Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τον έστειλα να πάει να αυτοαυνανιστεί και το παλεύει ακόμα από προχθές αλλά δεν του κάνει κουκου.
Άσχετο, αλλά μου ήρθε διαβάζοντας το ποστ του Αρίωνα. Ποια είναι η διαφορά του αυνανισμού με τον αυτοαυνανισμό;    :idiot:
(Και ελπίζω να μη το πάρει -ως συνήθως- στραβά, δεν το λέω ειρωνικά).

Επισκέπτης
Άσχετο, αλλά μου ήρθε διαβάζοντας το ποστ του Αρίωνα. Ποια είναι η διαφορά του αυνανισμού με τον αυτοαυνανισμό;    :idiot:
φιρί φιρί να μας ρίξουν κανένα μπάν?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αυνανισμο μπορει να σου κανει και κανας αλλος....κανα γκομενακι ας πουμε....αυτοαυνανισμος ειναι οταν το κανεις μονος σου :2funny:

Επισκέπτης
εδώ πας και πληρώνεις 20 με 25 ευρώ στο θέατρο για να γελάσεις και εδώ με τον Λάκη το γέλιο είναι τσάμπα, χάνονται τέτοια κελεπούρια?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυνανισμο μπορει να σου κανει και κανας αλλος....κανα γκομενακι ας πουμε....αυτοαυνανισμος ειναι οταν το κανεις μονος σου :2funny:
Αν στο κάνει κανένα γκομενάκι, τότε είναι handjob η -αν είσαι τυχερός- footjob.
Εκτιμώ παντως την προθυμία σου να με διαφωτίσεις!    :dancing:

Επισκέπτης
Tελικά ο αυνανισμός μου αρέσει πολύ περισότερο!!! :rolleyes:

Επισκέπτης
και όχι μόνος σου αλλά φτιάχνεσαι και με τον εαυτό σου δεν είδες πόσο παίνευε τον εαυτό του? και τα δήθεν προσόντα του στο μιλητό?
φαντάσου έναν άντρα να νομίζει ότι την έχει μεγάλη και να ερεθίζεται από πίσω η στα βυζιά του?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν στο κάνει κανένα γκομενάκι, τότε είναι handjob η -αν είσαι τυχερός- footjob.
Εκτιμώ παντως την προθυμία σου να με διαφωτίσεις!    :dancing:

αμα το κανεις μονος σου δεν ειναι χανττζομπ? με τα αυτια το κανεις εσυ? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και όχι μόνος σου αλλά φτιάχνεσαι και με τον εαυτό σου δεν είδες πόσο παίνευε τον εαυτό του? και τα δήθεν προσόντα του στο μιλητό?
φαντάσου έναν άντρα να νομίζει ότι την έχει μεγάλη και να ερεθίζεται από πίσω η στα βυζιά του?

καλα εγω ξερω και μερικους που την πεφτουν στον καθρεπτη και καθε πρωι φτυνονται και λενε "φτου σου αγορινα μου" αλλα μη γινει θεμα :P

Επισκέπτης
καλα εγω ξερω και μερικους που την πεφτουν στον καθρεπτη και καθε πρωι φτυνονται και λενε "φτου σου αγορινα μου" αλλα μη γινει θεμα :P

Ε, ναι τι θέμα να γίνει με μερικούς... το θέμα είναι με ΟΛΕΣ που την πέφτουν στον καθρέφτη τους "καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη?" :cheesy:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ένας τυπος στο στρατο κοιταζοταν συνεχεια στον καθρεφτη κι ελεγε ...Ψς τι μαναρι εισαι....Θα με πηδαγα σημερα!!! :o :o :o :o :o :o :o

Επισκέπτης
για αυτό είπα μην το αναλύσουμε πολύ το θέμα γιατί ο Λάκης πολιτικά ανήκει και στην συμπαθεί τάξη των κουκουλοφόρων καταδοτών και θα μας καρφώσει σε κανένα μοντ επί προσωπικού και θα μας μπανάρουνε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε, ναι τι θέμα να γίνει με μερικούς... το θέμα είναι με ΟΛΕΣ που την πέφτουν στον καθρέφτη τους "καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη?" :cheesy:

ε καλα μερικες χριζουν και φαρμακευτικης αγωγης τι να κανουμε τωρα :P

εγω παντως κοιτιεμαι στον καθρεπτη δεν το κρυβω......παντως δε μου μιλαω ακομα......καλα ειμαι ακομα υποθετω......χαχαχαχαχα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για αυτό είπα μην το αναλύσουμε πολύ το θέμα γιατί ο Λάκης πολιτικά ανήκει και στην συμπαθεί τάξη των κουκουλοφόρων καταδοτών και θα μας καρφώσει σε κανένα μοντ επί προσωπικού και θα μας μπανάρουνε.
Μπα, αυτή την ώρα ψάχνει να βρει αποδείξεις για το οτι ο Άρης Βελουχιώτης ήτανε -λέει- ..gay!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπα, αυτή την ώρα ψάχνει να βρει αποδείξεις για το οτι ο Άρης Βελουχιώτης ήτανε -λέει- ..gay!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν ο Λάκης ζούσε την εποχή που ζούσε και ο Άρης αν κοίταζε τον πισινό του θα άλλαζε γνώμη για το ποιος ήταν γκέυ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

και να τανε που ειναι το προβλημα ρε παιδια? τι σχεση εχει το τι εχει προσφερει ο καθενας με τις σεξουαλικες του προτιμησεις?

(<---------εχει παρει επιστημονικο υφος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom