Επισκέπτης
μάλλον εμείς θα κάναμε την Μπελούτσι.Ψάχνουμε τα αίτια αυτής της κατάστασης από τα βάθη της ιστορίας. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο αν ο Μεταξάς έλεγε ναι στους Ιταλούς να ήταν όλες γύρω μας σαν την Μπελούτσι???
μάλλον εμείς θα κάναμε την Μπελούτσι.Ψάχνουμε τα αίτια αυτής της κατάστασης από τα βάθη της ιστορίας. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο αν ο Μεταξάς έλεγε ναι στους Ιταλούς να ήταν όλες γύρω μας σαν την Μπελούτσι???
Δεν μιλαω φυσικα για την γεγοτολογικη ιστορια αλλα για την ιστορικη αναλυση. Οι σκυλοι οι μογγολοι οι αγαρηνοι, οι "κομμουνιστοσυμμοριτες", οι νικηταραδες οι τουρκοφαγαιοι, οι αλεξανδροι οι αντρακλες αφορουν όρους και συζητησεις ανθρωπων ασχετων με την ιστορικη αναλυση. Απλά με ενοχλουν οι υπεραπλουστευσεις αυτο ειναι ολο. Τα πάντα θα πρεπει να εξεταζονται με βαση το ευρυτερο πολιτικο, κοινωνικο και οικονομικο κοντεξτ. Μια περαιτερω αναλυση περι εθνικων μυθων, κατασκευασματων, φουκωκικων σκεψεων, προτσες θα πεσει πλυ βαρια. Ασε που δεν εχει σχεση με τα γλειψιματα οπως σωστα ελεχθη.
μάλλον εμείς θα κάναμε την Μπελούτσι.
Φιλε κοπρονι65 ο Βελουχιωτη δεν εχει σχεση με την Αριστερα. Ειναι γνωστο οτι η ιδια η Αριστερα πρωτη με τον δικο της τροπο εδωσε το οκ για να φανε τον Αρη. Δεν ειμαι κουμουνιστης αλλα αυτο δεν λεει τιποτα. Ακομα και ετσι διατηρω το δικαιωμα να μη δεχομαι μαθηματα πατριδογνωσιας απο Νοσταλγους της 4ης Αυγουστου.φιλε σταμπιτ πες και κατι για την σφαγη στο μελιγαλα..για τα εγκληματα της αριστερας δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσε τον λακη εγω βαρεθει εγω προσωπικα αυτο το μισος...για την δεξια. πες και κατι για την πυρπολυση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτου το ιερωτερο μνημειο του ελληνισμου απο τους αναρχικους...που εχει περασει στα ψηλα γραμματα απο ολους σχεδον και ασχολειστε μονο με τον ζαχοπουλο και τον λακη κουραστικα πλεον αν θες την γνωμη μου μπορει ο λακης να ειναι φασιστας αλλα εσεις μηπως ειστε χειροτεροι φασιστες....τυπου σταλιν ...στο κατω κατω η ιστορια απεδειξε οτι εαν ειχε επικρατησει η αριστερα στην ελλαδα...και οχι η δεξια του λακυ τα παιδακια μας θα γαμιοντουσαν σε μπουρδελα και στριπτιτζιδικα σε ολη την ευρωπη οπως συμβαινει με τα παιδακια των αλβανων και των βουλγαρων ,ρωσσων κλπ..ασε που θα μας ειχε φαει η ρεγγα απο την πεινα χειροτερη απο την αλβανια θα ειμαστε ρε ξυπνηστε....
και κονόμησαν τα σούπερ μάρκετ και οι τράπεζες.και να με θυμηθειτε. η ιστορια θα γραψει πως ο σιμητης ηταν ενας μεγαλος πολιτικος που κατορθωσε και εβαλε την ελλαδα στην ονε.
Μιλησε κανεις για Μελιγαλα?πουτάνες γύναίκες...γάλα και μέλι το μουνί όμως
ωωωωωωωωωωωπ τι έπαθες μεγάλε ποιος το γάμησε το θέμα?Ρε εχετε τρελαθει ολοι σας ο λακης αν και πολυ ωμα λεει καποιες αληθειες, τι καθεστε και γαματε το θεμα.
ναι αλλά τα περί Βελουχιώτη ο Λάκης το γύρισε εκεί.Ελα ντε, μηπως το θεμα ειναι Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες
Θα μπορουσα να παραγγειλω και εγω εναν τετοιο μαλακα?
και μεταξύ αστείου και σοβαρού να φτιάχνει και νόστιμα ντολμαδάκια, και εδώ η απορία ο Μητσοτάκης πως βρήκε γυναίκα με μεγάλη προίκα και να φτιάχνει και νόστιμα ντολμαδάκια?Δυστυχως οποιος θελει να εχει μια γκομενα που να βλεπεται πληρωνει πολλα περισσοτερα απ'οτι θα πληρωνε για το καλυτερο στουντιο. ΚΑτα τη γνωμη μου οι γκομενες δεν ειναι μονο για σεξ. Δεν αξιζουν τα λεφτα μονο για το σεξ.
Αν ειναι να εχεις μια γκομενα και να υπολογιζεις τα κερασματα καλυτερα να την παρατησεις.
την ιστορια την φτιαχνουν οι νικητες και νικητες διαχρονικα στην ιστορια ειναι οι πλουσιοι και οι εχοντεςοποιο σημειο της ιστοριας και να πιασω, ειτε ειναι με νικηταραδες και μεγαλεξανδρους, ειτε ειναι με τον βελουχιωτη. δεν πιστευω πως υπαρχει αληθοφανεια στην ιστορια. και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις αν διαβασεις την ιστορια αλλων λαων. η καθε χωρα αυτοπαρουσιαζεται στο παρελθον μεγαλη και τρανη, που την σημερον την ημερα ξεπεσε τοσο πολυ. π.χ. αλβανια. φιλε μου επειδη βλεπω πως η καθε χωρα την παρουσιαζει την ιστορια οπως την θελει αυτη, εχω φτασει στο συμπερασμα πως οτι γινετε τωρα, γινοταν και τοτε. ποιος μας λεει πως οι πλουσιοι της εποχης δεν ασκουσαν επηρροη στους ιστορικους ωστε να γρφτουν καλα πραγματα γι'αυτους.
η γνωμη του αλλου δεν ειναι μαθημα πατριδογνωσιας...αν θες την δεχεσε αν θες οχι .αλλα τι σχεση εχουν αυτα με το θεμα που συζηταμε εδω??και τελος παντων φιλε μου το κριτηριο αν θα συμφωνησεις με καποιο η οχι σε αλλα θεματα ειναι οι πολιτικες πεποιθησεις του??αν σου πει ο λακης να μην πεσεις στο πηγαδι θα πεσεις επειδη ειναι δεξιος??Φιλε κοπρονι65 ο Βελουχιωτη δεν εχει σχεση με την Αριστερα. Ειναι γνωστο οτι η ιδια η Αριστερα πρωτη με τον δικο της τροπο εδωσε το οκ για να φανε τον Αρη. Δεν ειμαι κουμουνιστης αλλα αυτο δεν λεει τιποτα. Ακομα και ετσι διατηρω το δικαιωμα να μη δεχομαι μαθηματα πατριδογνωσιας απο Νοσταλγους της 4ης Αυγουστου.
την ιστορια την φτιαχνουν οι νικητες και νικητες διαχρονικα στην ιστορια ειναι οι πλουσιοι και οι εχοντες