Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και να τανε που ειναι το προβλημα ρε παιδια? τι σχεση εχει το τι εχει προσφερει ο καθενας με τις σεξουαλικες του προτιμησεις?

(<---------εχει παρει επιστημονικο υφος)
πάντως οι συνοδοιπόροι του Λάκη πρόσφεραν αρκετό κώλο στους Ναζί κατά την περίοδο της κατοχής.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και να τανε που ειναι το προβλημα ρε παιδια? τι σχεση εχει το τι εχει προσφερει ο καθενας με τις σεξουαλικες του προτιμησεις?

(<---------εχει παρει επιστημονικο υφος)
Κοίτα, δεν μιλαμε για τον ..Καβάφη (και δεν το λέω χλευαστικά, εννοείται), αλλά για τον Πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ! 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοίτα, δεν μιλαμε για τον ..Καβάφη (και δεν το λέω χλευαστικά, εννοείται), αλλά για τον Πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ! 

εδω εχει ειπωθει οτι ητο και ο καραισκακης.........σοου γουοτ? δηλαδη αν τον επαιρνε ο βελουχιωτης αλλαζει κατι για το εργο του? ειναι τοσο σημαντικο κριτηριο?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εδω εχει ειπωθει οτι ητο και ο καραισκακης.........σοου γουοτ? δηλαδη αν τον επαιρνε ο βελουχιωτης αλλαζει κατι για το εργο του? ειναι τοσο σημαντικο κριτηριο?
Για κείνα τα χρόνια και για κείνες τις συνθήκες εσύ τι λες; Δεν ήταν σημαντικό κριτήριο; Η νομίζεις πως θα μπορούσε να σταθεί αρχηγός των ανταρτών με τέτοιες τάσεις στον Παρνασσό και στη Γκιώνα;
Α, και ο Καραϊσκάκης τον έδινε, δεν τον έπαιρνε.

Επισκέπτης
γενικά τα περισσότερα αποτελούν κακοήθειες των πισωγλέντηδων Άγγλων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για κείνα τα χρόνια και για κείνες τις συνθήκες εσύ τι λες; Δεν ήταν σημαντικό κριτήριο; Η νομίζεις πως θα μπορούσε να σταθεί αρχηγός των ανταρτών με τέτοιες τάσεις στον Παρνασσό και στη Γκιώνα;
Α, και ο Καραϊσκάκης τον έδινε, δεν τον έπαιρνε.

εγω προσωπικα το θεωρω αδιαφορο κριτηριο οποτε δε μπαινω στη διαδικασια να ασχοληθω με το εαν ηταν τελικα ή οχι.......ακομα και να ηταν δε νομιζω οτι θα το εβγαλε ανακοινωση με ντουντουκα......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγω προσωπικα το θεωρω αδιαφορο κριτηριο οποτε δε μπαινω στη διαδικασια να ασχοληθω με το εαν ηταν τελικα ή οχι.......ακομα και να ηταν δε νομιζω οτι θα το εβγαλε ανακοινωση με ντουντουκα......
Μιλάς απο το 2007. Σκέψου όμως το 1941-44, δεν ήταν ίδια τα πράγματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μιλάς απο το 2007. Σκέψου όμως το 1941-44, δεν ήταν ίδια τα πράγματα.

νομιζω οτι το 2008 υπαρχει πολυ περισσοτερος νεοπουριτανισμος σε σχεση με παλιοτερες δεκαετιτες.........ισως και να κανω λαθος......ακομα ομως και να ισχυει αυτο ξαναλεω οτι δε θα το ειχε βγαλει και σε ντουντουκα.....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Σε όποια δεν του καθότανε της χάραζε τον αγκυλωτό σταυρό στο κούτελο;    :dancing:

Ο λακης σε ειπε "τρύπια αδελφάρα των Εξαρχείων , αρραβωνιασμένη με Πακιστανό". Αυτο σηκωνει μονομαχια

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πάντως οι συνοδοιπόροι του Λάκη πρόσφεραν αρκετό κώλο στους Ναζί κατά την περίοδο της κατοχής.
Τι λεμε ρε, εδω και οταν ηρθαν οι Εγγλεζοι, ακομα φοραγαν τις στολες που τους ειχαν δωσει οι Γερμανοι. Μονο τη σβαστιγκα ειχαν πεταξει απο το μανικι

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εκτος και αν ο Λακης θεωρει γκει συμπεριφορα να εισαι εξοριστος και να εχουν πεσει απανω σου 10 μπουμπουκια του Μεταξα και του Μανιαδακη με περιστροφα και να σε χτυπανε στα γεννητικα οργανα μεχρι να μεινεις αναπηρος.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μα τον αγαπάμε και μας λείπει.
Ξέρεις πόσα ανιαρά βράδια μας τα έχει γεμίσει ευχάριστα;    :huh:
Ειπαμε, ή εχει παει να φλιταρει Νεφελιμ για να μη ζουν αναμεσα μας, ή ασχολειται με την ανεγερση πρωτομης Τσολακογλου

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ειπαμε, ή εχει παει να φλιταρει Νεφελιμ για να μη ζουν αναμεσα μας, ή ασχολειται με την ανεγερση πρωτομης Τσολακογλου
φιλε σταμπιτ πες και κατι για την σφαγη στο μελιγαλα..για τα εγκληματα της αριστερας δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσε τον λακη εγω βαρεθει εγω προσωπικα αυτο το μισος...για την δεξια. πες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...που εχει περασει στα ψηλα γραμματα απο ολους σχεδον και ασχολειστε μονο με τον ζαχοπουλο  και τον λακη κουραστικα πλεον αν θες την γνωμη μου μπορει ο λακης να ειναι φασιστας αλλα εσεις μηπως ειστε χειροτεροι φασιστες....τυπου σταλιν ...στο κατω κατω η ιστορια απεδειξε οτι εαν ειχε επικρατησει η αριστερα στην ελλαδα...και οχι η δεξια του λακυ τα παιδακια μας θα γαμιοντουσαν  σε μπουρδελα και στριπτιτζιδικα σε ολη την ευρωπη οπως συμβαινει με τα παιδακια των αλβανων και των βουλγαρων ,ρωσσων κλπ..ασε που θα μας ειχε φαει η ρεγγα απο την πεινα χειροτερη απο την αλβανια θα ειμαστε  ρε ξυπνηστε....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
πες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...
Πότε το `πυρπόλυσαν' το μνημείο; εγώ χθες πέρασα από εκεί και ήταν μια χαρά :think:

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοιμάστε κουκούδια..ξεπουλημένοι προδότες σαν τους ηγέτες σας είστε..πρωτιά στο ΛΑΚΗ (όχι τον λαλάκι της Λούκα Νίκα)

Επισκέπτης
κοιμάστε κουκούδια..ξεπουλημένοι προδότες σαν τους ηγέτες σας είστε..πρωτιά στο ΛΑΚΗ (όχι τον λαλάκι της Λούκα Νίκα)
να και οι παρατρεχάμενοι του Λάκη ένας ένας βγαίνει από τον τάφο του.
ρε σε καμιά φυλακή σας έχουν και πήρατε 5θήμερη?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
φιλε σταμπιτ πες και κατι για την σφαγη στο μελιγαλα..για τα εγκληματα της αριστερας δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσε τον λακη εγω βαρεθει εγω προσωπικα αυτο το μισος...για την δεξια. πες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...που εχει περασει στα ψηλα γραμματα απο ολους σχεδον και ασχολειστε μονο με τον ζαχοπουλο  και τον λακη κουραστικα πλεον αν θες την γνωμη μου μπορει ο λακης να ειναι φασιστας αλλα εσεις μηπως ειστε χειροτεροι φασιστες....τυπου σταλιν ...στο κατω κατω η ιστορια απεδειξε οτι εαν ειχε επικρατησει η αριστερα στην ελλαδα...και οχι η δεξια του λακυ τα παιδακια μας θα γαμιοντουσαν  σε μπουρδελα και στριπτιτζιδικα σε ολη την ευρωπη οπως συμβαινει με τα παιδακια των αλβανων και των βουλγαρων ,ρωσσων κλπ..ασε που θα μας ειχε φαει η ρεγγα απο την πεινα χειροτερη απο την αλβανια θα ειμαστε  ρε ξυπνηστε....

φιλε κοπρονι εγω διαφωνω ακραδαντα μαζι σου. το αν δεν σε πειραζει να σε κατακλεβει ο καθε πικραμενος αχρηστος πολιτικος τοτε καλα να παθουμε που εχει φτασει σε αυτη την κατασταση αυτη η χωρα. ο καθε ΑΧΡΗΣΤΟΣ που εχει τα κονε παιρνει και καποιο αξιωμα. εγω πιστευω πως αν κατσεις και συζητησεις με μερικους απ'αυτους, απο την βλακεια που θα διαπιστωσεις θα τραβας τις πουτσοτριχες σου. εγω πιστευω πως δεν πρεπει να ειναι κατακριταιες οι συμπεριφορες και οι πραξεις των αναρχικων, γιατι αν δεν υπαρξουν ακραιες συμπεριφορες τοτε δεν θα ξυπνησει ποτε αυτη η ζαβλακωμενη κοινωνια.

Επισκέπτης
φασίστες --  γλύφτες ---  ρουφιάνοι --- κουκουλοφόροι  και λοιπά αποβράσματα του φασισμού δεν σας φοβόμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  είστε νεκροί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  πάρτε το χαμπάρι είστε τελειωμένοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom