Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Με ρωτάς να σου απαντήσω εκ μέρους του Αγγλικου Λαού ?
Πριν σου απαντήσω,
να σε ρωτήσω κάτι ?
Εχεις διαβάσει το Κεφάλαιο του Μάρξ ?
Αποσπάσματα μόνο
Πριν σου απαντήσω,
να σε ρωτήσω κάτι ?
Το ποσοστο φτώχειας στη Γαλλία ειναι 14.1 τοις εκατό και στην Αγγλία 21.8 τοις εκατό.Όλα αυτά που αντέγραψες δεν είναι απαραίτητα κακά,αν αναλογιστούμε ότι χώρες με μεγάλο κράτος και κρατική σπατάλη και κρατικό έλεγχο στην οικονομία παίρνουν την κάτω βόλτα οικονομικά.Αυτό το βλέπουμε και στις μέρες μας.Και στο κάτω,κάτω ποιός έχει καλύτερο κοινωνικό κράτος η Αγγλία και η Γερμανία που το μειώνουν ή η σοζιαλίζουσα Γαλλία του καραγκιόζη Ολάντ ή μήπως έχει καλύτερο κοινωνικό κράτος η χρεοκοπημένη αριστερίζουσα Ελλάδα των 1.000.000 δημοσίων υπαλλήλων ?? Ακόμα και εκεί Άγγλοι και Γερμανοί υπερτερούν...
Το ρεζουμέ λέει ότι στην πλειοψηφία του ο Βρετανικός λαός και ο τύπος την αναγνώρισε ως τη μεγαλύτερη ηγέτη των τελευταίων δεκαετιών,όπως θα αναγνωριστεί και η Μέρκελ κάποτε, ενώ οι Ομπάμα και Ολάντ και οι όμοιοί τους θα πάνε στα σκουπίδια της ιστορίας !
Με τα αποσπάσματα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωνένη εικόνα.Αποσπάσματα μόνο
Το ποσοστο φτώχειας στη Γαλλία ειναι 14.1 τοις εκατό και στην Αγγλία 21.8 τοις εκατό.
Για να καταλάβεις την πολιτική της,
σου παραθέτω τα δικά της λόγια,
There is no such thing as society:
there are individual men and women and there are families.
Έκλεισε ναυπηγεία,ανθρακωρυχεία και μαράζωσαν ολόκληρες πόλεις,π.χ Σάντερλαντ,Newcastle.
Οταν πέθανε στήθηκε πάρτυ στο Λίβερπουλ.
Το ποσοστο φτώχειας στη Γαλλία ειναι 14.1 τοις εκατό και στην Αγγλία 21.8 τοις εκατό.
Για να καταλάβεις την πολιτική της,
σου παραθέτω τα δικά της λόγια,
There is no such thing as society:
there are individual men and women and there are families.
Έκλεισε ναυπηγεία,ανθρακωρυχεία και μαράζωσαν ολόκληρες πόλεις,π.χ Σάντερλαντ,Newcastle.
Οταν πέθανε στήθηκε πάρτυ στο Λίβερπουλ.
Αν δεν θες μην το διαβάσεις,αλλα μην γράφεις και κρίνεις πράγματα που εισαι άσχετος.Ρε τύπε στο Λίβερπουλ στήθηκε πάρτυ από τα χουλιγκάνια της ομάδας ποδοσφαίρου, επειδή την είχε τιμωρήσει μετά τα γεγονότα του Χέυζελ.
Και σιγά να μην διαβάσουμε το Κεφάλαιο του παπάρα, άλλη δουλειά δεν είχαμε...
Με τα αποσπάσματα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωνένη εικόνα.
τυπε μου, αν και σαν μαντσεστερακιας τους απεχθανομαι, εκει ειχαν δικιο. δεν εστησαν το παρτυ λογω της τιμωριας για τα επεισοδια του χεϋζελ αλλα για την συγκαλυψη στα γεγονοτα του χιλσμπορο.Ρε τύπε στο Λίβερπουλ στήθηκε πάρτυ από τα χουλιγκάνια της ομάδας ποδοσφαίρου, επειδή την είχε τιμωρήσει μετά τα γεγονότα του Χέυζελ.
Και σιγά να μην διαβάσουμε το Κεφάλαιο του παπάρα, άλλη δουλειά δεν είχαμε...
το ποσοστο των ατομων που εχουν εισοδημα χαμηλοτερο απο το 60 τοις εκατό του διαμεσου εισοδηματος στην χωραΤι εννοείς ποσοστό φτώχειας ??
τυπε μου, αν και σαν μαντσεστερακιας τους απεχθανομαι, εκει ειχαν δικιο. δεν εστησαν το παρτυ λογω της τιμωριας για τα επεισοδια του χεϋζελ αλλα για την συγκαλυψη στα γεγονοτα του χιλσμπορο.
τυπε μου, αν και σαν μαντσεστερακιας τους απεχθανομαι, εκει ειχαν δικιο. δεν εστησαν το παρτυ λογω της τιμωριας για τα επεισοδια του χεϋζελ αλλα για την συγκαλυψη στα γεγονοτα του χιλσμπορο.
το ποσοστο των ατομων που εχουν εισοδημα χαμηλοτερο απο το 60 τοις εκατό του διαμεσου εισοδηματος στην χωρα
καθολου δεν ηταν το θεμα η μπαλα. το θεμα ηταν οι ευθυνες σ'ενα πολυνεκρο δυστυχημα.Μπορεί και να έχεις δίκιο, πάντως για θέμα μπάλας ήταν το πάρτυ.
Ε, δεν κρίνεται ένας πολιτικός από μια ενέργειά του για το ποδόσφαιρο!
Κι ο Γιαννακόπουλος εδώ προτρέπει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μαυρίσουν τον Άδωνι. Κι απ' την μεριά του δίκιο έχει κι αυτός και τα χουλιγκάνια του! Αλλά δεν θα κριθεί ο Άδωνις με το αν θα πάει καλά ο ΠΑΟ στην γιουρολήγκα...
δεν ειμαστε συντροφοι και δεν ειμαι συντροφος γενικοτερα.Πάντως σύντροφε μετά το Χίλσμπορο ματαίωσε την επιστροφή των Αγγλικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης που ήταν να γίνει την επόμενη χρονιά.
Πριν σου απαντήσω,
να σε ρωτήσω κάτι ?
Για ποιά χρονιά μιλάς ? Δεν μπορώ να βρω τέτοια επίσημα στοιχεία,πάντως σε κατα κεφαλήν εισόδημα το 2011 Βρετανία και Γαλλία του Σαρκοζί είχαν σχεδόν το ίδιο αν και η Βρετανία χτυπήθηκε περισσότερο απο την κρίση.Μετά τη λαίλαπα Ολάντ η Γαλλία ακολουθεί τον δρόμο της Ελλάδας,ενώ η Βρετανία πάει πολύ καλύτερα...
δεν ειμαστε συντροφοι και δεν ειμαι συντροφος γενικοτερα.