PROEDROS02
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν ολα τα κομματα τις αριστερας μαζευονταν !!!! δεν θα επερναν ενα 40% στις εκλογες λεω εγω
βλάκα αυτο σε πείραξε εδω συνεργάστηκε με τη ΝΔ αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στα ιστορία..και μην ξεχνάς τότε ηταν που ο σημερινός σου αρχηγός..ναι ο Αντωνακης ο σαμαρας πρόδωσε την παράταξη και έριξε την κυβέρνηση ;)αυτόν τον κωλοτουμπα που σήμερα εσυ σκίζεις τα ιμάτια σου αυτόν που έλεγε ''δεν γυρίζω ούτε σαν αρχηγος στη ΝΔ'' ειμαι σίγουρος ότι αν γυρίσει και η ντορα κάποια στιγμή εσύ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.ακόμα και ο γιωργακης να παει εσυ ...πιστός σκύλοςΚι όμως μέχρι το 1989,η Αριστερά δεν ήταν αυτή.
Είχε επίπεδο και αξιόλογα στελέχη
Κύρκο,Φλωράκη,Γιάνναρο,Φαράκο,παλιότερα φυσικά Ηλιού.
Μετά η Αριστερά "εκπασοκίσθηκε"
Λαικισμός,όχι σε όλα κλπ
Ο Τσίπρας το δήλωσε άλλωστε,από οικογένεια Πασόκων είναι.
βλάκα αυτο σε πείραξε εδω συνεργάστηκε με τη ΝΔ αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στα ιστορία..και μην ξεχνάς τότε ηταν που ο σημερινός σου αρχηγός..ναι ο Αντωνακης ο σαμαρας πρόδωσε την παράταξη και έριξε την κυβέρνηση ;)αυτόν τον κωλοτουμπα που σήμερα εσυ σκίζεις τα ιμάτια σου αυτόν που έλεγε ''δεν γυρίζω ούτε σαν αρχηγος στη ΝΔ'' ειμαι σίγουρος ότι αν γυρίσει και η ντορα κάποια στιγμή εσύ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.ακόμα και ο γιωργακης να παει εσυ ...πιστός σκύλος
εδώ έχει ξεχάσει το συνθηματακι που φώναζε το 93 για τον προδότη το μνημόνιο σε πείραξε;το έχω ξαναπεί ..εκεί που φτύνεις δεν γλείφεις ποτέ ;)το μνημονιο βου το εχει κατω απο το μαξιλαρι του
εδώ έχει ξεχάσει το συνθηματακι που φώναζε το 93 για τον προδότη το μνημόνιο σε πείραξε;το έχω ξαναπεί ..εκεί που φτύνεις δεν γλείφεις ποτέ ;)
Κι όμως μέχρι το 1989,η Αριστερά δεν ήταν αυτή.
Είχε επίπεδο και αξιόλογα στελέχη
Φλωράκη,
Μετά η Αριστερά "εκπασοκίσθηκε"
Λαικισμός,όχι σε όλα κλπ
Ο Τσίπρας το δήλωσε άλλωστε,από οικογένεια Πασόκων είναι.
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ (ΚΚΕ) = ΜΠΑΖΟ!!!!! :S
ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
Δειτε τωρα στο MEGA
ΝΙΚΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ (ΔΗΣΥ) = ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ (ΠΑΣΟΚ) = ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ (ΚΚΕ) = ΜΠΑΖΟ!!!!! :S
ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...