ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βεντούζα μην μου πεις ότι σκέφτεσαι κ εσύ να ψηφίσεις ΚΚΕ;;;
Τωρα που με αντέγραψε η παπαρήγα και θέλει ΔΡΑΧΜΗ
Τη γουσταρω με Χιλια
Μεχρι και GILF LOVER θα γινω
Βεντούζα μην μου πεις ότι σκέφτεσαι κ εσύ να ψηφίσεις ΚΚΕ;;;
καλα σας κανει ρε η ΑΛΕΚΑ.. μια ζωη ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ και μουνοπανα..
γιατι εσεις τα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ
Μια ζωη μαχαιριές πισώπλατες βαράτε ο ένα στον άλλο..
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που περιμενετε να σας κλασει ο πρωτος ΠΑΣΟΚΟΣ για να γινετε απο ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ - ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
Για τον ΠΟΥΣΤΟ ΛΕΜΕ....
1> ΑΛΑΒΑΝΟΣ
2> ΤΣΙΠΡΑΣ
3> ΚΟΥΒΕΛΗΣ
4> τωρα τελευταια διασπάστηκε και ο ΔΗΜΑΡΑΣ για να παει το ήμισυ με τον ΚΟΥΒΕΛΗ και το αλλο με τον ΤΣΙΠΡΑ
ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ μονίμως ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ;)
[size=20pt]ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ[/size]
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ... ΑΛΕΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... και δεν μιλαω για τους αναρχικους αλλα για τα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ
Κοίτα,έτσι όπως φαίνεται να έχει τα πράγματα στο μυαλό της η Αλέκα νομίζω σε εκφράζει πραγματικά....
Τωρα που με αντέγραψε η παπαρήγα και θέλει ΔΡΑΧΜΗ
Τη γουσταρω με Χιλια
Μεχρι και GILF LOVER θα γινω
Τα “χτυπήματα” μέσα σε 10 λεπτά λίγο πριν τις τέσσερις τα χαράματα.
... κανα μουνόφτυμα ...
Σε φώναξε η μάνα σου πάλι;
Το παρακράτος δηλαδή δεν είναι οι μπάτσοι με κουκούλες κ η ακροδεξιά πια ή και αυτοί;;;
Ααα,μπερδεύτηκα λίγο,οκ τώρα το πιασά τι λες.ρε μικρέ δεν ακούς τι λέει η αλέκα;
ότι αν είσαι στο bb είσαι η παραπλανημένος ή ασφαλίτης, παρακρατικός, φασίστας ή δεν ξέρω γω τι.. :S
Πάντως το ΚΚΕ είναι μπερδεμένη ιστορία πλέον.
(+) για την θέση που πήρε στην πορεία.
(-) για τις δηλώσεις Αλέκας κ γενικά την ψηφοθηρία στην οποία φαίνεται να μπήκε για τα καλά.
Κοίτα,δεν μπαίνεις απλά στην βουλή κρεμάς τον κόσμο μέσα κ ξημερώνει μια καλύτερη μέρα,αυτό δεν μπορεί να καταλάβει όποιος ανήκει στο bb που λέει κ ο ΠΠ.Λογικα και τα δυο αυτα ειναι ενα. Αν μπαιναν αυτοι στην βουλη θα υπηρχε ΚΚΕ μετα? Το ποσοστο που παιρνουν στις δημοσκοπησεις πως θα το εξαργυρωναν? Πηραν και αρκετους ψηφοφορους απο αυτην την κινηση.
Πολυ τακτικος σχεδιασμος επεσε στον Περισσο...
δικηγορε τα χεις χασει εντελως!Ψαχτο λιγο,μαθε,αλλιως λεγε τα δικα σου!τα κου κουδια φαγανε το κεφαλι τους.ΑΠΟ τις 19 τεταρτη εκανε μπαμ η πουστρικη αντιλαικη συμπεριφορα τους..ΜΙΛΑΓΑΝΕ και φερονταν σαν να ειχανε κανει αιτηση για προσληψη στα ματ...ακου που σου λεω ,ειχαν πρωτοφανη επιθετικοτητα...ΣΤΙΣ 20 εξαργυρωθηκε σε φαπες!Εχθρος τους ειναι απλως οποιος μπλεκεται στα ποδια τους...
ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΙΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.
ΠΑΡΤΕ ΠΥΡΗΜΑΧΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΣΤΕΛ
Παίχτη απλά τα πράγμα: black block vs όλων των άλλων.τι εγινε ρε παιχτες εχω μπερδευτει
λαθος.παμε εναντιων διαμαρτυρωμενωνΠαίχτη απλά τα πράγμα: black block vs όλων των άλλων.
ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΙΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.
ΠΑΡΤΕ ΠΥΡΗΜΑΧΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΣΤΕΛ
Παίχτη απλά τα πράγμα: black block vs όλων των άλλων.