jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το καλύτερο πολιτικοκοινωνικό σύστημα φυσικά για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι το κομμουνιστικό.
ε πεστο απο την αρχη μας εσκασες
x10 δις
Το καλύτερο πολιτικοκοινωνικό σύστημα φυσικά για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι το κομμουνιστικό.
Σε πότισε ο Μπένυ πρωι-πρωι κ είσαι έτσι ζωηρό;;;ε πεστο απο την αρχη μας εσκασες
x10 δις
Σε πότισε ο Μπένυ πρωι-πρωι κ είσαι έτσι ζωηρό;;;
Έκτος από τα πόστ μου μετράς κ τις αρχιδότριχες του Μπενύ όταν τον παίρνεις κ γέρνεις ;;;60 μηνυματα απο τα μεσανυχτα μεχρι τωρα
ξεπερασες το ημερησιο
Έκτος από τα πόστ μου μετράς κ τις αρχιδότριχες του Μπενύ όταν τον παίρνεις κ γέρνεις ;;;
Έκτος από τα πόστ μου μετράς
Καλά,κάτσε εσύ κάνε σοβαρό διάλογο με τα χουλιγκανάκια του πασόκ....Ρε με τα μεγαλοσχημα ποσταρισματα μολις φας τα γιαουρτια σου το γυρνας στο βρισιδι
ενας αλητακος εισαι χαμινακι,μολις τελειωσει η κολησει η κασετα που σας δινουν η εμφυτευουν μετα
παπαλα τουμπα στην μαλακια .
βλακας και μαλιστα βαρετος.
"Ξέχασες" τη Β. Κορέα των Κιμ Γιογκ ΜΟΥΝ κλπ κλπ κλπΖούμε σε περιόδους ...................................................................................................
Όταν τελείωσε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, στα βαλκάνια μόνο η Ελλάδα δεν έγινε κομουνιστική. (Η Τουρκία είναι Ασία).
Υπάρχουν λοιπόν παραδείγματα κρατών που αντίθετα με την Ελλάδα είχαν την ευτυχία να ζήσουν τον κομουνισμό.
Σε ποιό από τα γειτονικά μας κομουνιστικά κράτη (επί εποχής υπαρκτού σοσιαλισμού), θα θέλατε να μοιάσει η Ελλάδα μας;
Στην Αλβανία του Χότζα;
Στα Σκόπια του Τίτο;
Στη Βουλγαρία του Ζίβκοφ;
Ή μήπως λίγο πιο πάνω, την Ρουμανία του Τσαουσέσκου;
...............................................................................................
Καμπότζη,Μπαγκλαντές,Νιγηρία....καπού εκεί ψάξτε...."Ξέχασες" τη Β. Κορέα των Κιμ Γιογκ ΜΟΥΝ κλπ κλπ κλπ
Καλά,κάτσε εσύ κάνε σοβαρό διάλογο με τα χουλιγκανάκια του πασόκ....
Μετά τις εκλογές αν η χρυσαυγή δεν μπει βουλή μην σε χάσουμε ε....
Καλά,κάτσε εσύ κάνε σοβαρό διάλογο με τα χουλιγκανάκια του πασόκ....
Γενικά στατιστικά - HALCON:Αν νομιζεις οτι ειμαι εδω για οποιαδηποτε ΧΑ
ριξε μια ματια ,απλα επειδη δεν με καναν κεφι οι πορνο κλπ
με μουταρισαν για 1 χρονο
Εσύ ΔΕΝ ξέρεις να κάνεις διάλογο,οπότε άσε να το κρίνει κ πει κάποιος που ξέρει.καλα εσυ θα προτιμουσες να μην γινεται καθολου διαλογος αλλα τι να κανουμε
οταν "αλλαξει η εξουσια" θα εχετε ολη την ευχερεια να το επιβαλεται
γι'αυτό άλλωστε έχεις μοστράρει κ το πουλί.
Eσένα τελικά σου αρέσει του Μπενύ το πουλί ναι ή ου;;; ακόμα δεν μας είπες...γιατι μαναρι μου δεν σου αρεσουν τα πουλια ;
και ειδικα τα μαυριδερα;
Γενικά στατιστικά - HALCON:
Πολιτική & Θρησκευτικά [size=20pt]1374[/size]
Ελληνίδες διάσημες 62
Κοινότητα 61
Γενική συζήτηση 54
Τραβεστί/Transexual 18
Αθλητισμός 16
Επιστήμη & Τεχνολογία 10
Κωλόμπαρα Αθήνα 9
Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση 6
Πιάτσες Αθήνα 6
Ναι είναι προφανές πως δεν είσαι για πολιτικούς λόγους στο site,γι'αυτό άλλωστε έχεις μοστράρει κ το πουλί.
Τον ένα χρόνο που σε είχαν φιμώσει ποια νικ χρησιμοποιούσες;;;;;
4-5 είστε όλοι κ όλοι με χίλια πρόσωπα για να φαίνεστε πολλοί....
Eσένα τελικά σου αρέσει του Μπενύ το πουλί ναι ή ου;;; ακόμα δεν μας είπες...
Σιγανοπαπαδιά δεν μολογάς.
Ποια είναι τα ''δύσκολα'' ρε χουντοβαρεμένε,τα συνθήματα: ''εκεί-εκεί στο 8%'';;;KANENA μπορεις ευκολα να το μαθεις απο μοντ
Πολιτικη ενδιαφερον αλλα με διαλογο και με θεσεις οχι
στα δυσκολα κωλοτουμπες.
το πουλι ειναι στην ψυχη μας απο το 1967 .και τελειωσε η πολιτικη το 77
Τα πίνεις ή τα φτύνεις τζώνυ αυτά που σου σερβίρει ο Μπενύ;;;τις στην αλεκα τις κανεις το πρωι η το βραδυ;
ε μουλωχτη ;
ΑΝ θελεις πολιτικη δεν ποσταρεις τσιτατα αλλα θεσεις εμπειριες δικες σου.Ποια είναι τα ''δύσκολα'' ρε χουντοβαρεμένε,τα συνθήματα: ''εκεί-εκεί στο 8%'';;;
Άντε πες εσύ τι θα απαντούσες....