλίζεις τα αρχίδια και αντε ψόφα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχεις κάτι πιο πρόσφατο ?
Στο πόσταρα όλο το κείμενο
και όχι μονο ενα απόσπασμα

Mα όλο το κείμενο είναι αναφανδών υπέρ Θάτσερ,αυτό λέω  :S...Τωρινά στοιχεία δεν έχω αλλά απο το 2007 μέχρι σήμερα η Αγγλία μετά τον Μπλερ χτυπήθηκε σχετικά άσχημα απο την κρίση,αλλά επειδή δεν ήταν στο ευρώ συνήλθε και τώρα στέκεται πολύ καλά. Η Γαλλία με τον Σαρκοζί πήγε αρκετά καλά,αλλά τώρα με τον καραγκιόζη που βγήκε πήρε την κάτω βόλτα για τα καλά...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Mα όλο το κείμενο είναι αναφανδών υπέρ Θάτσερ,αυτό λέω  :S...Τωρινά στοιχεία δεν έχω αλλά απο το 2007 μέχρι σήμερα η Αγγλία μετά τον Μπλερ χτυπήθηκε σχετικά άσχημα απο την κρίση,αλλά επειδή δεν ήταν στο ευρώ συνήλθε και τώρα στέκεται πολύ καλά. Η Γαλλία με τον Σαρκοζί πήγε αρκετά καλά,αλλά τώρα με τον καραγκιόζη που βγήκε πήρε την κάτω βόλτα για τα καλά...
Nαι ειναι.
Και?

Παντα διαβάζω όλες τις απόψεις,για να εχω σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη.

Κοιτά,
οταν μια πολιτικός δηλώνει ξεκάθαρα, οτι δεν υφίσταται η έννοια της κοινωνίας,
γίνεται τα μέτρα που πέρνει να στοχεύουν υπερ αυτης (της κοινωνίας) ?

Επομένως,ειμαι εκ διαμέτρου αντίθετος με την πολιτική της.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσυ τι μιλάς ?

Καθόσουν σαν βόδι και λάμβανες ως πειστήρια,εναν μαλάκα που φώναζε μόνος του σαν το τρελο του χωριου.

Αφου ρε μιζαδόρε,εισαι λαμόγιο του κερατά,μην μου ζαλίζεις τα αρχίδια και αντε ψόφα.

ενω εσύ το κάνεις τζάμπα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσυ τι μιλάς ?

γιατί να πιστέψω εσένα ή την κανελλω και να μην πιστέψω αυτόν??

ποια είναι η αξιοπιστία της χουντάρας της τσιτζιβιλούς ??

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ενω εσύ το κάνεις τζάμπα....
Εγω ειμαι Κομμουνιστής  γλύκα μου,
αυτα τα πάρε δώσε μακρύα απο μένα...
ειναι για σένα και τους ομοίους σου,που δεν έχετε ούτε ήθος,ούτε αξιορέπεια,ούτε αρχές.

Ελπιζω τα παιδιά σου(αν έχεις),να μην σου μοιάσουν...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
γιατί να πιστέψω εσένα ή την κανελλω και να μην πιστέψω αυτόν??

ποια είναι η αξιοπιστία της χουντάρας της τσιτζιβιλούς ??
Εφόσον ΕΣΥ πιστεύεις τον μαλάκα τον ιδιοκτήτη,
τότε παίρνουμε ως γεγονος,οτι ειναι λαμόγιο και έχει άδικο,
διοτι ως γνωστον,τα λαμόγια αλληλοστηρίζονται.

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom