Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φαντασου ο Μπαρμπακαραγκιοζης που πεταχτηκε να ηταν συγγενικο σου προσωπο. Φοβισμενα ανθρωπακια. Δεν λεω οτι ειμαστε ικανοι ολοι μας για ηρωισμους. Και εγω ισως να λουφαζα για να φυλαξω το τομαρι μου. Αλλα και αυτο παει πολυ. Ξεφτυλα
θυμάμαι όταν πήγαινα γυμνάσιο και μας κουβάλησαν τον Πατακό στην Νέα Φιλαδέλφεια να εγκαινιάσει μια μπασκέτα , ένα πολ κέντρο, και μια στέρνα που την πασάρανε για δημοτική πισίνα και μας πηγαινοφέρνανε με το ζορι για να δείξει μπούγιο και κάτι ανθρωπάκια σαν αυτόν τον μαλάκα να έχουν βγάλει την γλώσσα έξω και να τον γλύφουν.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
επειδη το θεμα το εχετε αλλαξει κατα πολυ απο οτι ξεκινησε παρτε το βιντεο του αδελφου του Ζαχοπουλου

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
επειδη το θεμα το εχετε αλλαξει κατα πολυ απο οτι ξεκινησε παρτε το βιντεο του αδελφου του Ζαχοπουλου
Ok ημαστε οφ τοπικ για λιγο, αλλα τα συνχαρητειρια αξιζουν στον σεφ που ανοιξε το θρεντ( Τρια ζιγκ και τρια Χα'ι'λ )

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
θυμάμαι όταν πήγαινα γυμνάσιο και μας κουβάλησαν τον Πατακό στην Νέα Φιλαδέλφεια να εγκαινιάσει μια μπασκέτα , ένα πολ κέντρο, και μια στέρνα που την πασάρανε για δημοτική πισίνα και μας πηγαινοφέρνανε με το ζορι για να δείξει μπούγιο και κάτι ανθρωπάκια σαν αυτόν τον μαλάκα να έχουν βγάλει την γλώσσα έξω και να τον γλύφουν.
Αρίωνα καρφώθηκες!!
Υπήρξες εσύ χειροκροτητής -εστω και με το ζόρι- του Πατακού και της χούντας;;;
Γιατί δεν έκανες αντίσταση; Κοτζάμ παιδί ήσουν, να καθόσουν σπίτι σου, ή να έκανες τον άρρωστο!!!

Επισκέπτης
Αρίωνα καρφώθηκες!!
Υπήρξες εσύ χειροκροτητής -εστω και με το ζόρι- του Πατακού και της χούντας;;;
Γιατί δεν έκανες αντίσταση; Κοτζάμ παιδί ήσουν, να καθόσουν σπίτι σου, ή να έκανες τον άρρωστο!!!
άσε τον κόπανο τον έτρωγα στην μάπα συχνά ποιο κάτω έμενε από εκεί που έμενα τέρμα Αχαρνών με τερμα Πατησίων απέναντι από την Λεόντιο άσε που αν δεν έπαιζε ο ΟΣΦΠ παλιά μας κουβαλιώταν εδώ στην ΑΕΚ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
άσε τον κόπανο τον έτρωγα στην μάπα συχνά ποιο κάτω έμενε από εκεί που έμενα τέρμα Αχαρνών με τερμα Πατησίων απέναντι από την Λεόντιο άσε που αν δεν έπαιζε ο ΟΣΦΠ παλιά μας κουβαλιώταν εδώ στην ΑΕΚ.
Aκομα εκει μενει Αριωνα.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπόν τέτοιο τρανσφόρμερ σε θέμα δεν το έχω ξαναδεί. Και επειδή το ξεκίνησα αστειευόμενος ας πούμε και κάτι για τους φίλους μας... τις  Ελληνίδες. Ζουν κοντά στον άνθρωπο, υποτίθεται γιατι του προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και για αυτό τις ανέχεται. Για καποιο μυστήριο λόγο ο ξενιστής, επιμένουν κάποιοι συνελλέηνες, να γίνει ξενιζόμενος. Ε δε γίνεται αυτό. Οι γυναίκες είναι υπό λέμε χαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μονο για τις ελληνιδες ισχυει αυτο? οι υπολοιπες οκ κουλ? ισες οχι υπο? τις εχετε αποδεχθει κ ουχι ανεχθει?

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αποδέχονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους οπότε μπορούν να συμβίωσουν ισότιμα, υπό χαχαχαχ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α... οκ απλα ηθελα να το ξεκαθαρισουμε μην μου μεινουν αποριες για την γυναικεια μου υποσταση :P

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Λάκης που εξαφανίστηκε ρε παιδιά;
Αρχίζω και ανησυχώ!    :helpplea:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα μαρεσει να ειμαι υπο παντως :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε θα περασει και μια εβδομαδα ειπαμε.....

Επισκέπτης
Τι πάθατε με τον lakis33 πάλι? Τρώγεστε μου φαίνεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom