Σ' αυτό δε γίνεται να μη συμφωνήσω.αν ο Λάκης ζούσε την εποχή που ζούσε και ο Άρης αν κοίταζε τον πισινό του θα άλλαζε γνώμη για το ποιος ήταν γκέυ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
πάντως οι συνοδοιπόροι του Λάκη πρόσφεραν αρκετό κώλο στους Ναζί κατά την περίοδο της κατοχής.και να τανε που ειναι το προβλημα ρε παιδια? τι σχεση εχει το τι εχει προσφερει ο καθενας με τις σεξουαλικες του προτιμησεις?
(<---------εχει παρει επιστημονικο υφος)
Κοίτα, δεν μιλαμε για τον ..Καβάφη (και δεν το λέω χλευαστικά, εννοείται), αλλά για τον Πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ!και να τανε που ειναι το προβλημα ρε παιδια? τι σχεση εχει το τι εχει προσφερει ο καθενας με τις σεξουαλικες του προτιμησεις?
(<---------εχει παρει επιστημονικο υφος)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κοίτα, δεν μιλαμε για τον ..Καβάφη (και δεν το λέω χλευαστικά, εννοείται), αλλά για τον Πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ!
εδω εχει ειπωθει οτι ητο και ο καραισκακης.........σοου γουοτ? δηλαδη αν τον επαιρνε ο βελουχιωτης αλλαζει κατι για το εργο του? ειναι τοσο σημαντικο κριτηριο?
Για κείνα τα χρόνια και για κείνες τις συνθήκες εσύ τι λες; Δεν ήταν σημαντικό κριτήριο; Η νομίζεις πως θα μπορούσε να σταθεί αρχηγός των ανταρτών με τέτοιες τάσεις στον Παρνασσό και στη Γκιώνα;εδω εχει ειπωθει οτι ητο και ο καραισκακης.........σοου γουοτ? δηλαδη αν τον επαιρνε ο βελουχιωτης αλλαζει κατι για το εργο του? ειναι τοσο σημαντικο κριτηριο?
Α, και ο Καραϊσκάκης τον έδινε, δεν τον έπαιρνε.
Επισκέπτης
γενικά τα περισσότερα αποτελούν κακοήθειες των πισωγλέντηδων Άγγλων.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Για κείνα τα χρόνια και για κείνες τις συνθήκες εσύ τι λες; Δεν ήταν σημαντικό κριτήριο; Η νομίζεις πως θα μπορούσε να σταθεί αρχηγός των ανταρτών με τέτοιες τάσεις στον Παρνασσό και στη Γκιώνα;
Α, και ο Καραϊσκάκης τον έδινε, δεν τον έπαιρνε.
εγω προσωπικα το θεωρω αδιαφορο κριτηριο οποτε δε μπαινω στη διαδικασια να ασχοληθω με το εαν ηταν τελικα ή οχι.......ακομα και να ηταν δε νομιζω οτι θα το εβγαλε ανακοινωση με ντουντουκα......
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
γενικά τα περισσότερα αποτελούν κακοήθειες των πισωγλέντηδων Άγγλων.
αυτο κι αν ειναι κακοηθεια (οτι ειναι πισογλεντηδες οι αγγλοι)
Μιλάς απο το 2007. Σκέψου όμως το 1941-44, δεν ήταν ίδια τα πράγματα.εγω προσωπικα το θεωρω αδιαφορο κριτηριο οποτε δε μπαινω στη διαδικασια να ασχοληθω με το εαν ηταν τελικα ή οχι.......ακομα και να ηταν δε νομιζω οτι θα το εβγαλε ανακοινωση με ντουντουκα......
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μιλάς απο το 2007. Σκέψου όμως το 1941-44, δεν ήταν ίδια τα πράγματα.
νομιζω οτι το 2008 υπαρχει πολυ περισσοτερος νεοπουριτανισμος σε σχεση με παλιοτερες δεκαετιτες.........ισως και να κανω λαθος......ακομα ομως και να ισχυει αυτο ξαναλεω οτι δε θα το ειχε βγαλει και σε ντουντουκα.....
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Σε όποια δεν του καθότανε της χάραζε τον αγκυλωτό σταυρό στο κούτελο;
Ο λακης σε ειπε "τρύπια αδελφάρα των Εξαρχείων , αρραβωνιασμένη με Πακιστανό". Αυτο σηκωνει μονομαχια
Τι λεμε ρε, εδω και οταν ηρθαν οι Εγγλεζοι, ακομα φοραγαν τις στολες που τους ειχαν δωσει οι Γερμανοι. Μονο τη σβαστιγκα ειχαν πεταξει απο το μανικιπάντως οι συνοδοιπόροι του Λάκη πρόσφεραν αρκετό κώλο στους Ναζί κατά την περίοδο της κατοχής.
Εκτος και αν ο Λακης θεωρει γκει συμπεριφορα να εισαι εξοριστος και να εχουν πεσει απανω σου 10 μπουμπουκια του Μεταξα και του Μανιαδακη με περιστροφα και να σε χτυπανε στα γεννητικα οργανα μεχρι να μεινεις αναπηρος.Κοίτα, δεν μιλαμε για τον ..Καβάφη (και δεν το λέω χλευαστικά, εννοείται), αλλά για τον Πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ!
Ειπαμε, ή εχει παει να φλιταρει Νεφελιμ για να μη ζουν αναμεσα μας, ή ασχολειται με την ανεγερση πρωτομης ΤσολακογλουΜα τον αγαπάμε και μας λείπει.
Ξέρεις πόσα ανιαρά βράδια μας τα έχει γεμίσει ευχάριστα;
φιλε σταμπιτ πες και κατι για την σφαγη στο μελιγαλα..για τα εγκληματα της αριστερας δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσε τον λακη εγω βαρεθει εγω προσωπικα αυτο το μισος...για την δεξια. πες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...που εχει περασει στα ψηλα γραμματα απο ολους σχεδον και ασχολειστε μονο με τον ζαχοπουλο και τον λακη κουραστικα πλεον αν θες την γνωμη μου μπορει ο λακης να ειναι φασιστας αλλα εσεις μηπως ειστε χειροτεροι φασιστες....τυπου σταλιν ...στο κατω κατω η ιστορια απεδειξε οτι εαν ειχε επικρατησει η αριστερα στην ελλαδα...και οχι η δεξια του λακυ τα παιδακια μας θα γαμιοντουσαν σε μπουρδελα και στριπτιτζιδικα σε ολη την ευρωπη οπως συμβαινει με τα παιδακια των αλβανων και των βουλγαρων ,ρωσσων κλπ..ασε που θα μας ειχε φαει η ρεγγα απο την πεινα χειροτερη απο την αλβανια θα ειμαστε ρε ξυπνηστε....Ειπαμε, ή εχει παει να φλιταρει Νεφελιμ για να μη ζουν αναμεσα μας, ή ασχολειται με την ανεγερση πρωτομης Τσολακογλου
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Πότε το `πυρπόλυσαν' το μνημείο; εγώ χθες πέρασα από εκεί και ήταν μια χαράπες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...
averel_dalton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοιμάστε κουκούδια..ξεπουλημένοι προδότες σαν τους ηγέτες σας είστε..πρωτιά στο ΛΑΚΗ (όχι τον λαλάκι της Λούκα Νίκα)
Επισκέπτης
να και οι παρατρεχάμενοι του Λάκη ένας ένας βγαίνει από τον τάφο του.κοιμάστε κουκούδια..ξεπουλημένοι προδότες σαν τους ηγέτες σας είστε..πρωτιά στο ΛΑΚΗ (όχι τον λαλάκι της Λούκα Νίκα)
ρε σε καμιά φυλακή σας έχουν και πήρατε 5θήμερη?
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
φιλε σταμπιτ πες και κατι για την σφαγη στο μελιγαλα..για τα εγκληματα της αριστερας δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσε τον λακη εγω βαρεθει εγω προσωπικα αυτο το μισος...για την δεξια. πες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...που εχει περασει στα ψηλα γραμματα απο ολους σχεδον και ασχολειστε μονο με τον ζαχοπουλο και τον λακη κουραστικα πλεον αν θες την γνωμη μου μπορει ο λακης να ειναι φασιστας αλλα εσεις μηπως ειστε χειροτεροι φασιστες....τυπου σταλιν ...στο κατω κατω η ιστορια απεδειξε οτι εαν ειχε επικρατησει η αριστερα στην ελλαδα...και οχι η δεξια του λακυ τα παιδακια μας θα γαμιοντουσαν σε μπουρδελα και στριπτιτζιδικα σε ολη την ευρωπη οπως συμβαινει με τα παιδακια των αλβανων και των βουλγαρων ,ρωσσων κλπ..ασε που θα μας ειχε φαει η ρεγγα απο την πεινα χειροτερη απο την αλβανια θα ειμαστε ρε ξυπνηστε....
φιλε κοπρονι εγω διαφωνω ακραδαντα μαζι σου. το αν δεν σε πειραζει να σε κατακλεβει ο καθε πικραμενος αχρηστος πολιτικος τοτε καλα να παθουμε που εχει φτασει σε αυτη την κατασταση αυτη η χωρα. ο καθε ΑΧΡΗΣΤΟΣ που εχει τα κονε παιρνει και καποιο αξιωμα. εγω πιστευω πως αν κατσεις και συζητησεις με μερικους απ'αυτους, απο την βλακεια που θα διαπιστωσεις θα τραβας τις πουτσοτριχες σου. εγω πιστευω πως δεν πρεπει να ειναι κατακριταιες οι συμπεριφορες και οι πραξεις των αναρχικων, γιατι αν δεν υπαρξουν ακραιες συμπεριφορες τοτε δεν θα ξυπνησει ποτε αυτη η ζαβλακωμενη κοινωνια.
Επισκέπτης
φασίστες -- γλύφτες --- ρουφιάνοι --- κουκουλοφόροι και λοιπά αποβράσματα του φασισμού δεν σας φοβόμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε είστε νεκροί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πάρτε το χαμπάρι είστε τελειωμένοι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις