ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
με τι προοπτικη; :S :S :SΕχω γλειψει σκατωμενη κωλοτρυπιδα στη διδυμου
με τι προοπτικη; :S :S :SΕχω γλειψει σκατωμενη κωλοτρυπιδα στη διδυμου
να' σαι καλα παλαιμαχε συναγωνιστη Νασο. Μιλαμε οσο το δυνατον πιο κοσμια καιδεν θα σπιλωνει κανενα τσουτσεκι συναγωνιστες με ηθος οπως ο DeanCorso :S :S :S
ρε τυπε ειναι 84 κριτικες.πες σε ποια :S :S :SEssans Collilas
(να ξέρετε αυτό είναι "δικό μου" το έχω γράψει σε μία πολύ παλιά κριτική)
ετσι τυπε μου :S :S :Sνα' σαι καλα παλαιμαχε συναγωνιστη Νασο. Μιλαμε οσο το δυνατον πιο κοσμια και
σιδερωμενα εδω μεσα.. κι ερχεται ο καθε πουθενας, να μας χαρακτηρισει..
ρε τυπε ειναι 84 κριτικες.πες σε ποια :S :S :S
σωστος.. κ το εμβολιο βοηθαει..ετσι τυπε μου :S :S :S
μονο αν είσαι νεοσύλλεκτος, μένεις σε γηροκομείο ή σε χώρους με συνωστισμό και κακες συνθήκες υγιεινής ,αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις σε χώρες που έχει υψηλά ποσοστά ηπατιτδας Α,αν κανες χρήση ναρκωτικών, αν εχεις πρόβλημα με το ήπαρ ή ανήκεις σε άλλη ειδική ομάδα. Πχ αν είσαι γιατρός νοσηλευτής ή χειρίζεσαι τρόφιματο εμβολιο για την Α συνισταται; :S :S :S
τι καποτα στην γλωσσα ρε τυπε;αυτο σηκωνει κουβεντα :S :S :S
αρα να το χτυπησουμε; :S :S :Sσωστος.. κ το εμβολιο βοηθαει..
αν χρησιμοποιεις μμμ που ειναι μεσα στην λερα κ με συνωστισμο; :S :S :Sμονο αν είσαι νεοσύλλεκτος, μένεις σε γηροκομείο ή σε χώρους με συνωστισμό και κακες συνθήκες υγιεινής ,αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις σε χώρες που έχει υψηλά ποσοστά ηπατιτδας Α,αν κανες χρήση ναρκωτικών, αν εχεις πρόβλημα με το ήπαρ ή ανήκεις σε άλλη ειδική ομάδα. Πχ αν είσαι γιατρός νοσηλευτής ή χειρίζεσαι τρόφιμα
τι καποτα στην γλωσσα ρε τυπε;αυτο σηκωνει κουβεντα :S :S :S
Νάσο αν είσαι >45 μπορεί να την πέρασες μικρός και να έχεις αντισώματα. Κανε έναν έλεγχο πρώτα και μετά χτυπάς...αρα να το χτυπησουμε; :S :S :S
κανοντας πρωτα εναν ελεγχο, και μετα..αρα να το χτυπησουμε; :S :S :S
Εσυ δεν θα παθεις τιποτα,,,,,,,,,,,,, Αλλα ο επομενος πελατης την γαμησε...!Καλησπερα.
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις να κολησεις βλενορεια, ιππατιτιδα κλπ αν γκομενα σου βαλει γλωσσα στο κωλαρακι.
Ευχαριστω
τυπε σκεψου να ηταν αυτα με το επιβραδυντικο,ακομη μουδιασμενη θα ναι η γλωσσα της :S :S :SΌπως ακριβώς το γράφω. Για να μου γλύψει τα αρχίδια (ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εγώ στα γόνατα από επάνω από το κεφάλι της), έβαλε καπότα στη γλώσσα
:S :S :SΝάσο αν είσαι >45 μπορεί να την πέρασες μικρός και να έχεις αντισώματα. Κανε έναν έλεγχο πρώτα και μετά χτυπάς...
:S :S :Sκανοντας πρωτα εναν ελεγχο, και μετα..
το εμβολιο για την Α συνισταται; :S :S :S