Επισκέπτης
να του κάνει κουκου?Ε θα περασει και μια εβδομαδα ειπαμε.....
να του κάνει κουκου?Ε θα περασει και μια εβδομαδα ειπαμε.....
Άσχετο, αλλά μου ήρθε διαβάζοντας το ποστ του Αρίωνα. Ποια είναι η διαφορά του αυνανισμού με τον αυτοαυνανισμό;τον έστειλα να πάει να αυτοαυνανιστεί και το παλεύει ακόμα από προχθές αλλά δεν του κάνει κουκου.
τον χάσανε και ανησυχούν.Τι πάθατε με τον lakis33 πάλι? Τρώγεστε μου φαίνεται!
Μα τον αγαπάμε και μας λείπει.Τι πάθατε με τον lakis33 πάλι? Τρώγεστε μου φαίνεται!
φιρί φιρί να μας ρίξουν κανένα μπάν?Άσχετο, αλλά μου ήρθε διαβάζοντας το ποστ του Αρίωνα. Ποια είναι η διαφορά του αυνανισμού με τον αυτοαυνανισμό;
(Και ελπίζω να μη το πάρει -ως συνήθως- στραβά, δεν το λέω ειρωνικά).
Μα τι είπα πάλι; Ελληνικά δεν διαβάζεις;φιρί φιρί να μας ρίξουν κανένα μπάν?
Άσχετο, αλλά μου ήρθε διαβάζοντας το ποστ του Αρίωνα. Ποια είναι η διαφορά του αυνανισμού με τον αυτοαυνανισμό;
(Και ελπίζω να μη το πάρει -ως συνήθως- στραβά, δεν το λέω ειρωνικά).
Αν στο κάνει κανένα γκομενάκι, τότε είναι handjob η -αν είσαι τυχερός- footjob.αυνανισμο μπορει να σου κανει και κανας αλλος....κανα γκομενακι ας πουμε....αυτοαυνανισμος ειναι οταν το κανεις μονος σου
και όχι μόνος σου αλλά φτιάχνεσαι και με τον εαυτό σου δεν είδες πόσο παίνευε τον εαυτό του? και τα δήθεν προσόντα του στο μιλητό?αυνανισμο μπορει να σου κανει και κανας αλλος....κανα γκομενακι ας πουμε....αυτοαυνανισμος ειναι οταν το κανεις μονος σου
Αν στο κάνει κανένα γκομενάκι, τότε είναι handjob η -αν είσαι τυχερός- footjob.
Εκτιμώ παντως την προθυμία σου να με διαφωτίσεις!
και όχι μόνος σου αλλά φτιάχνεσαι και με τον εαυτό σου δεν είδες πόσο παίνευε τον εαυτό του? και τα δήθεν προσόντα του στο μιλητό?
φαντάσου έναν άντρα να νομίζει ότι την έχει μεγάλη και να ερεθίζεται από πίσω η στα βυζιά του?
καλα εγω ξερω και μερικους που την πεφτουν στον καθρεπτη και καθε πρωι φτυνονται και λενε "φτου σου αγορινα μου" αλλα μη γινει θεμα
Ένας τυπος στο στρατο κοιταζοταν συνεχεια στον καθρεφτη κι ελεγε ...Ψς τι μαναρι εισαι....Θα με πηδαγα σημερα!!! :o :o :o :o :o :o :oκαλα εγω ξερω και μερικους που την πεφτουν στον καθρεπτη και καθε πρωι φτυνονται και λενε "φτου σου αγορινα μου" αλλα μη γινει θεμα
για αυτό είπα μην το αναλύσουμε πολύ το θέμα γιατί ο Λάκης πολιτικά ανήκει και στην συμπαθεί τάξη των κουκουλοφόρων καταδοτών και θα μας καρφώσει σε κανένα μοντ επί προσωπικού και θα μας μπανάρουνε.καλα εγω ξερω και μερικους που την πεφτουν στον καθρεπτη και καθε πρωι φτυνονται και λενε "φτου σου αγορινα μου" αλλα μη γινει θεμα
Ε, ναι τι θέμα να γίνει με μερικούς... το θέμα είναι με ΟΛΕΣ που την πέφτουν στον καθρέφτη τους "καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη?"
Μπα, αυτή την ώρα ψάχνει να βρει αποδείξεις για το οτι ο Άρης Βελουχιώτης ήτανε -λέει- ..gay!για αυτό είπα μην το αναλύσουμε πολύ το θέμα γιατί ο Λάκης πολιτικά ανήκει και στην συμπαθεί τάξη των κουκουλοφόρων καταδοτών και θα μας καρφώσει σε κανένα μοντ επί προσωπικού και θα μας μπανάρουνε.
αν ο Λάκης ζούσε την εποχή που ζούσε και ο Άρης αν κοίταζε τον πισινό του θα άλλαζε γνώμη για το ποιος ήταν γκέυ.Μπα, αυτή την ώρα ψάχνει να βρει αποδείξεις για το οτι ο Άρης Βελουχιώτης ήτανε -λέει- ..gay!
Μπα, αυτή την ώρα ψάχνει να βρει αποδείξεις για το οτι ο Άρης Βελουχιώτης ήτανε -λέει- ..gay!